Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4ooo lira 6000de
link var mı ?
kaç model senin ki? Link koyamıyorum ndnse
4ooo lira 6000de
link var mı ?
Peki arrow egzoz,iridyum buji,k&n hava filtresi sana kaça patladı. Bana ayrı ayrı fiyatlarını yazarmısın ? egzoz'u sıfır mı aldın 2.el mi? Birde senin motorun kaç model kaç km'de merak ettim?
ben almadım eski sahibi almış takmış zamanında.
Demin casillas nickli arkadaşla hesapladık.
Arow=600tl
Buji=tanesi 10-15 tl gibi bişi sanırım
Hava filtresi =100 tl
08 model gordum sahibindede şimdi güzel motormuş.kaç model senin ki? Link koyamıyorum ndnse
Benim motora İman gücü taktırdım bunlar gereksiz :mrgreen::mrgreen:ben almadım eski sahibi almış takmış zamanında.
Demin casillas nickli arkadaşla hesapladık.
Arow=600tl
Buji=tanesi 10-15 tl gibi bişi sanırım
Hava filtresi =100 tl
motor kaç model kaç km napcan yasatmıom ben motorumu :queen: 2008 model 16.000 km de
08 model gordum sahibindede şimdi güzel motormuş.
güzel fiyat bence
Benim motora İman gücü taktırdım bunlar gereksiz :mrgreen::mrgreen:
Sordum öyle merakımdan ne kızıyon ki ?ale:
şımarık şımarık konuşma:queen: kızmadım kibak ben o mesajı sildim hemen alıntılamışsın :mrgreen::mrgreen:
:cherry::cherry: Bende şakasına yaptım zaten öyle birşey için kızılıcak birşey yok yanii :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------
Adını söylermisin ? Beykurt Uygun görürsen adınla hitap etmek istiyorum yanlış anlama kabalık ettiysem afedersin.
Birde sen motoru o halde ne kadara aldın? Çok soru soruyorum ama napim bende CBR'ci olcam kısmetse bilgi edinmek istiyorum
Geçen birine haklı yere kızdım diye başkaları savunmaya geçti de o yüzden bu kızma olayları uzuyor diye söledim
Evet bende nick ile hitaptan hoşlanmam.Adım Burak.
3800 e aldım.Maşallah de de bi nazar değmesin çok bahsettik bugun keratadan bişi gelmesin başına:wiinkk:
MAŞALLAH burak abi motorunda féna ALLAH KAZA BELA VERMESİN. Bu Arada benim adımda Can
memnun oldum can.Sağolasın.Umarım sende hayırlısıyla katılırsın aramıza beraber gezeriz.neredesin kaç yaşındasın ne yapıyorsun anlat kendini bakalım
Şimdi sen bunu yazdın ya biri cıkar sohbet yerine çevirdiniz der abi :bounce:memnun oldum can.Sağolasın.Umarım sende hayırlısıyla katılırsın aramıza beraber gezeriz.neredesin kaç yaşındasın ne yapıyorsun anlat kendini bakalım
Şimdi sen bunu yazdın ya biri cıkar sohbet yerine çevirdiniz der abi :bounce:
Yaşım 15 16'ya giricem.Edirneliyim. Şuandada Edirnede Tatildeyim öyle CBR'siz bir tatil berbat birşey.! Arkadaşlarımın altında 100'lük mondial var ben yayan geziyorum çok ağır geliyo ama sabrediyorum napıyım.Bende CBR'me Kavuşacağım günleri bekliyorum. Büyük bir sabırla. Sen kaç yaşındasın Burak abi?
Şimdi sen bunu yazdın ya biri cıkar sohbet yerine çevirdiniz der abi :bounce:
Bence bir problem yokBirbirimizin halini hatrını sormak suçmu sence ?
:mrgreen:
Ben 20 yaşındayım.
Olsun yayan gezmek de iyidir.Daha yaşın genç ve bazı şeyler yaşın itibariyle belki çok güzel görünüyor ama o yaşta tecrübe yerine macera hakim benim düşünceme göre.bende o yaşta bisikletteyken neler yapardım(Sanki 30-40 yaşındayım:queenşimdi motorum var ama daha oturaklı davranıyorum.o yaşta bi cup ım olsa eminim bisikletle yaptığımı onla da yapardım.şimdi diyorum iyi ki yokmuş motorum o zamanlar :mrgreen:
Gerçi hala delilik yapıyorum da o yaşa göre daha seviyeli oluyor :queen:
Motor= denge + trafik tecrübesi bunu unutma.ne kadar dengeliyim desende trafikteki araçların ne yapacağını okuyamazsan yalan ederler adamı:farao: çünkü onlar kapalı kutu içinde olduğundan bizi düşünmezler
Birbirimizin halini hatrını sormak suçmu sence ?
8-9 Sene bisiklet kullandım abi birde şöyle bir durum var ben 15 yaşındayım ama beni görsen rahat 19 20 dersin neden dersen kemiklerim çok iri hiç jilet vurmadığım halde sakkallarım çıkıyor hemde jilet vuranlardan fazla yani kemik yaşım ileri doktorada danıştık. Geçen sene bile bisiklet kullanıyodum herkez çok yadırgıyodu.::angry2::::angry2:: Buda benim çok ağırıma gidiyodu.!!! O yüzden Motor almak istiyorum.
yok değil işte sercan da onu söylüyor.Herşey tadında olduğu sürece güzel.Gün içinde olan olayları paylaşmak derdi sıkıntıyı dile getirmek yardım istemek bu topiğin esas amacı.
Honda Honda Cbr 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı diye sadece mekanik konuşacak değiliz.bkz: yukarıda açıkladım:queen:
Haklısın Burak abi. Peki Benim bu durum hakkında ne düşünüyorsun? Sence almamalımıyım motor.