Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler bende 2006 model var kaç hp bu alet orjinalinde? Birde arrow egzoz takmış benden önceki sahibi şimdi kaç hp olmuştur?

yakıt olarak ne kullanıyorsunuz? Kaç bg?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------

arrow egzoz kaç bg arttırıyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------

arkadaşlar kusuruma bakmayın ben bu aleti daha 1 1,5 ay önce aldım ve heves ederek aldım honda hayranlığım ve cbr tutkum birleşince ne fiyatı ne yakıtı ne parçası ne de parformansını doğru düzgün araştırabildim. Nete de cep telefonumdan iş yerinde bağlandığım için pek fazla muhabbetlere katılamıyorum okuyorum fakat yazmakta problem oluyor :) ben bu forumun başında benzinin 95 oktanmı yoksa 98 oktanmı daha iyi performans verdiği tartışmasını gördüm ben 95 kullanıyorum şu an siz ne tavsiye edersiniz? 2006 cbr ın gerçek hpsi kaçtır ve arrow egsozla kaça yükselir? Biraz daha performans alabilmek için ne yapmak gerekir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim... İyi geceler arkadaşlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

arkadaşlar kusuruma bakmayın ben bu aleti daha 1 1,5 ay önce aldım ve heves ederek aldım honda hayranlığım ve cbr tutkum birleşince ne fiyatı ne yakıtı ne parçası ne de parformansını doğru düzgün araştırabildim. Nete de cep telefonumdan iş yerinde bağlandığım için pek fazla muhabbetlere katılamıyorum okuyorum fakat yazmakta problem oluyor :) ben bu forumun başında benzinin 95 oktanmı yoksa 98 oktanmı daha iyi performans verdiği tartışmasını gördüm ben 95 kullanıyorum şu an siz ne tavsiye edersiniz? 2006 cbr ın gerçek hpsi kaçtır ve arrow egsozla kaça yükselir? Biraz daha performans alabilmek için ne yapmak gerekir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim... İyi geceler arkadaşlar...

Arkadaşlar merhaba sizlere teknik bir sorum olacaktır..Benim motorda 3-5 gündür bi ampul sorunu oluştu şöyle;yolda gittiğim zaman sol taraftaki ampul kendi kendine yanıp sönüyor sete çukura vsvs girip çıkıyorum ampul yanıyor sönüyor sonra tekrar kendine geliyor bunu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda çözümü nedir

yakıt olarak ne kullanıyorsunuz? Kaç bg?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------

arrow egzoz kaç bg arttırıyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

Güle güle kullan. Güzel bir motordur. Arıza vermeyen sağlam bir modeldir ve cc ne göre bence atik bir motordur. ben 98 oktan kullanıyordum. kişiye göre değişir ama sanki 95lik koyunca motor daha sesli çıkıyor ve titriyordu azda olsa. 120lerde filan.
Aman diyim sakın düşürme yedek parçaları el yakıyor. Bir sinyalin orjinali 145 lira ordan düşün artık kazık olduğunu yedek parçaların.
Performans eksozununda güç bazında çok az etki edeceğini tahmin ediyorum. Motorun gücü 13bg ağırlığı 110kg idi sanırım. Ruhsatta yazar. Yokuş aşağı 145i gördüm. Ama ideali 120dir. Fazla da beklenti içerisinde olmamak lazım. Şehir içi için tam bir performans aleti bana göre:)

Arkadaşlar merhaba sizlere teknik bir sorum olacaktır..Benim motorda 3-5 gündür bi ampul sorunu oluştu şöyle;yolda gittiğim zaman sol taraftaki ampul kendi kendine yanıp sönüyor sete çukura vsvs girip çıkıyorum ampul yanıyor sönüyor sonra tekrar kendine geliyor bunu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda çözümü nedir

Aynısı banada olmuştu.
Ustaya goturdum elektırık tesisatına baktı.
sigortaların oraya bsyler yaptı düzeldi sorun neydı ne olduda duzeldi anlamadım :queen:

ampulun içindeki tel koptuysa bir şekilde, çukura girip çıktığında teller birbirine kaynak oluyor ve far yanıyor. kontağı kapattığında tel tekrar ayrılıyor ve far sen çukra girene kadar yanmıyor :)

yada Sercan'ın söylediği gibi elektrik tesisatına bakmak lazım. sigorta gevşemiştir dicem, ama öyle olsa iki ampul ve gösterge panelindeki ışıklarda gidip gelirdi.

Bende ilk bşta kutukten feln sandım kutuğu actık orda bişey yoktu.
ilk gun sadece uzunlar yandı 2gün hepsi gitmişti ve debriyaj müşürüde çalışmıyordu.
Viteste calıştıramıyordum motoru garip bi durumdu işte :)

11.000. kilometrede yapmıştı ampülleri değiştirmiştim çakmak gibi olmuştu.

aaa şuan benim 12 bn km de hehe.D ne şans cumartesi götüreceğim servis bakalım ne diyecekler.D:D telleri sağlam yaa sanarsam sigorta veya tesisatta birşeyler var;) hadi hayırlsı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

pei abiler bende ampulleri değiştirmek istiyorum sarı olcak ama daha güçlü watı daha yüksek olup neler var piyasada ben hiç bulamadım ama

Güle güle kullan. Güzel bir motordur. Arıza vermeyen sağlam bir modeldir ve cc ne göre bence atik bir motordur. ben 98 oktan kullanıyordum. kişiye göre değişir ama sanki 95lik koyunca motor daha sesli çıkıyor ve titriyordu azda olsa. 120lerde filan.
Aman diyim sakın düşürme yedek parçaları el yakıyor. Bir sinyalin orjinali 145 lira ordan düşün artık kazık olduğunu yedek parçaların.
Performans eksozununda güç bazında çok az etki edeceğini tahmin ediyorum. Motorun gücü 13bg ağırlığı 110kg idi sanırım. Ruhsatta yazar. Yokuş aşağı 145i gördüm. Ama ideali 120dir. Fazla da beklenti içerisinde olmamak lazım. Şehir içi için tam bir performans aleti bana göre:)

Saol dostum

metal gear arka fren balatası elıme ulaştı. 25 lıraya aldım.

kendım değiştirmeyı duşundum aksam ındım ama arka jantın vıdasını sökemedım.

vardır dedım bi hayır çekıç le anahtara vurmayıda sevmem. bıraktım ya bı arkadaşla sökeceğim yada servıse değiştirtcem.

Bu arada servıs 80 lıra fıyat verdı balata ıçın.

önce çaktırmayı duşundum sonra dıske zarar vermesınden korkup Avustralya malı balata aldım.http://www.metalgear.com.au/ belkı alacak olanlar incelemek isterler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar