ohv motor bu
ohv veya ohc olması taze motorcular için önemli deyil bu sadece usta motorcular için tercih meselesi. ohv motorları sevdiyim halde 200cc lik gurubda ohc yi tercih ederdim. bire bir honda klonudur. ama ohv hondanın jeneratorlerınde kullanıyor. ohv motor honda titanlarda kullanılıyor ama onlarda 125 lik bizim çinliler burada deyişiklik yapmışlar titan motorunun 200 cc sini yapmışlar.
yukinin motoru etıketlerının ustune skyko yaz ithalatcısı bile aradaki farkı anlayamaz tıpkısının tıpkısı. yukiyi direk olarak tek bir marka olarak görme. genel olarak cinlilerde bir memnuniyetsizlik var. linkte ki yuki de mesela artçının ayaklarını koyacağı ayaklıklar cartayı çekmiş. 6000 km lik bir motorda bunlar bu kadar çabuk bozulmaması gerek. ayaklıkları elcikleri ve sinyalleri deyiştirdin mi fıstık gibi motor. plastık parçalar ise üflesen bozuluyor ben polyester ile tamir ediyorum.
işallah sorunsuz olarak kullanırsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------
GaCCaLL dostum senın karburotoru sökeceksin maden sökmeden tamir takımını sor varsa diyaframı falan deyiştirirsin. belkide sadece temizlik bile yetecektir.

fotolar güzel olmuş sanki elime aldım bırkaladım. bak sizin karbüratorler bir gömlek daha güzel sen tamir takımını bir sor.