[İzmir - MT]

Harika bir gezi olmus link icin cok tesekkur ederim...

teşekkürler. türkiye sınırları içinde epey kilometre yol yaptım. bozcaada mutlaka gidilmesi görülmesi hatta yaşanması gereken yerlerden birisi. özelliklede sezon sonu sonbahar yada sezon başı ilkbaharda.

yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum

Ben de size ALO diyoruuum......:queen::queen::queen:

Alo diyen dillerini yerim senin:) :queen:
yaw görüşemedik epeydir. nasıl keyifler ihtiyar? yeni oyuncağına alıştın mı iyice?

alooooo ........................

sana da alo. ne o reklam mı aldık siteye. deterjancı mı olduk:)
naber kaptanım nasıl keyifler?

Herkese iyi akşamlar.... :rendeer:
yaw tam muhabbet edecektik gitmişsiniz. hadi bakalım benden de herkese iyi geceler. bu gece hasanla evleri dolaşacağız üstü açık uyuyanların üstünü örteceğiz, klima açık uyuyanların klimalarını ayarlayacağız, sahura kalkamayanları sahura kaldırıp çorba içireceğiz. bunlarda yetmezse sabah bir de işe bırakacağız. daha da napalım size:queen::queen:

arkadaşlar meraba , izmirden aranıza yeni katıldım , diğer MT li arkadaşlar ile birlikte gezilere katılmak isterim fakat hep 600 cc lik makinalarla bi yerlere geziler oluyo veya yolda bana öyle denk geliyo , aranıza katılmak için illa 600 cc lik makinamız olması gerekiyo saygılar herkezin yolu açık olsun

mt izmir gezilerinde bende 600 lük makinaya rastlamadım. başka gruplar olabilir. forumu takip edin zaman zaman gezi yapılıyor.

Arkadaşlar herkese mrb ;) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ;)

Haberi ben vereyim hemen : Tuncerin artık motosikleti yokkk :) :) Zorla aldık elinden :)

Tuncerim Motosikleti helal et :)

evet doğru , başka gruplar olabilir haklısın , bi kaç gündür forumu daha sıkı takip etmeye başladım , herhangi bir gezi organizasyonunda aranızda bulunmaktan mutluluk duyarım arkadaşlar , tekeriniz düz bassın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende aranıza yeni katıldım yeni motorcuyum yani.
Pazartesi ehliyet kursuna başlıyorum ehliyetimi aldıktan sonra 100'lük Cup'umla her yere gelebilirim. :)

Moderatör (forrap)
Herkese merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.

Arkadaşlar herkese mrb ;) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ;)

Haberi ben vereyim hemen : Tuncerin artık motosikleti yokkk :) :) Zorla aldık elinden :)

Tuncerim Motosikleti helal et :)

Millet okur okumaz ne alaka,nasıl yani gibi cümleler kurar heralde :) Dün wallace okur okumaz aradı zaten,ondan öğrendim foruma yazdığını.
Güle güle kullanın,helal olsun.. :)
Kazasız belasız..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkese merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.

Millet okur okumaz ne alaka,nasıl yani gibi cümleler kurar heralde :) Dün wallace okur okumaz aradı zaten,ondan öğrendim foruma yazdığını.
Kazasız belasız..
Ne aldın?... Yeni mötörün hayırlı olsun mu?... :p

Kazasız belasız..

Tuncerim sağolasın, çok uğraştırdık yorduk seni. Düşündüğümüzden çok daha iyi geldi motosiklet. Allah senden razı olsun :) :):cherry:

arkadaslar MOTORUMU SATIYORUM haberiniz olsun.KEEWAY LAND CRUİSER 250. motor 1650 km de kazasız belasızdır.isteyenler cep ten mesaj atarlarsa sevinirim.motor İZMİR DEDİR.
CEP : 0 554 344 11 83
KAZASIZ GÜNLER HERKESE...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar