her şey on numara.. resimler ve anlatım harika...
Cem hoşgeldin,
keyifli bir gezi olmuş,
nice yollara
her şey on numara.. resimler ve anlatım harika...
kesinlikle çok güzel bir gezi olmuş.emeğinize ve yüreğinize sağlık..paylaşımınız için teşekkürler cem bey..:rendeer:
Abi süper gezmişsin. Darısı başımıza. Kağıttan gemilerle aşamazsın ama cbf 150 ile olur.
Paylaşım için teşekkürler..Güzel fotoğraflar hoş gezi..![]()

Cem abi döktürmüşsün yine.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler....:cat:
Abi on numara diyecem ama numaralar bile kifayetsiz kalır... Fevkalade bir gezi yapmışsın gönlüne sağlık iyi ki varsın abim:rendeer::rendeer:
Hazır tebrikler kabul ediliyorken, araya doğum günü kutlamasını da sıkıştıralım
En mutlu yıllar, en mutlu yollar senin olsun; yeni yaşında da uzun ve güzel günler, bir o kadar uzun ve güzel güzergahlar dileyelim
Bu başlıktan sonra düşündüm taşındım, en uygun hediye şu olacak diye düşündüm... :mrgreen:
Tıklayınız...
sen benii bırakıp git zaten teeee o kadar yolu :mrgreen:
Süper gezi olmuş işten güçten fırsat bulsam bende 15 günlük bi gezi yapmak istiyorum. 125 cc lik ybr ile çıkıcam bende. Hatta önümüzdeki hafta sonu çok uzak olmayan bir yerlere gideyim bari.
oo buralardan geçmişsin bende dörtyol danım.bende böyle bir uzun gezi düşünüyorum.sizlerin takipçisiyim........
süper bir gezi olmuş. ellerine sağlık aparat kardeş.:rendeer:
evet sizin oralardan geçtimyanlış aklımda kalmadıysa dört yoldada damlataş mağarası vardı sanırım :silent:ama aydınlatma ve halka açık olmadığı için gidemedim tabi bu aldığım ön bilgi yanılma payıda var ...
Damla taş mağrası tam olarak dörtyolda değil.iskenderunun beldesi olan payas'ın sincan yaylasında bulunuyor,gerçekten muhteşem bir doğal oluşum.Mağraya ulaşım var yanlış hatırlamıyorsam aydınlatması ve gezmek için merdiven ve platformlarda yapılmış durumda.gidilip görülmesi gereken yerlerden biri.ben daha önce hiç gitmedim ama elimde oranın güncel resimleri var ve aldığım bilgiler doğrultusunda bilgileri aktarıyorum.sevgiler saygılar:rendeer::mrgreen: