kısmetse geliriz neden olmasın zaten bunun gibi meseleleride konuştuk uzun bir gezi güzergahı var aklımızda niyetimizde var ama ramazandan sonra inş. seninde istanbula yolun düşerse beklerim....
S.A arkadaşlar nehabersiniz bayadır yazamıyorum vaktim yokyeni arkadaşlarda katılmış arada bakıyorum:cat:
yaa murat gözüme görünme oolm sen :mrgreen: nerdesin be kardeşim
olm ben geldim sen yoksunkanka valla ugrayamıyorum şu sıralar deniz üzerindeyim, git gel yapıyoruz turist taşıyoruz, çar tur olayı konuşuruz.. 2005 bitane aldım innova ama motor dökülüyor biara resimleri atarım önceki sahibi iyi bi toslamış biyere toplayacağım belki yürüyor deli kaçıyor ama maşada bi eğiklik var grenajlarda bol miktarda kırık vs makinada kam mili değişimi süpap ayarı istiyor ama makina sağlam konuşuruz...wavede duruyor..0 almayacağım daha parçası korkunç pahalı...i nin
S.A arkadaşlar nehabersiniz bayadır yazamıyorum vaktim yokyeni arkadaşlarda katılmış arada bakıyorum:cat:
a.selam müsadenizle katılmış bulunuyoruz.....
hasan, aykan murat da topiğin müdavimlerindendir ama yazları fırsat bulamıyor, oda benim gibi eski honda super cub ve yeni honda wave, honda innova kullanıcısıdır sitedeki bir kaç cub pirinden biridiryazdıklarına herzaman kefilimdir..
murat! hasanın önceki motoru yamaha crypyon 110cc, 40bin km yakın yol yapmış motorun kadranı 120km miş ve 120 yi gösteriyormuş..
bunu daha önce başka modenas ve crypton kullanıcılarından da duymuştum ama tama etmedim, bu işin aslı nedir? 100 ve 110 cc motorlar en az innova kadar performanslı keza senin wave 100cc de öyle, ben bunu katalitik konvertör olayına bağlıyorum ne diyorsun innova tehlike arz ettiğim için kısılmış bir motor gibi geliyor:silent:
arkadaşlar inova alıcaktım ama bu hondanın yaptıgı yeni versiyon berbat keske enjoksiyonlu gelmeydi de eski granaj olsaydı ön sinyal berbat olmus arka farda öle honda iinnovanın bu versiyonu hiç beyenmedim![]()
innovanın yeni modeli ne zman gelir her sene degişiyormu 1 senede 1
mrb arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
arkadaşlar sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak hayırlısıyla innova aldım pişman olmıyacağımıda söylediler, bodrumda çalışıyorum ve motoru manisa-salihliden aldım nasipse haftaya getiricem, yolda şişme veya ısınma nebileyim arıza çıkartırmı, yeni olduğu için kaçla gelmem lazım maximum hız kaç olması gerek, birde yolda kaldığım zaman honda servisi geliyormu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
benim ps 150i motorum var ama aldıktan sonra inova topiğine denk geldim benzin tüketimini görünce ağzım açık kaldı helal olsun
birşey sorucam enjeksiyonlu innova karbüratörlüden daha mı az hız yapıyor düz yolda?