Türkiye'nin ilk hardtail projesi

Hocam bir video koysan da şu canavarın sesini,endamını bir görsek...Selamlar

Üstüne binip ara gazı vermiş biri olarak:queen:... sesi muhteşem!!! yolda giderken düşünemiyorum bile,anlatmak tarif etmek gereksiz... görmeli ve binmelisiniz.
kısmetse yarın uğramayı planlıyorum,bakalım BOBBER'ımız nasıl:bounce::wiinkk:

yahu yok böyle birşey eline emegine saglık ve bize yaşattığın bu gorsel şolen için teşekkürler Allah kazadan beladan korusun lastigin hep düz bassın inş.

selam arkadaşlar,
motorumun adınada kara verdim :)
adı sinner
ve havaların soğuması ile birlikte bende projeyi bitirmek için yeniden kolları sıvadım hemen paylaşmaya başlıyorum;her zamanki gibi fikirleriniz benim için çok önemli,,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

sinner ı tekrar en küçük parçasına kadar dağıttım ve üzerinde taşlanacak kesilecek ve traşlanması gereken işleri bitirdim
r2ryv9.jpg

ve sanding (kumlama) yaptırdım fakat sanding sonrası resimlerde teknik arızalar yaşadığım için resim paylaşamıyorum kusura bakmayın,
daha sonra powder coat uygulaması yapıldı 0.60 micron kalınlığında nefis bir görünüm elde ettim color code ral 9005
14xz1n8.jpg

24bkkue.jpg

2m3ilco.jpg

powder coat yapılırken crome kaplama yapılacak parçaları ayırıp bu işin en iyisi olan Elektrometal e götürdüm ve 18 adet parçayı 2 günde teslim ettiler ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım
1551h20.jpg

nv9mzc.jpg

axle dahil birkaç parçanın resimleri ve alu parçaları polish e verdim o iş biraz uzun sürdü,aslında çok uzun bir iş değil ama Elektrometal in yoğunluğu nedeni ile 3 günde geri aldım parçalarımı
mesnet,ön süspansiyon,fren calliper,drum,hand controller,yan kapaklar gibi
kalan birçok parçayıda ben kendim polish yaptım ve halen yapmaya devam ediyorum :)
5agmk8.jpg

mtaszl.jpg

2m30o0o.jpg

sevgili arkadaşlar şimdilik resimlerim bu kadar gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim,ve resimlerden görüldüğü gibi sinner ın son işlemlerini atölyemde yapmıyorum evime yakın olduğu için bir arkadaşımın atölyesinde çalışıyorum

veee bu gün bir motor daha aldım
herkeze iyi akşamlar

havalar soğudı yağmur başladı bolca zamanın var bu ara, mükemmel proje arkadaş başarılar.devamını bekleriz :cat:

Harika gidiyor...Krom olayı şahane olmuş...Maliyet ne oldu acaba?

Bir de yeni aldığınız motor nedir?Yeni bir proje daha mı geliyor yoksa?:)

Çok güzel olmuş krom parçalar, ne kadar tuttu kaplaması?
selamlar draggy,
200 lira gibi bişi tuttu crome işlerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

Harika gidiyor...Krom olayı şahane olmuş...Maliyet ne oldu acaba?

Bir de yeni aldığınız motor nedir?Yeni bir proje daha mı geliyor yoksa?:)

selamlar qweasdnon,
maliyet sormuşun crome maliyetini soruyorsan yazdım cevap olarak yeni motor proje motoru değil çok şirindi küçüktü ucuzdu aldım honda today 50cc :)
top speed 55 yokuş aşağı
:)

selam
çalışmayı baştan beri takip ediyorum sonuç bir harika. mükemmel bi özen/amaç ile başladınız ve mutlu sona geldiniz tarz çok güzel bi tarz. çok çok tebrik ediyorum sizi. sesini çok merak ediyorum diğer arkadaşların dediği gibi videoyu merakla bekliyoruz makinanın sesini duymazsak olmaz ona göre haa:) iyi gezmeler,kazasız sürüşler. *videoyu unutmayın*.

selamlar draggy,
200 lira gibi bişi tuttu crome işlerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

selamlar qweasdnon,
maliyet sormuşun crome maliyetini soruyorsan yazdım cevap olarak yeni motor proje motoru değil çok şirindi küçüktü ucuzdu aldım honda today 50cc :)
top speed 55 yokuş aşağı

Bende başladığımda tüm yazdıklarını referans alacağım :)

herkeze yorumları için çok teşekkür ederim çok iyisiniz,
video muhakkak yapmak gerekiyor evet bitsinde bişekilde kuru bir gün birkaç arkadaşlar birkaç kamera ile çekeceğiz işallah

Haftada 1 tüm topiği baştan aşağı okuyorum, ağzım sulanıyor, havlu ile silmek zorunda kalıyorum :)

çok güzel bir çalışma tebrik ederim sizi.hep ilgimi çekmiştir el emeği yapımlar.yurdum insanının bu tarz işlere imza atması ayrı bir zevk ve gurur verici tabiki.motor blogunda müsait bir yere imzanızı atarsanız güzel olur gibi.dece fikir :) paylaşımların devamını beklriyoruz kolay gelsin tekrardan.
Ayberk insan giderken bizide çağırır beraber giderdik derya ustanın yanına,nasıl olsa Anadolu yakasındayız.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ohaaa ! Bitmedi mi daha ya. :D Ben çok merak ediyorum bu cihazı.

Sinner'dı demi. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar