ya bayadır okuyorum bununla ilgili bi bilgi görmedim motorun vites aralıkları normal kullanımda veya sport kullanımda devir aralıkları ne olması gerekir ven en yavaş en devirsiz kullandığım 6-7 devir arası sport kullanımda yani hızlı kullanımda 8-9 bin devirler arası vites değiştiriyorum
tabi duruma göre değişir ama sizce en uygunu nedir
2. olarak ta amortisör keçe m yağ kaçırıyor kazadan sonra ön düzende bir şeyler var ama yağ kaçırması hariç çok problem yok keçeyi nasıl temin ederim ucuz bir şey orijinal olmayan ama kaliteli alayım mı
3. hususta ben biraz zayıf bir insanım 65 kilo yani kalkışta motor güçlü 3 vitesin yarısına kadar patinaj çekebiliyor mükemmel bi duygu motora ne gibi zararlar verir.
ilginiz için şimdiden teşekkür
tabi duruma göre değişir ama sizce en uygunu nedir
2. olarak ta amortisör keçe m yağ kaçırıyor kazadan sonra ön düzende bir şeyler var ama yağ kaçırması hariç çok problem yok keçeyi nasıl temin ederim ucuz bir şey orijinal olmayan ama kaliteli alayım mı
3. hususta ben biraz zayıf bir insanım 65 kilo yani kalkışta motor güçlü 3 vitesin yarısına kadar patinaj çekebiliyor mükemmel bi duygu motora ne gibi zararlar verir.
ilginiz için şimdiden teşekkür