http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5-sifir-motor-3000km-de-corbon-30245150/detay Engin reis bak adam fiyatını düşmüş 1.600 lira yapmış 
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5-sifir-motor-3000km-de-corbon-30245150/detay Engin reis bak adam fiyatını düşmüş 1.600 lira yapmış![]()
merhaba depo kapağı bulamıorum .. yardımlarınızı bekliorum...
nasıl mj attın anlamadım... sadece depo kapaına ihtiacım var... ama nasıl yapcam b,lmiorum.bi firmada depo kapak anahtar var ama fiyat dedin gibi oldukca tuzlu.öğrenci oldumuzdan dolayı...
Recai naberferdi sana özel msj la atmıştım o baktığın yer sanırım fiyatı 200 civarıydı halil abi DEPO+KAPAK+ANAHTAR
İyiyim abi seni sormalıRecai naber
ben 60 a satan yer biliyorum. ferdi bana özelden yaz. bir de ihlass oku bana![]()
İyiyim abi seni sormalı0 ybr alıyorum 2011 city siyah bayide kalmamış cumaya kadar gelicek inşallah
![]()
Hadi hayırlı olsun. sıfırın tadı da başka olur. kazasız belasız kullanasın inşallah.
Engin de cbr 125 aldı sıfır
Eywallah abi Çocuğun aklına girmişsin aldırmışsın bi cbr :cherry: ninja falan aldırsaydık keşke![]()
Ailesinin rızası olsa cbr600 aldıracaktım ya neyse:cherry:
Abi 6bin lirayı hakediyor mu o motor :silent: Motora bakınca aklıma f5 geliyor soğuyorumbu arada halil abi cuma aksilik olmazsa bende motoru teslim alıcam rodaj hakkında yardımcı olursun bana demi
![]()
şimdi kız gibi motora da ne binilir. sen ona kıyamazsın artık. hatta geceleri de uyuyamazsın artık çalınır diye:cherry:
rodaj olayını da çok dert etme. herkes farklı düşünüyor ama en güzeli kitapçıktaki bgibi olanı. bir de ilk yağını km 400 deyken değişsen daha iyi olur. onun haricinde işte uzun yolda açmak şehir içinden daha iyidir. bir dfe hararet yaptırmamak çok önemli. bir de kitapçıkta gaz kolunu yarıdan fazla açmayın der.
bu yukarıdakilere karşı çıkanlar var sağır olur motor diye. ama aslında çin malı motolar rodajda fazla titrediklerinden göstergenin yayı rodajdan sonra iyice gevşiyor çok zorlamaktan. o yüzden rodajda çok basanlar ibrelerinde çok max hız görüyorlar:cherry:
anladım abi aslında pazartesi gidip almış olucaktım satmışlar siyahı sipariş ettiler sanırım onu beklıyorum cumaya kadar gelicek dediler hayırlısı ilk defa 0 motor alıyoruz tabiRodaj çok korkutuyor ama üstesinden gelicez sanırım birde halil abi 0 motora performans hava filtresi taksam zarar verir mi ?
Anladım abi Servisi soru bombardımanına tutucam zaten iyice anlatsınlar garanti kapsamı dışına çıkartan şeyleri ona göre hareket edelimhava filtresi zarar vermez fakat servise gittiğinde serviste en ufak bozulmada motoru garanti dışı etmek için o filtre bahane olur.
cbr ve senin motorun ne kadar fazla pahalı olduğu önemli değil aslında. sonuçta eğer ikinci el olarak satarken 500-1000 lira aşağısına hemen satılacaksa ybr ve cbr 10bin lira da olsa zarar etmezsiniz.
şu olur gidip 9 bine hyo gtr250 almışsındır geçen sene bu sene 5bine satamazsın o zarardır işte.
2008 al da dedim ondan hiç zarar etmezsin dedim. ama sıfır da sıfırdır satarken daha çok para eder dedim.
yaw genç adamsınız şimdi sıfır motora binmeyeksiniz de 40 ından sonra mı bineceksiniz.![]()
Anladım abi Servisi soru bombardımanına tutucam zaten iyice anlatsınlar garanti kapsamı dışına çıkartan şeyleri ona göre hareket edelimHaklısın abi Çok fazla zarar olmaz ben zaten satmak için almıyorum en az 2-3 yıl durur motor biliyosun abi ybr hastalığı var bende
Çok araştırdım 2.el güzel bişi bulayım 3.000 liraya diye ama bulamadım..0 almam daha mantıklı oldu 4.300 lira motor plaka vs dahil xenon+mont falanda alıcağım 5.000 liraya tamamlarım