Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Peki arrow egzoz,iridyum buji,k&n hava filtresi sana kaça patladı. Bana ayrı ayrı fiyatlarını yazarmısın ? egzoz'u sıfır mı aldın 2.el mi? Birde senin motorun kaç model kaç km'de merak ettim?

ben almadım eski sahibi almış takmış zamanında.
Demin casillas nickli arkadaşla hesapladık.
Arow=600tl
Buji=tanesi 10-15 tl gibi bişi sanırım
Hava filtresi =100 tl

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben almadım eski sahibi almış takmış zamanında.
Demin casillas nickli arkadaşla hesapladık.
Arow=600tl
Buji=tanesi 10-15 tl gibi bişi sanırım
Hava filtresi =100 tl

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için keşke banada öyle bir motor düşse 2008 model 3100 km'de var bir tane 3.600 istiyoda 3.500'e alınır sıkı bir pazarlıkla :cherry:

motor kaç model kaç km napcan ya :D satmıom ben motorumu :queen: 2008 model 16.000 km de

Sordum öyle merakımdan ne kızıyon ki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------

[/COLOR]
08 model gordum sahibindede şimdi güzel motormuş.
güzel fiyat bence

Benim motora İman gücü taktırdım bunlar gereksiz :mrgreen::mrgreen:

Bende sana sahibinden.com'a gir ilan numarasını veriyim dicektim bakmşsın Siyah CBR dimi

Son düzenleme:
şımarık şımarık konuşma:queen: kızmadım ki:p bak ben o mesajı sildim hemen alıntılamışsın :mrgreen::mrgreen:

:cherry::cherry: Bende şakasına yaptım zaten öyle birşey için kızılıcak birşey yok yanii :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------

Adını söylermisin ? Beykurt Uygun görürsen adınla hitap etmek istiyorum yanlış anlama kabalık ettiysem afedersin.

Birde sen motoru o halde ne kadara aldın? Çok soru soruyorum ama napim bende CBR'ci olcam kısmetse bilgi edinmek istiyorum

:cherry::cherry: Bende şakasına yaptım zaten öyle birşey için kızılıcak birşey yok yanii :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 ----------

Adını söylermisin ? Beykurt Uygun görürsen adınla hitap etmek istiyorum yanlış anlama kabalık ettiysem afedersin.

Birde sen motoru o halde ne kadara aldın? Çok soru soruyorum ama napim bende CBR'ci olcam kısmetse bilgi edinmek istiyorum

Geçen birine haklı yere kızdım diye başkaları savunmaya geçti de o yüzden bu kızma olayları uzuyor diye söledim:p

Evet bende nick ile hitaptan hoşlanmam.Adım Burak.
3800 e aldım.Maşallah de de bi nazar değmesin çok bahsettik bugun keratadan bişi gelmesin başına:wiinkk:

Geçen birine haklı yere kızdım diye başkaları savunmaya geçti de o yüzden bu kızma olayları uzuyor diye söledim:p

Evet bende nick ile hitaptan hoşlanmam.Adım Burak.
3800 e aldım.Maşallah de de bi nazar değmesin çok bahsettik bugun keratadan bişi gelmesin başına:wiinkk:

MAŞALLAH burak abi motorunda féna ALLAH KAZA BELA VERMESİN. Bu Arada benim adımda Can

memnun oldum can.Sağolasın.Umarım sende hayırlısıyla katılırsın aramıza beraber gezeriz.neredesin kaç yaşındasın ne yapıyorsun anlat kendini bakalım

Yaşım 15 16'ya giricem.Edirneliyim. Şuandada Edirnede Tatildeyim öyle CBR'siz bir tatil berbat birşey.! Arkadaşlarımın altında 100'lük mondial var ben yayan geziyorum çok ağır geliyo ama sabrediyorum napıyım.Bende CBR'me Kavuşacağım günleri bekliyorum. Büyük bir sabırla. Sen kaç yaşındasın Burak abi?

:mrgreen:
Yaşım 15 16'ya giricem.Edirneliyim. Şuandada Edirnede Tatildeyim öyle CBR'siz bir tatil berbat birşey.! Arkadaşlarımın altında 100'lük mondial var ben yayan geziyorum çok ağır geliyo ama sabrediyorum napıyım.Bende CBR'me Kavuşacağım günleri bekliyorum. Büyük bir sabırla. Sen kaç yaşındasın Burak abi?

Ben 20 yaşındayım.
Olsun yayan gezmek de iyidir.Daha yaşın genç ve bazı şeyler yaşın itibariyle belki çok güzel görünüyor ama o yaşta tecrübe yerine macera hakim benim düşünceme göre.bende o yaşta bisikletteyken neler yapardım(Sanki 30-40 yaşındayım:queen:) şimdi motorum var ama daha oturaklı davranıyorum.o yaşta bi cup ım olsa eminim bisikletle yaptığımı onla da yapardım.şimdi diyorum iyi ki yokmuş motorum o zamanlar :mrgreen:
Gerçi hala delilik yapıyorum da o yaşa göre daha seviyeli oluyor :queen:
Motor= denge + trafik tecrübesi bunu unutma.ne kadar dengeliyim desende trafikteki araçların ne yapacağını okuyamazsan yalan ederler adamı:farao: çünkü onlar kapalı kutu içinde olduğundan bizi düşünmezler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------

Şimdi sen bunu yazdın ya biri cıkar sohbet yerine çevirdiniz der abi :bounce:

Desin Sercanım desin.Bizim her lafa verecek cevabımız var.
Sohbet etmeden dost olunmaz kaynaşılmaz.İnsan sosyal varlıktır.Birbirimizi tanıyıp sevicez ki yardımlaşmamız daha içten samimi olsun.

:mrgreen:

Ben 20 yaşındayım.
Olsun yayan gezmek de iyidir.Daha yaşın genç ve bazı şeyler yaşın itibariyle belki çok güzel görünüyor ama o yaşta tecrübe yerine macera hakim benim düşünceme göre.bende o yaşta bisikletteyken neler yapardım(Sanki 30-40 yaşındayım:queen:) şimdi motorum var ama daha oturaklı davranıyorum.o yaşta bi cup ım olsa eminim bisikletle yaptığımı onla da yapardım.şimdi diyorum iyi ki yokmuş motorum o zamanlar :mrgreen:
Gerçi hala delilik yapıyorum da o yaşa göre daha seviyeli oluyor :queen:
Motor= denge + trafik tecrübesi bunu unutma.ne kadar dengeliyim desende trafikteki araçların ne yapacağını okuyamazsan yalan ederler adamı:farao: çünkü onlar kapalı kutu içinde olduğundan bizi düşünmezler

8-9 Sene bisiklet kullandım abi birde şöyle bir durum var ben 15 yaşındayım ama beni görsen rahat 19 20 dersin neden dersen kemiklerim çok iri hiç jilet vurmadığım halde sakkallarım çıkıyor hemde jilet vuranlardan fazla yani kemik yaşım ileri doktorada danıştık. Geçen sene bile bisiklet kullanıyodum herkez çok yadırgıyodu.::angry2::::angry2:: Buda benim çok ağırıma gidiyodu.!!! O yüzden Motor almak istiyorum.

Birbirimizin halini hatrını sormak suçmu sence ?

yok değil işte sercan da onu söylüyor.Herşey tadında olduğu sürece güzel.Gün içinde olan olayları paylaşmak derdi sıkıntıyı dile getirmek yardım istemek bu topiğin esas amacı.
Honda Honda Cbr 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı diye sadece mekanik konuşacak değiliz.bkz: yukarıda açıkladım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------

8-9 Sene bisiklet kullandım abi birde şöyle bir durum var ben 15 yaşındayım ama beni görsen rahat 19 20 dersin neden dersen kemiklerim çok iri hiç jilet vurmadığım halde sakkallarım çıkıyor hemde jilet vuranlardan fazla yani kemik yaşım ileri doktorada danıştık. Geçen sene bile bisiklet kullanıyodum herkez çok yadırgıyodu.::angry2::::angry2:: Buda benim çok ağırıma gidiyodu.!!! O yüzden Motor almak istiyorum.

iyi güzel dengen yerinde o zaman bisikletten dolayı ama trafikteki araç davranışlarını iyi gözlemlemen lazım.Bunu gizem adlı bayan arkadaşa da söledim.o da senin gibi motor almak istiyor bisikleti iyi biliyor ama trafikte fazla bulunmamış.Sende hep araçları takip et yolda giderken otobüsle arabayla falan.çok dengesiz ve beklenmedik sollamalar sinyalsiz geçişler var trafikte.bunları hissetmen demek kazayı önlemek bi anlamda da canını kurtarmak demektir.Trafik tecrüben olmadan otoyola çıkman uçmayı bilmeden yuvadan atlayan kuşa benzer :cat:

yok değil işte sercan da onu söylüyor.Herşey tadında olduğu sürece güzel.Gün içinde olan olayları paylaşmak derdi sıkıntıyı dile getirmek yardım istemek bu topiğin esas amacı.
Honda Honda Cbr 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı diye sadece mekanik konuşacak değiliz.bkz: yukarıda açıkladım:queen:

Haklısın Burak abi. Peki Benim bu durum hakkında ne düşünüyorsun? Sence almamalımıyım motor.

Mesai bitti ben çıkıyorum herkese iyi forumlar, akşam görüşmek üzere

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------

Haklısın Burak abi. Peki Benim bu durum hakkında ne düşünüyorsun? Sence almamalımıyım motor.

Al motor ama motor var diye arkadaşlarına uyup kendini kaybetme.kimseye artislik yapma hava atma peşine düşme.Canın söz konusu cünkü.trafige belli bi zamana kadar zorunda kalmadıkça çıkma(kalabalık yollara TEM-E5 gibi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar