bu motoru nasıl görebiliriz .ne dir ne değildir .model ve km kaçtır .....
Takasa girelim benim motoru sen sat ... Seninkinin km'si daha düşük, yabancıya gitmesin...![]()
bu motoru nasıl görebiliriz .ne dir ne değildir .model ve km kaçtır .....
Öncelikle arasında motor olarak bi fark yok onu söyleyim... Sadece 250E-9 modelinde, yani kartal gidon denilen motorsiklette radyatör yatay konumda, çift fanlı, rake açısı yani direksiyonun açısı dar, gidon yani direksiyon kartal tutuş denilen tipte olduğu için dönüşler diğer modele göre biraz daha rahat... Gösterge gidon üzerinde...
250E-9B modelinde ise direksiyon açısı biraz daha geniş, radyatör dik konumda, göstergeler depo üzerindeki nikelajlı parça üzerinde montajlı ve bu nedenle daha hoş görünüyor, gidon T gidon olduğundan biraz daha custom chooper tarzına yakın... Ama dönüşler de alışana kadar zorluyor... En azından beni zorladı öyle söyleyim...
Şu an 250E-9B modelinin sıfır km olanı Türkiye de yok çünkü yeni modeli yani 250E-10 modeli, namı değer spyder modeli satılıyor...Kasası değişti yani... Ama 250E-9 modelini hala sıfır km bulabilirsin... Bu anlamda 250E-9 modeli öne geçebilir, hala satışı yapıldığı için...
Şahsi görüşüm 250E-9B modeli, çok daha hoş görünüyor, zaten bu nedenle de uzun araştırmalar sonucu bende 9B modelini aldım... Eğer ikinci el alacaksan, temizini bulduğunda zevkle bineceğinden emin olabilirsin... Sıfır km alacaksan 250E-10 Spyder modeli çok güzel ama biraz fiyatı yüksek... 250E-9 modeli İstanbul'da bikaç bayii de 4.900 TL ye buldum, Ankara'da ki bayii de 5.200 TL civarı bi fiyatı vardı...
Umarım yeterince aydınlatmışımdır seni, yine de sormak istediğin bi soru olursa, bildiğim kadarıyla cevaplamaktan zevk duyarım...
Şu an 250E-9B modelinin sıfır km olanı Türkiye de yok çünkü yeni modeli yani 250E-10 modeli, namı değer spyder modeli satılıyor...Kasası değişti yani... Ama 250E-9 modelini hala sıfır km bulabilirsin... Bu anlamda 250E-9 modeli öne geçebilir, hala satışı yapıldığı için...
kardeşim sana güzel bir haber vereyim,satmaktan vazgeçtim:cat: çok mutluyum:rendeer:
ve konuya ilaveten 9b lerin yeni kasaları TR ye girdi.
jantlarda değişiklik var,depo üstü göstege gidonda ve önde çift disk var.
benim hoşuma giden sadece jantları oldu.depo kilidini raceingden almışlar çok komik olmuş.:salut:
arkadaslar titreme olayı nasıl bu motorlarda .sıfır 2011 almayı düşünüyorum 250 alçem 5300 dediler bayide nasıl
yardımçı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
kardeşim sana güzel bir haber vereyim,satmaktan vazgeçtim:cat: çok mutluyum:rendeer:
ve konuya ilaveten 9b lerin yeni kasaları TR ye girdi.
jantlarda değişiklik var,depo üstü göstege gidonda ve önde çift disk var.
benim hoşuma giden sadece jantları oldu.depo kilidini raceingden almışlar çok komik olmuş.:salut:
Dostum bahsettiğin 9b değil Yeni Daytona lar DD350E-6C diye geçiyor. Bugün gördüm birini gerçekten güzel alet
öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim ve regal raptor alıcam ama kafamı çook fazla karıştırdılar 250 lik alırsan çook yakar ve kronik bi su soğutma arızasının olduğunu dile getiriyorlar 125 liktede şişme yaşanabiliyomuş ve 85 km nin üzeri zor görülüyomuş bunların gerçeklik payı ne kadardır hangisini almam daha mantıklı? hergün 50 km yol yapıcak motor bana sorun çıkartır mı? sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler![]()
bütün regalcilere geçmiş olsun.artık ayağa düştü asya damgasıyla
mehmet istediğin parça bende var hemde 3 tane![]()
görüştüğümüzde veriyim sana