Regal Raptor Spyder

bencede hep birlikte bir araya gelelim benim evlilik işlerini hızlandıralım.yok beyaz eşya, yok mobilya, yok hala , yok perde, yok düğün salonu, yok kıl, yok tüy beynim bulandı walla :pr:
bu haftasonu kimse hiçbir yere söz vermesin mogan yada eymir yapalım:cat:

neo kardeşim bu haftasonuna makina hazır olursa mutlaka geliyorsun.

bu arada ben birkaç choppercı arkadaşıda çağracağım, hem tanışır hemde güzel vakit geçiririz :rendeer:

Bu arada Evrenim ebay dan ben ayna vs bikaç şey beğendim,istanbuldan bir satıcıyla görüştüm bana linkleri vs at abi ben bakayım vs dedi ama pek güvenemedim açıkcası...Anladın sen Şimdi sorum bi ara görüşsek de ben hsbına ücretini çıkartsam yada ebay dan şu iş nasıl yapılır kargo shippin vs aslında bu işin okulunu okudum ama hiçbişey hatırlamıyorum bir aktarsan yada yardımcı olsan olmaz mı??
Yani çok uygun şeyler görüyorum ama sistemi nedir bilmediğim için askıda kalıyo!!

hallederiz soner :) hafta sonu motora bakmak isteyen 2 - 3 kişi var hayırlısıyla gidicek inşallah.. ondan sonra yeni motora bende bişeyler getirtmeyi planlıyorum o ara beraber getirtiriz kargodan falan da düşer belki aynı yerden alabilirsek...

Bu arada hafta sonu yağmurlu görünüyor :( bu günde yağmurlu görünüyordu ama yağmadı, kıl oluyorum şöle havalara çıkaramıyorum motoru..

hallederiz soner :) hafta sonu motora bakmak isteyen 2 - 3 kişi var hayırlısıyla gidicek inşallah.. ondan sonra yeni motora bende bişeyler getirtmeyi planlıyorum o ara beraber getirtiriz kargodan falan da düşer belki aynı yerden alabilirsek...

Bu arada hafta sonu yağmurlu görünüyor :( bu günde yağmurlu görünüyordu ama yağmadı, kıl oluyorum şöle havalara çıkaramıyorum motoru..

Süper sağolasın..Yaww satmasaydın bee o kadar uğraştın emek !! valla çok güzelde olmuştu.Daha mat siyah yapacaktık Arka teker tamam da,benimde aklımda.. Ona da bi çare bulunurdu!
Neyse Hala motorcusun :) Özz de numaran var hbrleşelim şu haftasonu işine yeni makine alınca resimleri burdan istiyorum hbrin olsun :)

Kardeşim Ah be kardeşim !! Hadi be güzel kardeşim !!! :farao:

:pr: :pr: Yok abi, icraat yok...!! :pr:::cekic::

bencede hep birlikte bir araya gelelim benim evlilik işlerini hızlandıralım.yok beyaz eşya, yok mobilya, yok hala , yok perde, yok düğün salonu, yok kıl, yok tüy beynim bulandı walla :pr:
bu haftasonu kimse hiçbir yere söz vermesin mogan yada eymir yapalım:cat:

neo kardeşim bu haftasonuna makina hazır olursa mutlaka geliyorsun.

bu arada ben birkaç choppercı arkadaşıda çağracağım, hem tanışır hemde güzel vakit geçiririz :rendeer:

Kardeşim, telaşın var eğer yardımım dokunacak bişey olursa çekinmeden 7/24 arayabilirsin, numaram sende olacaktı...:wiinkk:

Buluşma fikri çok güzel fakat benim makine işi yalan oldu gibi bişey, aradığımı bulamadım, bulduklarım da sıkıntı çıkardı, hevesim de kaçmaya başladı...Kısmet diyelim yine de...:pale:

Buluşma olursa ve beni de motorsuz olarak aranıza kabul ederseniz, müsait olduğumda aranızda olmak beni mutlu eder..:queen:
.

ooo resimler yapılmış.Makine çokk güzelmiş ama ..
Bende Dün yamaha v max lere baktım bundan sonra bende belki düşünebilirim daha ağır bir custom olmazsa..:)

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan evrenimm :)

ooo resimler yapılmış.Makine çokk güzelmiş ama ..
Bende Dün yamaha v max lere baktım bundan sonra bende belki düşünebilirim daha ağır bir custom olmazsa..:)

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan evrenimm :)

saol Sonerim :) dünde hayırlısıyla benim makineyi Ozan diye bir arkadaşa satmış bulunuyorum... Kazasız belasız sürer inşallah... Artık yeni bir üyemiz daha var ama arkadaş henüz ehliyetini almamış alınca artık hep beraber gezeriz inşallah..

Bu arada şu lanet hava bi düzelmedi sürekli yağmur soğuk bayıldım artık! :salut:

hakikaten çok güzel makinaymış:cat: hayırlı olsun evren , kazasız belasızca sürmen dileğiyle....

bu arada sende o makina varken ben toplu gezilere gelmem , yersin sen bizi :mrgreen:

brutale910-023_edited.jpg

Özkan 3000km rodaj var makinede o bakımdan uçuşlar ertelendi :pr: rahat rahat gezeriz ama şu hava artık bi kendine gelseydi de yaza girdiğimizi bi farketseydi...

bugün gezelim derken makinanın üzerine çadırı çektim :pr:
bu sezon ne oldu böyle , motora binemeyecez

İyi tarafından bakın MArta Kadar Yaz var Demek oluyo bu :)
Kardeşim evren rodajı tamamlamadan biz tamamlayalım yoksa bu makineyle şansımız yok biliyosun :).
Bu arada Ozanla da tanışalım gelsin katılsın oda yağmurlu havada dertleşmemize en azından :)

Bende bisikletle gelirim gerekirse...Arada bir beni çekersiniz, ama tercihim Evren'den yana, beni o çeksin...:cherry: Anında satış.. :cherry:

olm siz bu gidişle rodajı seneye bitireceksiniz :D kaç km oldunuz? en son biriniz 400 biri 250 falandı yanlış hatırlamıyorsam...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:36 ----------

neo artçı olarak alırım seni kardeş :mrgreen: tabi 70 kg dan azsan :)

vayyyy beyimm 2000 km lere gelmiş de laf lar da vururmuş :))
Dinimize söven müslüman olsa allahaşkına motoru kaçta sattın evrenim bi söyle :) 7000.
Sen bi çık piyasaya hbr ver gelmezsek o zaman konuş :)

demirden korksak motora binmezdik :)
biz binecezde yağmurlar bırakmıyorki. ::angry2:: ağustostada kar yağarsa hiç şaşırmam
bu arada "tencere dibin kara seninki simsiyah olmuş" olmuş hesabı :) senin makina kaçta :p
3 haneleri gördüğünde haber verde kutlayalım ::wish::::sefereee

:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Logaritma bunlardan biri hava soğutmalı ?? hepsi çift silindir d motor.
Rake açısı gidon şekil sinyal vs nerdeyse aynı 350 e 6 larda motor siyaha boyanmış farkını ordan anlarsın.
teknik ayrıntılar konusunda bilenler bilmeyenlere anlatsın :)

neo artçı olarak alırım seni kardeş :mrgreen: tabi 70 kg dan azsan :)

O konuya hiç girmeyelim, ben bisikletle gelsem daha iyi olur... :wiinkk: :p

A.ö.f. sınavları nedeniyle iki gündür bahçeli, beşevler, çankaya bölgelerinde dolaştım millet deli gibi motor üstünde siz bi toplanamadınız ayıp valla...:farao:
(Biraz gaz iyidir yoksa sizin çıkacağınız yok..) :cherry:

arkadaşlar 300E 350E-6 350E arasındaki temel farklar nelerdir..

teknik ayrıntılar konusunda bilenler bilmeyenlere anlatsın :)

300 le 350 arasında cc farkı var ki bunu herkes bilir.
asıl önemli olan regal-raptor un model kodlamasıdır.
motor hacminin yanında "E" varsa su soğutmalı radyatörlüdür.

350E türkiye olan bildiğimiz 350 lilik spyderdır
350E-6 ise (eğer kelime yanlış değilse) bobber diye tabir ettiğimiz tarza yakın modelidir.rake açısı düşük ve arka çamurluk uzundur ama türkiyede satışı yok.
benim hoşuma gisen modeller arasında, altta bikaç örneği var

2871SPYDER350_G2.jpg

daytona.jpg

O konuya hiç girmeyelim, ben bisikletle gelsem daha iyi olur... :wiinkk: :p

A.ö.f. sınavları nedeniyle iki gündür bahçeli, beşevler, çankaya bölgelerinde dolaştım millet deli gibi motor üstünde siz bi toplanamadınız ayıp valla...:farao:
(Biraz gaz iyidir yoksa sizin çıkacağınız yok..) :cherry:

biz kardeşimle her fırsatta çıkıyoruz.bugün yine dışardaydık
eve gireli 1 saat oldu :)
buyrun gelin bekleriz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar