Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende hyosung gt250R alma hayalı kuruyorum su an 250 MCT motorum var hastası olduğum motor aslında Hayabusa idi ama bu motorda bana bir nevi hayabusa havası veriyor. benim endisem ben 250 mct almadan önce coğu kişi memnunum diyordu fiyat/performans olarak ancak ben aldım cok memnun değilim. titresim var titresim uzun yolda yoruyor elim popom ayağım ve arkcım mahvoluyor. simdi o yüzden korktum tüm motorlardan alıp vah tüh demekte istemiyorum. Motorsikletin kronik bir sorunu var mı? misal 250 mctlerin janteli kırılma sorunu var titresim sorunu var. Hyo da d böyle sorunlar var mı?

140 150 den sonra titresim var elcikler masaj aleti kıvamına yaklaşıo :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------

Bu arada kasko yaptıran varmıdır beyler kasko yapılıyormu bizim motorlara ve fiyatları nedir.

[/COLOR]Bu arada kasko yaptıran varmıdır beyler kasko yapılıyormu bizim motorlara ve fiyatları nedir.[/QUOTE]

Kasko çok zor. Yapmıyorlar. Yapsalar bile çok pahalıya yapıyorlar. En düşüğü 1000 lira.

slm arkadaşlar Ben Mersindeyim. bende bundan almayı düşünüyorum hyosung sitesi bakımda bayilere bakamıyorum.. mersine en yakın hyosung bayileri nerededir acaba bilen varmı ???

slm arkadaşlar Ben Mersindeyim. bende bundan almayı düşünüyorum hyosung sitesi bakımda bayilere bakamıyorum.. mersine en yakın hyosung bayileri nerededir acaba bilen varmı ???

hyosung adıyla üretilmiyor artık Türkiyedeki satıcısı KANUNİ,ST KANUNİ yazarsan siteyi bulursun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------

buda benim hyo...

[/COLOR]

buda benim hyo...[/QUOTE]

maşallah güzelmiş allah bağışlasın :) baya temiz gözüküyor.
allah kaza bela versin babacım.

Selam hemşerim.bendede var hyo gt250r erdemlide var bizim arkadaşımız yenimi düşünüyorsun .sana hertürlü yardımcı olurum beni ararsan.

alamanya daki yegenimden istedim 15 dişli .oradaki bir firmada satışı vardı e-bay da bize satışı yoktu.benim yegende dayiii ne yapcan 15 dişi motoru enduro yamı çevircen ,bak biz burda bunu kullanıyoruz o biçim tekere kalkıyor motor diye 13 dişli göndermiş:queen:öyle duruyor ambalajında isteyene 25 tl ye veririm:cat:

kardeş sana biraz geç cevap verdim ama bana dişlinin çapını yazabilirmisin, dişlerin ucundan ölçerek :rendeer:

[/COLOR]

buda benim hyo...

maşallah güzelmiş allah bağışlasın :) baya temiz gözüküyor.
allah kaza bela versin babacım.[/QUOTE]

YANLIŞ OLDU GALİBA KAZA BELA VERSİN DERKEN?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

kardeş bu nasıl bir dua yahu ciddi değilsin dimi?:cyclopsan

değil galiba bende ŞAŞIRDIM OKUYUNCA

Yanlış yazmıştır tabi.

Ama yoldan dolayıda yazmış olabilir, hani o demesede yola baksan o yolda kaza yapmamak imkansız :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar