2008 model ninja 250r, benzin deposundan gelen geyirme sesi (osurma sesine daha çok benziyor).
bazen adeta motor bana bir şeyler anlatmaya çalışıyor diye düşünüyorum...
Hyo GV 250 = Boşa geçme sorunu
Motorun çok az da olsa yürüyor olması gerekiyor boşa geçmesi için ama herzaman yemiyo bu taktik . Yada devrini yükseltmek gerekiyor ki ( ort. 3000-4000 devir arası ) buda fazla yakıt tüketimine neden oluyor. En mantıklı durum debriyajı bırakmamak ama ozamanda bol trafik ışıklı yollarda sıkıntı yaratıyor.
En azından benm motorum için durum bu ama bildiğim kadarıyla bütün gv250 lerde var bu sorun. Şimdiye kadarda net bi çözüm çıkmadı karşıma. Açıkçası bende fazla araştırmadım. Ama net bi cevap çıkarsa bigün karşıma paylaşımcı olurum bu konuda![]()
GÖЯKEM;2203990' Alıntı:Hyosung Gt250r = Krank kırma (redline'a sokmadıkça problem oluşturmaz)
Honda Africa Twin
- Az benzinle kullanımdan kaynaklı benzin pompası yanması
(Bu modelin bilinen başka bir kronik arızası bulunmamaktadır)
Bir arkadaşım benzin pompasını,şimdi tam hatırlayamıyorum ama ya yamaha yada honda deniz motorunun benzin pompası ile değiştirdi,şimdi çok memnunun.
Sayfalar ilerledikçe bilgilere ulaşmak zor oluyor, bir kaç sayfada bir yazılan sorunları tek mesaj halinde toplasak daha iyi olmaz mı sevgili motorhocası... :silent:
Şimdilik sıkıntı yok gibi ama alıntı yaparak aynı model üzerine devam etmek daha şık olabilir.::shake2::