sirada topcase in üstüne bagaj var :queen:
Hayırdır motosikletle mi taşınacaksınız![]()
O kadar çanta ne taşıyacak merak ettim gerçekten
![]()
Nakliyecilige baslayacagim" uzun ve genis arac " . Saka bi yana... varadero,vstorm,bmw tarzi bol cantali motorsikletler hosuma gittigi icin ve bütcenin buna yetmesinden ötürü böyle bi fantaziye giristim
baska hic bir sebebi yok. Zirt pirt uzun yolculuklarada cikamayacagim icin cantalarin icini gazete kagitlariyla sisirmeyi düsünüyorum :queen:
r:
![]()
kardeş bu led stop olayını yaptım ben kappa 46 çantanın arkasına yarım metre beyaz led ışık koydum şerit halinde ve stopa bağladım frene bastığında arkadakinin görmemesi imkansızhatta yolda millet görüp bakıyo arabalardak kaça yaptırdın bunu vs vs
görünmeyi arttırıyo tavsiye ederim maliyetide yarım metresi 5 tl led ışık monte etmek sana kalmış
![]()
Resimler çok büyük. Ön izleme şeklinde olsa çok daha güzel olur. Yüklenmesi için ben çok bekliyorum internetim yavaş heralde. Gelişmeleri takip ediyorum. Kazasız sürüşler![]()
Resimler çok büyük. Ön izleme şeklinde olsa çok daha güzel olur. Yüklenmesi için ben çok bekliyorum internetim yavaş heralde. Gelişmeleri takip ediyorum. Kazasız sürüşler![]()
Abi fotoğrafların boyutu 1MB'den büyük.
Eğer 1Mbit internetle bu sayfayı açmaya kalkarsan, yaklaşık 10 saniye sürer. 10 tane fotoğraf varsa yaklaşık 1 dakika 40 saniye sürer.![]()
Bir de fotoğrafın sunucusunun yoğunluğuna göre de sürenin ekstradan uzama ihtimali var.
Sonuç olarak fotoğraf yüklerken yeniden boyutlandırmadan ufak çözünürlük seçersen sayfa çok kısa sürede yüklenmiş olur.
Şöyle demeye çalışıyordum. Uzun sürsede açtım sonunda![]()