Günaydın Arkadaşlar, hayırlı işler bol kazançlar dilerim hepinize.
![]()
daha yatacaktık 2 kişiyiz die riske girmek istemedik daha yer vardı havamıda atarım:queen:
Günaydın Millet
Şekerpınarı'nda motorlarınızı gördüm, ama tanıyamadım. Durup bir pirzolanızı yemek isterdim :bounce:
Canım ciğerim zaten babanla beraber o motora binince lastik okadar yere oturuyor; viraj deyip milleti kandırmayın :queen:
Yüksel resimler için teşekkürler ama bu resimleri YT yayınlarsın diye düşünmüştüm :silent:
Anlaşılmadı tamam ..... :queen:
Bakma zafer abi motorunun honda olduguna takılıdıgı siteler degişiyor yavas yavas yakında r1 le falan gorursek sasırmayalım muzaffer abiyi :mrgreen::mrgreen:
yamaha türkiye demek istemişler.
Yüksel resimler için teşekkürler ama bu resimleri YT yayınlarsın diye düşünmüştüm :silent:
yamaha türkiye demek istemişler.
muzaffer amcacım gerçekten daldık babamla birlikte yükledik sonradan farkettik istersen hemen araya atayım resimleri?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------
honda hayat onda değil.1 yıl içinde r1 alıcaz muzaffer amcama artık yt ile takılıcak:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
Amca istersen gezi resimlerinin devamı diyip yükleme yapabilirim 2'dk da
???? senin öbür resimlerde yaptıgın gibi??
sevgi benden yusufum.:rendeer:bugünkü gezimizde bize göstermiş olduğun ilgi ve sabah kahvaltısı için sana teşekkürlerimi sunuyorum:cat:gezi resimlerini yüksel birazdan yükleyecek:cat:
Abi herzaman başımın tacısınız. Kahretsin sizleri çok seviyorum ya :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
Biraz puslu çıkmış
![]()
gunaydın arkadaslar
aksam eve giderken kirmızı ışıkda durdum birçin malı motor duramadı vebana vurdu düsdü
allahan kask vardı sıyrıklarla kurtuldu.
aksam eve giderken kirmızı ışıkda durdum birçin malı motor duramadı vebana vurdu düsdü
herkese iyi günler![]()
gunaydın arkadaslar