Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bunun yağını kendi değişen varsa nasıl buraya yazabilirmi?

Yani alına baktım ama 2-3 yerede kapak gördüm vidalı kapak ve hiçbiride kolayca ulaşılabilecek gibi değildi...

O kapakları sökmek için grenaj filan sökmek gereklimi? Bilen veya yapan bir arkadaş yazarsa çok iyi olur...:cat:

Arkadaşlar bunun yağını kendi değişen varsa nasıl buraya yazabilirmi?

Yani alına baktım ama 2-3 yerede kapak gördüm vidalı kapak ve hiçbiride kolayca ulaşılabilecek gibi değildi...

O kapakları sökmek için grenaj filan sökmek gereklimi? Bilen veya yapan bir arkadaş yazarsa çok iyi olur...:cat:

grenajda bi tane delik var tam ortada büyük,onun tam hizasında bi tane vida 16-17 numara olması lazım,motoru dik tuttur aç orasını akıcak zaten.sonra o yerin çevresinde 3 tane alyan civatası var onlar da 5 numara olması lazım onlarıda açarsan orda da ince bi filtre var bence onuda temizle veya değiştir sonra aynı işlemleri tekrar yap :cat:

S&T kanuni alacağına 2 nci el hyosung al.

bu konu hakında okadar yorum yapıldıli zahmet edip okusaydın böyle saçma bi yorum yapmazdın.......

hatta daha kullanmadığın bir motor hakkında nasıl bukadar kolay hükme varırsın o da ayrı bir muamma.......

bilmiyorsan öğren......

hyo ve s%t aynı motosiklettir....kore de üretilen motoru buraya getirip satan firmalar ismini değiştiriyo..şimdi kuralkan getiriyor ondan adı s t ...

yani mal aynı pazarlayan farklı....

açıklayıcı olmuştur sanırsammm

arkadaşlar bugün yan yattım hmde 5km hızla. sonuç mu motorda çizik dahiyok amabende ayağımın üzerine basamıorum ve sağkolum berbat durumda koruma olmasına rahmen. hastaneye gittim kırık çıkık yok dediler ama sağ kolum dirseğniçok sertvurduğum için .l

ölüyorum ağrıdan:( malum ortapedi doktoru da bulamadım :( aman arkadaşlar dikkatli olalım bunun şakası yok allah korusun

Motordan düşmek çok kötü bir şey ya. Sağlığını kaybettiğin gibi bir de bir sürü masraf açılıyor insanın başına.:pale:

selam arkadaşlar bu motorun oturuş pozisyonu bildiğimiz Racingler gibi yorucumu yoksa dahamı rahat bu motorla uzun yol gidilirse çok yorarmı insanı. teşekkürler

ey avcılar ahalisi sahilde takılmaya başalamışsınız sizi görenler var :) nezamanlar sahilde takılıyorsunuz, ben birkaç kez sahile gelmiştim ama kimseye rastlamadım :silent: bana bir cevap yazında ben ozaman geleyim artık tanışalım :cat:

ey avcılar ahalisi sahilde takılmaya başalamışsınız sizi görenler var :) nezamanlar sahilde takılıyorsunuz, ben birkaç kez sahile gelmiştim ama kimseye rastlamadım :silent: bana bir cevap yazında ben ozaman geleyim artık tanışalım :cat:

Olur, ben de katılmak isterim.

:queen::queen::queen: takılmaya BAŞLAMIŞMIYIZ :pr::queen::queen::queen: hiç bırakmadıkki başlıyalım her akşam ido nun ordayız bazen kafamız esip gazlamaya gidebiliyoruz meselayarın akşam full gazlıcaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

meguiars full+full grenajların sökülüp motorun yıkanmasından tutun mazotla zincir ve özel jant temizlenmesine+meguiars özel makineli cilalama operasyonundan sonra birkaç kare ;)

fotoraf0061u.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------

fotoraf0054z.jpg

grenajda bi tane delik var tam ortada büyük,onun tam hizasında bi tane vida 16-17 numara olması lazım,motoru dik tuttur aç orasını akıcak zaten.sonra o yerin çevresinde 3 tane alyan civatası var onlar da 5 numara olması lazım onlarıda açarsan orda da ince bi filtre var bence onuda temizle veya değiştir sonra aynı işlemleri tekrar yap :cat:

Eyvallah sağol, aynen öyle yaptık..:)

:queen::queen::queen: takılmaya BAŞLAMIŞMIYIZ :pr::queen::queen::queen: hiç bırakmadıkki başlıyalım her akşam ido nun ordayız bazen kafamız esip gazlamaya gidebiliyoruz meselayarın akşam full gazlıcaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

meguiars full+full grenajların sökülüp motorun yıkanmasından tutun mazotla zincir ve özel jant temizlenmesine+meguiars özel makineli cilalama operasyonundan sonra birkaç kare ;)

fotoraf0061u.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------

fotoraf0054z.jpg

maaşallah fena parlamış tekerin düz bassın :cat:

Walla gözüm kamaştı :) maşallah

fotoraf0061u.jpg

fotoraf0054z.jpg

fotoraf0061u.jpg

fotoraf0054z.jpg

hyonun en sevdiğim rengi motorun maşallahı var nazar değmesin çok yakışıklı kerata:wiinkk:

ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAK BUGÜN 200 KM DEN FAZLA YOL YAPTIM.GİTTİĞİM YOLLAR VİRAJLIYDI ÇOK 5. VİTESE PEK TAKAMADIM. EVE GELİP BAKTIĞIMDA YAĞ FİLTRESİNİN OLDUĞU TARAFTA,YAĞ RADYATÖRÜNDEN MOTORA GİREN KISIMDAN YAĞ KAÇIRDIĞINI FARKETTİM :pr: CİVATASI FALAN DA GEVŞEMEMİŞ SİZCE NEDEN BÖYLE Bİ ŞEY YAPTI ACABA :silent: BİRAZ YAĞ EKSİLTMİŞ :pr:

ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLUCAK BUGÜN 200 KM DEN FAZLA YOL YAPTIM.GİTTİĞİM YOLLAR VİRAJLIYDI ÇOK 5. VİTESE PEK TAKAMADIM. EVE GELİP BAKTIĞIMDA YAĞ FİLTRESİNİN OLDUĞU TARAFTA,YAĞ RADYATÖRÜNDEN MOTORA GİREN KISIMDAN YAĞ KAÇIRDIĞINI FARKETTİM :pr: CİVATASI FALAN DA GEVŞEMEMİŞ SİZCE NEDEN BÖYLE Bİ ŞEY YAPTI ACABA :silent: BİRAZ YAĞ EKSİLTMİŞ :pr:

hafif ıslaklık olur.terleme diyorlar.ama tabi aşırı olmaması lazım.

nekadar yağ? damlayacak kadarmı? rüzgardan etrafa bulaşmışmı? yani etrafa bulaştıracak kadar varmı? servise bir danışman faydalı olur belki
selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

pardon. yağ eksiltmiş demişsin. demekki epeyce kaçak varmış. servise bir danış bence
. bana sorarsan servis bir yorum yapabilir

nekadar yağ? damlayacak kadarmı? rüzgardan etrafa bulaşmışmı? yani etrafa bulaştıracak kadar varmı? servise bir danışman faydalı olur belki
selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

pardon. yağ eksiltmiş demişsin. demekki epeyce kaçak varmış. servise bir danış bence
. bana sorarsan servis bir yorum yapabilir

İÇİNDEKİ YAĞ DA FAZLA OLABİLİR İLK DEFA YAĞINI DEĞİŞTİRDİM 500 KM ÖNCE O ZAMAN FAZLA KOYMUŞ MOTORCU (2 LT :pr:) BEN YARIM KİLO KADAR EKSİLTTİM AMA FAZLA OLABİLİR YİNE DE YARIN AÇIP YAĞI BOŞALTICAM BAKALIM NE KADAR ÇIKICAK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar