çok geçmiş olsun dostum umarım son kazan olur.merak ettim korumaların yokmuydu acaba?
wardı kardeşim ama nafile ben güvenerek attım kendimi birazda ama güvenmemek lazımmış
çok geçmiş olsun dostum umarım son kazan olur.merak ettim korumaların yokmuydu acaba?
slm arkadaşlar Ben Mersindeyim. bende bundan almayı düşünüyorum hyosung sitesi bakımda bayilere bakamıyorum.. mersine en yakın hyosung bayileri nerededir acaba bilen varmı ???

aynı üretim sadece isim değişimi değil mi ? yoksa kanuni mi üretiyor ki ..
slm arkadaşlar Ben Mersindeyim. bende bundan almayı düşünüyorum hyosung sitesi bakımda bayilere bakamıyorum.. mersine en yakın hyosung bayileri nerededir acaba bilen varmı ???
alamanya daki yegenimden istedim 15 dişli .oradaki bir firmada satışı vardı e-bay da bize satışı yoktu.benim yegende dayiii ne yapcan 15 dişi motoru enduro yamı çevircen ,bak biz burda bunu kullanıyoruz o biçim tekere kalkıyor motor diye 13 dişli göndermiş:queen:öyle duruyor ambalajında isteyene 25 tl ye veririm:cat:
kardeş bu nasıl bir dua yahu ciddi değilsin dimi?:cyclopsan
celaltan kardes depodaki yazıyı nasıl kadrdın acaba??
Yanlış yazmıştır tabi.
Ama yoldan dolayıda yazmış olabilir, hani o demesede yola baksan o yolda kaza yapmamak imkansız :salut: