beyler bende 2006 model var kaç hp bu alet orjinalinde? Birde arrow egzoz takmış benden önceki sahibi şimdi kaç hp olmuştur?
2006 modeller enjeksiyonlu mu?
yakıt olarak ne kullanıyorsunuz? Kaç bg?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------
arrow egzoz kaç bg arttırıyor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
arkadaşlar kusuruma bakmayın ben bu aleti daha 1 1,5 ay önce aldım ve heves ederek aldım honda hayranlığım ve cbr tutkum birleşince ne fiyatı ne yakıtı ne parçası ne de parformansını doğru düzgün araştırabildim. Nete de cep telefonumdan iş yerinde bağlandığım için pek fazla muhabbetlere katılamıyorum okuyorum fakat yazmakta problem oluyorben bu forumun başında benzinin 95 oktanmı yoksa 98 oktanmı daha iyi performans verdiği tartışmasını gördüm ben 95 kullanıyorum şu an siz ne tavsiye edersiniz? 2006 cbr ın gerçek hpsi kaçtır ve arrow egsozla kaça yükselir? Biraz daha performans alabilmek için ne yapmak gerekir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim... İyi geceler arkadaşlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------
arkadaşlar kusuruma bakmayın ben bu aleti daha 1 1,5 ay önce aldım ve heves ederek aldım honda hayranlığım ve cbr tutkum birleşince ne fiyatı ne yakıtı ne parçası ne de parformansını doğru düzgün araştırabildim. Nete de cep telefonumdan iş yerinde bağlandığım için pek fazla muhabbetlere katılamıyorum okuyorum fakat yazmakta problem oluyorben bu forumun başında benzinin 95 oktanmı yoksa 98 oktanmı daha iyi performans verdiği tartışmasını gördüm ben 95 kullanıyorum şu an siz ne tavsiye edersiniz? 2006 cbr ın gerçek hpsi kaçtır ve arrow egsozla kaça yükselir? Biraz daha performans alabilmek için ne yapmak gerekir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim... İyi geceler arkadaşlar...
Ne küheylanı yaa millettin bebelerine maskara yapmışın motoruallaalla bnm küheylana bak nete düşmüş :queen::queen:
Ne küheylanı yaa millettin bebelerine maskara yapmışın motoru:d
:d
Arkadaşlar merhaba sizlere teknik bir sorum olacaktır..Benim motorda 3-5 gündür bi ampul sorunu oluştu şöyle;yolda gittiğim zaman sol taraftaki ampul kendi kendine yanıp sönüyor sete çukura vsvs girip çıkıyorum ampul yanıyor sönüyor sonra tekrar kendine geliyor bunu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda çözümü nedir
Arkadaşlar merhaba sizlere teknik bir sorum olacaktır..Benim motorda 3-5 gündür bi ampul sorunu oluştu şöyle;yolda gittiğim zaman sol taraftaki ampul kendi kendine yanıp sönüyor sete çukura vsvs girip çıkıyorum ampul yanıyor sönüyor sonra tekrar kendine geliyor bunu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda çözümü nedir
Güle güle kullan. Güzel bir motordur. Arıza vermeyen sağlam bir modeldir ve cc ne göre bence atik bir motordur. ben 98 oktan kullanıyordum. kişiye göre değişir ama sanki 95lik koyunca motor daha sesli çıkıyor ve titriyordu azda olsa. 120lerde filan.
Aman diyim sakın düşürme yedek parçaları el yakıyor. Bir sinyalin orjinali 145 lira ordan düşün artık kazık olduğunu yedek parçaların.
Performans eksozununda güç bazında çok az etki edeceğini tahmin ediyorum. Motorun gücü 13bg ağırlığı 110kg idi sanırım. Ruhsatta yazar. Yokuş aşağı 145i gördüm. Ama ideali 120dir. Fazla da beklenti içerisinde olmamak lazım. Şehir içi için tam bir performans aleti bana göre![]()
arkdşlar cbrın 1. 2. 3. 4 . 5. ve 6.viteslerdki son hzı kaç bilgi verrmsniz