Motor iyi,hoş olmuş ama fiyatı daha uygun,makul bir şey arıyorum. Sağol ferdi..
0 km pek bulunmamakta ama bulursan 2500 ve 3000 arası deişio fiyatları.Arora,Çelik,Yuan,Kuba,Skyjet,Xgjao ve Ramzey firmalarında bulabilirsin.ama ramzey satmıyo artık en son 5 ay önce falan elindeki stokları bitirmek için 1500 tl den bu modelleri sattılar bidaha getirmiycek ramzey.gelirse 2011 modelleri gelebilir dostumSj 150-23 0 Fiyatları nedir??? Hangi Firmalar Satmakta Bilgisi Olan?
0 km pek bulunmamakta ama bulursan 2500 ve 3000 arası deişio fiyatları.Arora,Çelik,Yuan,Kuba,Skyjet,Xgjao ve Ramzey firmalarında bulabilirsin.ama ramzey satmıyo artık en son 5 ay önce falan elindeki stokları bitirmek için 1500 tl den bu modelleri sattılar bidaha getirmiycek ramzey.gelirse 2011 modelleri gelebilir dostum
Nebioğlullarında Var Antalyada 2350 Diyorlar Degermi Almaya Peki 2-3 Yıl Beni Götürürmü ?
İzmirde varmı 0 satılan yer.
Nebioğlullarında Var Antalyada 2350 Diyorlar Degermi Almaya Peki 2-3 Yıl Beni Götürürmü ?
ewet var ama 3000 tl den başlıyo herbiri :s
ya millet motora performans hava filtresi taktım akşam motor yüksek dewirlerde acayip derece kesiklik yapio acaba hava ayarımı filan mı yapılacak :silent::silent::silent:
Zamanında çok konuştuk seninle bu konu hakkında2 -3 yıl götürmek mi ? :queen::cherry:
3000 lira mi :cherry: 2.350 lira bile fazla..
halil abi Nirdesinn cihan nerlerdesiniz ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------
Bende takmıştım zamanında aynı sorun vardı çıkarttım.
aynen oyle 0 fıyatna satılıyor neredeyse antalya harıcınde 0 satan yer bulamadım bulan veya bılen arkdas varsa solerse iyi olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------
artık kımse buramıyor buraya anlasılan yenısı cıkmıyor ondan sanırım...
ewet var ama 3000 tl den başlıyo herbiri :s
fiyatlar her ilde farklı en kazığı izmirde sanırsam.ama ikinci elini 2000 den aşagıya veren yok sıfır fiyatı hemen hemen.