[MT İstanbul]/ 24-Ekim-2010 / Karaburun ve durugöl gezisi

hava güzeldi ve güzel bir geziydi,araya bir kaç gezi daha sıkıştırmalı havalar bozmadan.:)

arkadaşlar çok güzel fotolar çekmiş benim makine hepsi süper ayıklamak baya bi zaman aldı 80 tane falan resim kaldı onları küçültüp yüklemeye başladım manyak fotolar yanlız :)
gecikme için kusura bakmayın lütfennnn

ben sizi saat 11.40 gibi hastalın orda gurup olarak gördüm hatta size bakıyordum ters taraftaydım size bakarken bi acı firen duman kokusuyla birlikte önüme döndügümde kamyon kayarak ilerliyordu hemen firene asıldım askeriyenin önündeki ışık kırmızı yanmış.neyse bişey olmadı fakat bu arada sizleri gözden kaçırdım bilseydim bende gelirdim .inşallah başka bi zaman gezilere katılırım.

ben sizi saat 11.40 gibi hastalın orda gurup olarak gördüm hatta size bakıyordum ters taraftaydım size bakarken bi acı firen duman kokusuyla birlikte önüme döndügümde kamyon kayarak ilerliyordu hemen firene asıldım askeriyenin önündeki ışık kırmızı yanmış.neyse bişey olmadı fakat bu arada sizleri gözden kaçırdım bilseydim bende gelirdim .inşallah başka bi zaman gezilere katılırım.

süper olurdu gelseydin şimdi fotoları yüklüyorum bakarsın inş. ayrıca sitede genelde günceldi konu keşke telefonumu falan isteseydin sonradan katılanlar çok oldu aramızda görmek istedik senide.. ama kısmet bir dahakine inş.

abi sen hangi ara çektin 135 foto yaaa :) merakla bekliyorum ama... yetmedi yüklenen fotolar

abi sen hangi ara çektin 135 foto yaaa :) merakla bekliyorum ama... yetmedi yüklenen fotolar

ya sen benim çektiklerimi gör :) manyak güzel şimdi başlık açıyorum görürsün ordan yorumları alırım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-durugol-gezisi-fotograglari.html#post2185211

arkadaşlar fotoğraflar için başlık açtım bilginize ordan devam edelim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar