Olayi biraz abartiyorsun dostum.Turkiye 2. sinif dunya ulkesi yani ekonomisi oyle sandigin gibi iyi bir ulke degil halen.Herkez cebine gore hareket ediyor, o zaman arabanin en iyisine binin demek var evin en saglaminda oturun vs vs vs.Ama gel gorki kazandigimiz maas ise bunlara gucumuz yetiyor.Inan bana bu millet daha cok para kazansaydi kesinlikle honda , yamaha, harley derdi.Dediklerin de yuzde yuz haklisin ama gel gorki burasi Turkiye ve bence su anda elde ki imkanlar dogrultusunda yasamak zorunda bu kardeslerimiz.
Kimse ben kaliteli motor alacam diye 8000 ytl bir scooterin borcu altina girmez sanirim hele o adam normal maas li bir insan ise.
Bu ülkede çinliler olmadan önce 2000 yılında motosiklet sayısı 963.741 idi. Çinlilerden sonra örneğin 2008 yılında 2.181.383 motosiklet kayıtlı imiş şimdi tahminen 2,5 milyon olduğunu düşünüyorum.7 milyon araba sayısı var daha yarısı kadar yokuz. Çinlilerin tek faydası Türkiyede motosiklet kültürünün biraz daha genişlemesi.
Ben şahsen çinli motorda kullandım taiwanda kullandım, japonda kullandım. Şimdi ise ya yine bir japon ya da kore malı alacağım,
Ama asla gidip bi japon almam, çok düzgün ve efendi binerim, asla son gaz kalkış yapmam scooter veya commetle , ani frendir, tümsekten odun gibi geçme felan vs vs. olmaz
Ama şimdi mesela bana dediklerinde al bi scooter bin diye. Çin malına bineceğime bisiklete binerim daha iyi diyorum.
Ki bence ( Kendi fikrim ) öyle, parama yazık, ona vereceğim parayı biriktiririm, 1 sene bisiklete biner onun 2 katı fiyatına alırım. bisikletle de spor yapmış olurum.
Çinin psikolojisi ie uğraşacağıma kendi bedenimle uğraşırım..
Japon sürecinden geçen Çin
O çok övdüğünüz japon malları var ya ah bir tarihini bilseniz.Bu kadar büyük konuşurmuydunuz.Japonya ikinci dünya savaşından çıktığında ekonomi bozuk insan gücü azdı, taklit ve kalitesiz ürün yapıyordu o zamanlar yurdum insanı Japon malı tapon malı diye laf etiketlemişti.Zamanla gelişti ve bu günlere geldi.
Çin mallarına gelirsek onlarda aynı süreçten geçiyor.Tahminimce japonyadan daha hızlı bir süreç geçirip standart kaliteli mallar üretecekler.Standart kalite diyorum çünkü çinde bu yıllarda sistem şöyle sen ne kadar kaliteli olmasını istiyorsan o kadar kaliteli yapıyorlar.Sorun çinde değil siparişi verem firmada.Honda yamaha gibi birçok japon ve avrupa markasının fabrikası var Çinde.
Umarım anlamışsınızdır.
Ya birileri çin malı motoru eleştirince niye bazılarının gururuna dokunuyor anlamıyorum.Benim cebimde şu an 0 tl para var.Bende honda cbf 150 istiyorum.Ailem bana bu yıl taksitle 2000 tl ye kadar motor alabilirsin dedi ama ben dedim siz o parayı bana 12 ayda verin ben üzerine koyup honda almaya çalışıcam.Gerekirse 2 yıl daha beklerim eşşek gibi çalışırım genede çin malı almam.Ben 2 tane çin malı kullandım başıma gelmeyen kalmadı.Bazıları diyor yok hondanın parçaları pahalıymış yok motorun kendisi pahalıymış.3 kağıtçı motor tamircileri ne yapıyor peki ufak bi arıza için dünya masraf parası alıyor.Ben o 2 tane çin malı motorun arızasına ne paralar verdim.Bi laf vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim bu lafa aynen katılıyorum ve çin malının yanından bile geçmek istemiyorum...
Arkadaşlar ben burda paranızı çarçur etmeyin diye yazıyorum.Ver 2.000 ytl sonra 1.000 olarak geri al.Para harcamak bu kadar kolay mı?Parası çok olan arkadaşlar her ay bir Çin malı motor alıp yarı fiyatına satsın.Ama parası az olanlar ne yapacak.Çin malı ucuz motor al,bin,motor keyfini al.Ama yolda 70-80 km.hızla giderken motorun bir tarafı kopsun sende öl ya da sakat kal.Böylece hayatını ucuz yoldan kaybet.Konunun bu kısmınıda düşünelim.Ben 10 yıldır Motor kullanıyorum,bundan önce hiç korkmadan son sürat kullandım hep.Ama bu motorda hız yapmaya korkuyorum.Çünkü benim sürüş kabiliyetim,bu motorda hayat kurtarmaya yetmiyor.İlginize ...