garip bir yol hikayesi: istanbul-konya-iskenderun-antakya-adana-antalya-vs vs

kesinlikle çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize ve yüreğinize sağlık..paylaşımınız için teşekkürler cem bey..:rendeer:

Abi süper gezmişsin. Darısı başımıza. Kağıttan gemilerle aşamazsın ama cbf 150 ile olur.

Cem hoşgeldin,
keyifli bir gezi olmuş,
nice yollara

Savaş hocam hoş gördüm :)

çok keyifli bir gezi oldu :cat: hep beraber nice yollara :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

her şey on numara.. resimler ve anlatım harika...

Eyvallah Ramazan kardeşim teşekkürler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

kesinlikle çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize ve yüreğinize sağlık..paylaşımınız için teşekkürler cem bey..:rendeer:

Beğendiğinize sevindim :) teşekkürler ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 ----------

Abi süper gezmişsin. Darısı başımıza. Kağıttan gemilerle aşamazsın ama cbf 150 ile olur.

Kardeşim teşekkür ederim ...inşallah darısı daha güzelleri başınıza olsun :)

olmaz dediler ama oluyormuş ,çok daha fazlalarıda olur cbf 150 ile:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

Paylaşım için teşekkürler..Güzel fotoğraflar hoş gezi..:)

teşekkürler :)

Cem abi döktürmüşsün yine.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler....:cat:

Abi on numara diyecem ama numaralar bile kifayetsiz kalır... Fevkalade bir gezi yapmışsın gönlüne sağlık iyi ki varsın abim:rendeer::rendeer:

Super Moderator
Hazır tebrikler kabul ediliyorken, araya doğum günü kutlamasını da sıkıştıralım:)

En mutlu yıllar, en mutlu yollar senin olsun; yeni yaşında da uzun ve güzel günler, bir o kadar uzun ve güzel güzergahlar dileyelim:)

Bu başlıktan sonra düşündüm taşındım, en uygun hediye şu olacak diye düşündüm... :mrgreen:

Tıklayınız...

Cem abi döktürmüşsün yine.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler....:cat:

Yasinim teşekkür ederim :)elimden geldiğince :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------

Abi on numara diyecem ama numaralar bile kifayetsiz kalır... Fevkalade bir gezi yapmışsın gönlüne sağlık iyi ki varsın abim:rendeer::rendeer:

Dalyanım eyvallah....iyiki sizlerde varsınız :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

Hazır tebrikler kabul ediliyorken, araya doğum günü kutlamasını da sıkıştıralım:)

En mutlu yıllar, en mutlu yollar senin olsun; yeni yaşında da uzun ve güzel günler, bir o kadar uzun ve güzel güzergahlar dileyelim:)

Bu başlıktan sonra düşündüm taşındım, en uygun hediye şu olacak diye düşündüm... :mrgreen:

Tıklayınız...

Olcanım çok teşekkür ederim... inan bu hediye harika bu kadar olur en eziyet çektiğim konuda imdadıma yetiştin :rendeer::rendeer:

Süper gezi olmuş işten güçten fırsat bulsam bende 15 günlük bi gezi yapmak istiyorum. 125 cc lik ybr ile çıkıcam bende. Hatta önümüzdeki hafta sonu çok uzak olmayan bir yerlere gideyim bari.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oo buralardan geçmişsin bende dörtyol danım.bende böyle bir uzun gezi düşünüyorum.sizlerin takipçisiyim........

sen benii bırakıp git zaten teeee o kadar yolu :mrgreen:

Babişkom sen olmadan gittim ama inan içime sindimi...Hayır sinmedi :pale::salut:

arkada senin çır çır durmadan laf yetiştirmene alışmışım büyük boşluk hissettim ...Seneye inşallah beraber daha uzun bir yol yapar acısını çıkartırız :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------

Süper gezi olmuş işten güçten fırsat bulsam bende 15 günlük bi gezi yapmak istiyorum. 125 cc lik ybr ile çıkıcam bende. Hatta önümüzdeki hafta sonu çok uzak olmayan bir yerlere gideyim bari.

Teşekkür ederim...zaman ayırın derim :) zamanım kısıtlı olduğu için bu kadar ile yetindim ah biraz daha zaman olsaydı keşke :cherry:

ısınma turlarına başlayın bence hemen :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

oo buralardan geçmişsin bende dörtyol danım.bende böyle bir uzun gezi düşünüyorum.sizlerin takipçisiyim........

evet sizin oralardan geçtim :) yanlış aklımda kalmadıysa dört yoldada damlataş mağarası vardı sanırım :silent:ama aydınlatma ve halka açık olmadığı için gidemedim tabi bu aldığım ön bilgi yanılma payıda var ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet sizin oralardan geçtim :) yanlış aklımda kalmadıysa dört yoldada damlataş mağarası vardı sanırım :silent:ama aydınlatma ve halka açık olmadığı için gidemedim tabi bu aldığım ön bilgi yanılma payıda var ...

Damla taş mağrası tam olarak dörtyolda değil.iskenderunun beldesi olan payas'ın sincan yaylasında bulunuyor,gerçekten muhteşem bir doğal oluşum.Mağraya ulaşım var yanlış hatırlamıyorsam aydınlatması ve gezmek için merdiven ve platformlarda yapılmış durumda.gidilip görülmesi gereken yerlerden biri.ben daha önce hiç gitmedim ama elimde oranın güncel resimleri var ve aldığım bilgiler doğrultusunda bilgileri aktarıyorum.sevgiler saygılar:rendeer::mrgreen:

Damla taş mağrası tam olarak dörtyolda değil.iskenderunun beldesi olan payas'ın sincan yaylasında bulunuyor,gerçekten muhteşem bir doğal oluşum.Mağraya ulaşım var yanlış hatırlamıyorsam aydınlatması ve gezmek için merdiven ve platformlarda yapılmış durumda.gidilip görülmesi gereken yerlerden biri.ben daha önce hiç gitmedim ama elimde oranın güncel resimleri var ve aldığım bilgiler doğrultusunda bilgileri aktarıyorum.sevgiler saygılar:rendeer::mrgreen:

bilgi için teşekkürler :rendeer:seneye belki tekrar oralara gelme ihtimalim olabilir,şayet gelirsem beraber gideriz :cat:

önemli olan rotaya karar vermek ve cesarat etmek,bir de gezmeyi bilmek...Muhteşem geziniz ve güzel paylaşımınızdan dolayı sizi kutluyorum...
Gönlünüzce daha nice gezilere...

VIA

Evet gezilerimiz aynı tarihlere denk gelmiş :wiinkk: İyi gezmişsiniz tebrikler. Artçınız içinde Allah'tan şifa dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar