Kaza yaptım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :mrgreen: akşam akşam ne güldüm.::koop::

:queen:
Gercekten gecmis olsun. Yanliz bu tip kazalarda benim bir seyim yok diye lutfen ayaga firlama. Iyisin yada degil, vucudun kaza aninda yuksek adrenalin salgiladigindan yaran yada bir organin kopsa dahi bunu sok yuzunden anlaman cok uzun vakit alabilir.

Her sey bir kenara ic kanama riski tasidigini ve eve gittikten saatler sonra ciddi hayati tehlike geciren bir duruma dusebilecegini unutma.

Ciddi kazalarda yattigin yerde kal ve ambulans iste. Rontgen ve doktor ok yi olmadan da hastaneyi terk etme.

Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.

Bu notlar çok önemli kazadan hemen sonra ölümcül darbe almış ve şok sebebiyle farkına varamamış olabiliriz.
Son maddeye katılmakla beraber vurma şiddetinin ölümcül olmaması gerektiğini sanıyorum.. sanırsam..:queen:

Gercekten gecmis olsun. Yanliz bu tip kazalarda benim bir seyim yok diye lutfen ayaga firlama. Iyisin yada degil, vucudun kaza aninda yuksek adrenalin salgiladigindan yaran yada bir organin kopsa dahi bunu sok yuzunden anlaman cok uzun vakit alabilir.

Her sey bir kenara ic kanama riski tasidigini ve eve gittikten saatler sonra ciddi hayati tehlike geciren bir duruma dusebilecegini unutma.

Ciddi kazalarda yattigin yerde kal ve ambulans iste. Rontgen ve doktor ok yi olmadan da hastaneyi terk etme.

Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.:)

yazık değilmi bezbol sopası çok büyük daha küçük bir sopayla!!! vursak?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Suç tabikide kızda :) Bazı arkadaşlarıda güldürmüş olmam sevindirdi :queen: Kızın kafasına aslında kopan maşa ile vuracaktımda sonra acıdım :queen:

:queen::queen::queen::queen: Böyle bana birşey olmadığı zamanda zevkli oluyor kaza yapmak. Hooop uç yere yat oh buz gibi :queen:

haha buna bende katılıyorum. Kazadan sonraki o hissettiğin adrenalin duygusu gibisi yok ama böyle 20 metre flam sürüklendiğin bir kaza ise tadından yenmez yaşadığını hissediyorsun birden. Mal para herzaman kazanılır önemli olan sağlık ve yaşadığını hissetmen hayatın tadını ve ne güzel oldugunu anlamak . Ve her kazadan sonra kazandıgın tecrübeyi 1000 hoca gelsin kimse öğretemez. Tabi daima korumalarımı takdıgım için bunu buraya bu şekilde yazabiliyorum.

Çok Geçmiş olsun kardes bu arada kadın milleti işte maldan başka bişe düsünmezler :)

aga ben çıldırırdım yahu, bide araba onun diilmişmişmiş. o camlarınıda indirirdim bi güzel.
geçende bi kaza gördüm bizim burda. hıyarın biri u dönüşü yapmak için karşı şeride dalınca motorlu bi arkadaşta kapıdan girmiş. o da hiç sinirli değildi yahu. bendemi bi gariplik var anlamadım:)

Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.:)

Valla ben dıyecektım sımdı ne maco adam derler dıye bısey dıyemedım bezbol sopasıyla hemde kafasına ohhh elllerın dert gormesın:mrgreen::cat::cat::cat:

Öncelikle geçmiş olsun sana bir şey olmaması sevindirici :rendeer:
Ama madem kaza oldu sigorta felan karşılıyor sanırım senin hasarını.Sonuçta ortada büyük bir hasar var?

Çok geçmiş olsun:rendeer:, hatun daha çocukmuş canım dua et seni tokatlamamış:)

allah korumuş bu arada hyo nun açıkça pert olduğu anlaşılıyor.... fotoları atabilirmisin varsa.. merak ettim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Masayla bak buda guzel :rendeer::rendeer::rendeer:

Evet maşayı ön tekerle birlikte aslında yerleştirecektim kafaya sonra yazıktır günahtır dedim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------

allah korumuş bu arada hyo nun açıkça pert olduğu anlaşılıyor.... fotoları atabilirmisin varsa.. merak ettim

Ben hala teknolojiye alışamadım dostum o yüzden kameralı cep telefonum yok benimki arasın mesaj atsın şarj uzun gitsin hesabı :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------

Öncelikle geçmiş olsun sana bir şey olmaması sevindirici :rendeer:
Ama madem kaza oldu sigorta felan karşılıyor sanırım senin hasarını.Sonuçta ortada büyük bir hasar var?

Perte çıktı yaptıracak birşey yokki :mrgreen: motor param parçaaa. kıza giderken dedim istersen bagajı aç ön tekeri koyayım hatıra olur. yalnız onun mercoda bayağı bir haşat oldu :) kaskosuda yokmuş :queen::queen:

Evet maşayı ön tekerle birlikte aslında yerleştirecektim kafaya sonra yazıktır günahtır dedim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------

Ben hala teknolojiye alışamadım dostum o yüzden kameralı cep telefonum yok benimki arasın mesaj atsın şarj uzun gitsin hesabı :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------

Perte çıktı yaptıracak birşey yokki :mrgreen: motor param parçaaa. kıza giderken dedim istersen bagajı aç ön tekeri koyayım hatıra olur. yalnız onun mercoda bayağı bir haşat oldu :) kaskosuda yokmuş :queen::queen:
geçmiş olsun...

madem bu kadar keyfin yerinde, kaza sonrasını sorayım ben de.
başıma gelse ne yapacağımı inan bilmiyorum.

- polisi siz mi çağırdınız, raporu kim tuttu?
- rahmetli hyo'nun enkazını kim kaldırdı? :)
- bundan sonra ne olacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar