Kaza yaptım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar geçen gün saati tam olarak hatırlamıyorum. Kuzenim ile Tem'den yapıştırmış gidiyorduk. Okmeydanı sapağından girdik ve Mecidiyeköy'e çıkacaktık. O dönemeçli yolda trafik vardı. Ben Hyosung'u kullanıyordum allahtan o gün :queen: Trafik vardı arabaların arasından gidiyorduk ve birden bir bayan şerit değiştirdi tabi benim onu görmem frene basayım demem falan filan derken çatara çutara patara kütere derken bir anda gökyüzündeki bulutları izliyordum :mrgreen: Kalktım hiçbirşeyim yoktu ama motorun ön taraf komple dağılmıştı. Ön maşa ortadan kopmuştu.Aslında şiddetli bir kazaydı fakat hiçbirşeyim olmamasına hala çok şaşırıyorum. Sonra bayan tabi öldüğümü sandı herhalde yerde yattım kalkmayınca ağladığını duyduğumda kalktım hanımefendi ağlamayın birşey yok dedim ben iyiym. Sonra bana sana ağlamıyorum araba benim değildi yaaağğğ :salut: dedi :queen: gülsemmi ağlasammı şaşırdım ama dondum kaldım :queen: Araç Mercedes C200 son model :queen: Sağ tarafı komple gitmişti. Kız şoktan kurtuldu polisi bekliyorduk. Kusura bakmayın size sormadım birşeyiniz var mı? dedi. Dedim yok yok sağol bende motoru düşünüyorum dedim sizin arabayı düşündüğünüz gibi dedim. Polis geldi falan filan. Tabi hanımefendi yoluna devam etti ben edemedim :) O değil allahtan Honda ile değildim diye dua ediyorum. Ocağıma incir ağacı dikilirdi vallahi :queen::queen::queen::queen: Böyle bana birşey olmadığı zamanda zevkli oluyor kaza yapmak. Hooop uç yere yat oh buz gibi :queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
yorumlarını okuyunca kaza yaptığına üzüleyim mi sevineyim mi anlayamadım arkadaşım:p çok geçmiş olsun sana bir şey olmaması mutluluk verici..

Gecmıs olsun arkadasım araba ıcın aglıyomus ha vay vay vay.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim arkadaşlar. Vallahi arabaya üzlüyorum küçükhanım. Belkide yaşından dolayıdır. Yani toplasan 19-20 yaşlarında ancaydı :) Korkmuştur tabi arabaya birşey oldu diye. Birde bilmiyordur ölsem ona ne olacağını :queen:

bayan bayan oldugu için mi gitti sen niye gidemedin polislerin yanından

Forumdan Uzaklaştırıldı
bayan bayan oldugu için mi gitti sen niye gidemedin polislerin yanından

Motorun ön komple dağılmış bir şekildeydi. Lastik biryerde ön maşa biryerde :mrgreen: O yüzden gidemedim. Ama sonra kuzenin artçısı olarak gittim tabi :queen:

kardeş aynen dediğin gibi düştüğün zamn bi zarar görmezsen çok zevkli oluyor düşmesi :D

gecmıs olsun ama hyonun parcalarıda hondayı aratmıyo :) allah korumus sımdı ısın gucun yok bıde makıne topla

geçmiş olsun.
peki hatanın çoğu kimdeydi. sende mi , kızda mı, yoksa hyosungda mı

geçmiş olsun .. bayan arkadaşada tesüf ederim... keşke kendi arabası olsaymış :D

Gercekten gecmis olsun. Yanliz bu tip kazalarda benim bir seyim yok diye lutfen ayaga firlama. Iyisin yada degil, vucudun kaza aninda yuksek adrenalin salgiladigindan yaran yada bir organin kopsa dahi bunu sok yuzunden anlaman cok uzun vakit alabilir.

Her sey bir kenara ic kanama riski tasidigini ve eve gittikten saatler sonra ciddi hayati tehlike geciren bir duruma dusebilecegini unutma.

Ciddi kazalarda yattigin yerde kal ve ambulans iste. Rontgen ve doktor ok yi olmadan da hastaneyi terk etme.

Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.:)

Gercekten gecmis olsun. Yanliz bu tip kazalarda benim bir seyim yok diye lutfen ayaga firlama. Iyisin yada degil, vucudun kaza aninda yuksek adrenalin salgiladigindan yaran yada bir organin kopsa dahi bunu sok yuzunden anlaman cok uzun vakit alabilir.

Her sey bir kenara ic kanama riski tasidigini ve eve gittikten saatler sonra ciddi hayati tehlike geciren bir duruma dusebilecegini unutma.

Ciddi kazalarda yattigin yerde kal ve ambulans iste. Rontgen ve doktor ok yi olmadan da hastaneyi terk etme.

Not: Ambulansa binmeden hemen once, arabasina uzulen bayanin kafasina bezbol sopasi ile vurmayi ihmal etme.:)

son maddeye kadar olan kısmı çok önemli....

son madde dahada önemli:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar