Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun...
madem bu kadar keyfin yerinde, kaza sonrasını sorayım ben de.
başıma gelse ne yapacağımı inan bilmiyorum.
- polisi siz mi çağırdınız, raporu kim tuttu?
- rahmetli hyo'nun enkazını kim kaldırdı?
- bundan sonra ne olacak?
Tabi ya keyif bozmaya ne gerek var ki dostum. Sonuçta 9.000 tllik motosiklet. Tamam iyi para kolay bir para değil. Honda'yı pert etsem bir nebze üzülürdüm ama sonra yine gülerdim burayada eğlenceli bir şekilde yazardım. Ben yakın zamanda dedemi kaybettim. Dedem dediğime bakmayın 60 yaşındaydı henüz. Onu kaybettim fakat onun geri gelmesi için inan 1 trilyon bile verirdim. Yine veririm keşke o geri dönse tekrar dokunsam sarılsam öpsem birlikte kağıt oynasak. O da bir motorcuydu zaten ondan aldığım bir hediyedir motosiklet aşkı...:salut: O yüzden sen sen ol allah göstermesin ama kaza yaparsan motorun için asla üzülme yaşadığın için sevin... Bir can çok ama çok önemli.
Sorularına geleyim dostum. Polis'i ben arayamadım ne yazıkki ona kontör istiyorlarmış aramak için bendede kontör yoktu :queen::queen: Kıza yanaştım dedim polisi aramayacakmısınız hanımefendi? dedim. He pardon dedi arayalım. Aradı geldi. Rapor tuttular. Suçlu ben çıktım :cat: Dedim;
-Bravo ya memur abi bey!!
-Dedim ben gidiyorum yolun ortasından ki bu normal bişey aslında bizim açımızdan ama trafik konusunda normal değil suç :farao: Hanımefendi şerit değiştirdi birden ve ne sinyal vermişti ne aynasına baktı dedim. Falan filan sonra aklıma akşam maç olduğu geldi dedim tamam tamam memur bey hadi kesinde gidelim. İkinci soruna gelince rahmetliyi bizim eniştenin Fiat Doblosu var yatırdık arka koltuğu yükledik ona. Felç olan trafiği felçten öteye çevirdik. Sonra servise götürdüm bıraktım. Hala aramadılar bende aramadım. Bundan sonra ne olacak bende bilmiyorum allah kerim. Honda'yı yaptırıp ona binmeyi düşünüyorum. Birde onu pert edeyim sonra ben emekliliğe çekileceğim genç yaşımda :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
aga ben çıldırırdım yahu, bide araba onun diilmişmişmiş. o camlarınıda indirirdim bi güzel.
geçende bi kaza gördüm bizim burda. hıyarın biri u dönüşü yapmak için karşı şeride dalınca motorlu bi arkadaşta kapıdan girmiş. o da hiç sinirli değildi yahu. bendemi bi gariplik var anlamadım![]()
Aslında dışarıdan bakılınca o kadar sinir bozucu ama arabaya çarpıp böyle uçunda 10-15 metre sonra yaşadığını birşeyin olmadığını anlayınca böyle gülesin eğlenesin zıplayasın geliyor :queen::queen: