serdal hocam bugün seni aradım ama ulaşamadım karburatörü sökmüştüm iğne hususunda yardım isteyecektim sende..kendi koyduüum fotorafa baktım karburatörün iğnesi alttan 2.de değil üstten 2.cideydi onu resimdeki gibi yaptım yani orjinaline döndürdüm ve karbüratörde pislik varmı diye kontrol ettim ve pilik falan yoktu gayet temizdi dışı da temiz olsa yukarıdaki fotoraflardan pek bi farkı yoktu açıkcası diyaframı kontrol ettim yırtık vs yoktu ama hakikaten çok ince bir yapısı var bilginiz olsun..

dettaylı bir fotosunu çekemedim sadece 1 tane fotorafını çektim onuda koyuyorum şimdi zaten ve hava filtresizken yaptığı gazı kökleyince kufff kuff kufff edip boğulmayı yapmadı seside biraz değişti sanki motorun gerçi çok az kullandım bu ayarı yaptıktan sonra ama,birde hava ayarı falan yapmadım bu hava ayarınıda karburatörün sağ tarafında vida var bir adet ve yanında bir hortum var yukarıdaki resimlerdeki drivers side right yazan yerde ordan mı yapılıyor acaba? onuda yapmam gerekiyo söylediğiniz üzere bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim birde grenajları tamir ettim güzel bi pasta cila çektim pamparlak oldu alet baya yoruldum bugün ya...