CBR 125 ön disk sorunu

arkadaşlar benim motorun ön diskini biraz sıktığında dalgalanma yapıyor yani sıkıp bırakıyor bazende yavaş sıktığımda teker hemen kitleniyor bunun yüzünden düşme tehlikesi yaşamıştım.neden kaynaklanıyor olabilir bu sorun.balataları değiştirsem düzelir mi? birde ne kadara patlar bana?
yardım ederseniz sevinirim..

Balatalar ile ilgisi yoktur, diskin yamulmuşa benziyor. Hatta az ihtimalde olsa ön tekerin komple sorunlu olabilir. Ön tekerleği elinle hızla çevirip tekerin dönüşünü ve diski izle. Mutlaka bir yamukluk farkedeceksin.

merhaba aynı sorun benim motorumda da var ben diskteki sonradan oluşmuş girinti çıkıntılardan olabileceğini düşündüm.
böle bişey var mı eğer varsa ne yapılabilir?
iyi akşamlar

merhaba aynı sorun benim motorumda da var ben diskteki sonradan oluşmuş girinti çıkıntılardan olabileceğini düşündüm.
böle bişey var mı eğer varsa ne yapılabilir?
iyi akşamlar

eğer disk çok sıcakken sudan geçmişsen veya disk darbe almışsa eğrilmiş olabilir. oy üzden olmuştur bu sorun.

diski tornada düzelttir sorun kalmaz. ayrıca kaliteli bir de balata al sorun çözülür.
balatayı da ebc veya lucas veya orjina al başka da alma

Aynı sorun bendede var gibi. Biraz ani sert ön frene basınca kitleniyo gidon ve hemen hakimiyeti bırakıyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar