cidden keewayin camı sağlam fuardayken bakmıştım ama bizim motora takılacağı aklıma gelmedi hep tabelacıda düşündüm istediğim camı yaptırma fikri ama buralardada fırsat bulup sağlam tabelacı bulamadım.
Hehehe Bu senin kömürlükten kim bilir neler çıkar iyicene araştır bari

şimdiden yardımcı olduğun için saol dostum :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------
Arkadaşlar bu arada elinde garanti ve kullanım kitapçığı olupta içerisinde periyodik bakımın olduğu sayfa var orada 1000-4000-8000 şeklinde gidiyor benimkinde sizdede öyle mi ?
Sormamın nedeni ise benim motor 2000 km de bakıma girdiğinde yağ değişmesine tamam ama extradan buji ve hava filtresi değişmişti 4000 km bakımındada buji ve hava filtresi ve yağ değişti. yağ olayı normal fakat 2000 km de bir hava filtresi ve buji mi değişir ya ? bende geçen gün arkadaşla mondial genel müdürlüğe mail attık durumu yazdık ve bugun bizi aradılar. kullanım kitapçığını araştırıp dönecekler basım hatası varmı gibisindenki onu da söylediklerinde bende sonuçta bana bu kitapçık verildi ve bu şekilde kuıllanıyoruz ve sitenizde kullanım kılavuzu bile yok dedim ayrıca bu kitapçığın arkasına imza kaşe atılıyorsa geçerli olan budur dedim ses soluk yok bakalım bir sonuca varacak artık sonuçta ben enayi değilim zırp pırt bujiye para ver hava filtresine para ver. Az çok motordan anlıyoruz. Çıkartılan hava filtresi ve bujileri saklıyorum (çıkan buji sapasağlamdı )i lerde savunmam gerekirse göstereceğim ve hakkımı çatır çatır arayacağım...