Gercekten gecmis olsun. Yanliz bu tip kazalarda benim bir seyim yok diye lutfen ayaga firlama. Iyisin yada degil, vucudun kaza aninda yuksek adrenalin salgiladigindan yaran yada bir organin kopsa dahi bunu sok yuzunden anlaman cok uzun vakit alabilir.
Her sey bir kenara ic kanama riski tasidigini ve eve gittikten saatler sonra ciddi hayati tehlike geciren bir duruma dusebilecegini unutma.
Ciddi kazalarda yattigin yerde kal ve ambulans iste. Rontgen ve doktor ok yi olmadan da hastaneyi terk etme.
Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.
Bu notlar çok önemli kazadan hemen sonra ölümcül darbe almış ve şok sebebiyle farkına varamamış olabiliriz.
Son maddeye katılmakla beraber vurma şiddetinin ölümcül olmaması gerektiğini sanıyorum.. sanırsam..:queen:
Gercekten gecmis olsun. Yanliz bu tip kazalarda benim bir seyim yok diye lutfen ayaga firlama. Iyisin yada degil, vucudun kaza aninda yuksek adrenalin salgiladigindan yaran yada bir organin kopsa dahi bunu sok yuzunden anlaman cok uzun vakit alabilir.
Her sey bir kenara ic kanama riski tasidigini ve eve gittikten saatler sonra ciddi hayati tehlike geciren bir duruma dusebilecegini unutma.
Ciddi kazalarda yattigin yerde kal ve ambulans iste. Rontgen ve doktor ok yi olmadan da hastaneyi terk etme.
Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.![]()
:queen::queen::queen::queen: Böyle bana birşey olmadığı zamanda zevkli oluyor kaza yapmak. Hooop uç yere yat oh buz gibi :queen:
Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.![]()
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Suç tabikide kızdaBazı arkadaşlarıda güldürmüş olmam sevindirdi :queen: Kızın kafasına aslında kopan maşa ile vuracaktımda sonra acıdım :queen:
Masayla bak buda guzel :rendeer::rendeer::rendeer:
allah korumuş bu arada hyo nun açıkça pert olduğu anlaşılıyor.... fotoları atabilirmisin varsa.. merak ettim
Öncelikle geçmiş olsun sana bir şey olmaması sevindirici :rendeer:
Ama madem kaza oldu sigorta felan karşılıyor sanırım senin hasarını.Sonuçta ortada büyük bir hasar var?
geçmiş olsun...Evet maşayı ön tekerle birlikte aslında yerleştirecektim kafaya sonra yazıktır günahtır dedim :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
Ben hala teknolojiye alışamadım dostum o yüzden kameralı cep telefonum yok benimki arasın mesaj atsın şarj uzun gitsin hesabı :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
Perte çıktı yaptıracak birşey yokki :mrgreen: motor param parçaaa. kıza giderken dedim istersen bagajı aç ön tekeri koyayım hatıra olur. yalnız onun mercoda bayağı bir haşat oldukaskosuda yokmuş :queen::queen: