Adana Mt Mi? Eveet..Gezimi? Eveett..Motorlarmı? Girde Gör :)

Maşallah, Alllah bu birlikteliği hiç bozmasın diyorum,
Tadından yenmez bir gezi olmuş :)
Düşük cc'li motosikletimden dolayı tüm gözlerin geriyi görme aynalarından üzerimde olmiyacağını bilsem, bende katılmak isterdim doğrusu :)

DÖNÜŞÜNÜZÜ GÖRDÜM OTOBANIN 200 MT UZAĞINDA TARLA SULUYORDUM UZAKTAN ARI KOVANI GİBİ SESLER GELMEYE BAŞLADI VE BU SESLER ARTMAYA BASLADI SAĞIMA SOLUMA BAKTIM ARI MI DİYE BIRAZ DA TIRSTIM TRAKTÖRÜN ÜZERİNE ÇIKTIM YOLA BAKTIM İÇİM DEN KESİN ADANA MT DEDIM VE GERÇEK TEN ADANA MT İMİŞ :mrgreen:

AYRICA GEZİ FOTOLARI GÜZELMİŞ ELİNİZE SAĞLIK...:)

DÖNÜŞÜNÜZÜ GÖRDÜM OTOBANIN 200 MT UZAĞINDA TARLA SULUYORDUM UZAKTAN ARI KOVANI GİBİ SESLER GELMEYE BAŞLADI VE BU SESLER ARTMAYA BASLADI SAĞIMA SOLUMA BAKTIM ARI MI DİYE BIRAZ DA TIRSTIM TRAKTÖRÜN ÜZERİNE ÇIKTIM YOLA BAKTIM İÇİM DEN KESİN ADANA MT DEDIM VE GERÇEK TEN ADANA MT İMİŞ :mrgreen:

süpersin:rendeer:

sanırım sizler adananın elit gurubusunuz makinalara bakınca.....

Hocam çok güldürdün beni allahta seni güldürsün :queen::queen::queen:

heytt be ne güzel resimler ve motorlarla dolu bir gün olmuş :) insanın içi gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar