mrb babam motor alıcak

tunacan sen bu siteye maytap geçilmek için üye:pr: olmadın doru düzgün soru sormussun dalga geçenler utansın

henüz 13 yaşındaymış, derdini tam olarak anlatamadı ama bence daha fazla üstüne gitmeyin arkadaşlar, siteye yeni gelmiş, bi süre sonra o da öğrenir zaten.

Sezerciğin filmindeki repliğe benzemiş başlım biraz :)

Benim babam çok zengin alıcam R1'i binicem üstüne vurucam kırbacı hehehehh

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önceki gün saat 14:30 sıralarında, babasından aldığı yüksek hacimli motosikleti ile bilinmeyen bir nedenden dolayı dengesini kaybederek kayması sonucu 2 araca çarptıktan sonra yaklaşık 200mt sürüklerenerek bariyerlere çarparak feci şekilde can veren tunacan16(13), kaldırıldığı devlet hastanesinde yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtulamadı...
Daha öncede babamın transalpi vardı onda birşey olmadı bundada tam korumalı kullanırsam birşey olmaz düşüncesiyle hareket eden gencin durumunu gören annesi feryadlar içinde fenalaşarak aynı devlet hastanesine kaldırıldı... (Allah korusun)

Ne dersiniz ? Müstahak değilmi ?

gs tah sen benle dalga geçiyorsun ama benim 1 senden beri pejo motorum var çok düzügn kullanıyorum allaha şükür daha 1 kere bile düşmedim inş düşmemde

tunacan16, eğer baban kendisi için R1 veya 1000RR almak istiyorsa işin uzmanına sormak lazım, 1000cc SS'lerden pek anlamam.

Eğer baban kendisi için R1 veya 1000RR almak istiyorsa, sen de "arada ben de binerim" diyorsan deme.

khutuck yok benim öyle bir düşüncem yok benim zaten 80 cc pejo motorum var babam topladı

otomobil forumlarından geldiğim için ilk okuyuşta anladım çocuğun babasına motor alınacağını.otomobil muhabbetlerinde çok olur bunlar ''babam araba alacak şunu mu alsın bunu mu alsın''.motorcu arkadaşlar bir an boş bulunmuşlar.makaraya sarmışlar.
bahsettiğin iki makinada müthiş motorlar.baban keyfine göre seçecektir birini,galiba yamaha daha pahallı ve tipi bana göre daha güzel geliyor.daha vahşi bir çizgisi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar