biz kardeşimle her fırsatta çıkıyoruz.bugün yine dışardaydık
eve gireli 1 saat oldu
buyrun gelin bekleriz :cat:
Vay..! Arada reklamı da yaptın...:cherry:
Kazasız, belasız rodajlar hepinize...:wiinkk:
eve gireli 1 saat oldu
300 le 350 arasında cc farkı var ki bunu herkes bilir.
asıl önemli olan regal-raptor un model kodlamasıdır.
motor hacminin yanında "E" varsa su soğutmalı radyatörlüdür.
350E türkiye olan bildiğimiz 350 lilik spyderdır
350E-6 ise (eğer kelime yanlış değilse) bobber diye tabir ettiğimiz tarza yakın modelidir.rake açısı düşük ve arka çamurluk uzundur ama türkiyede satışı yok.
benim hoşuma gisen modeller arasında, altta bikaç örneği var
![]()
![]()
eve gireli 1 saat oldu
ciddden bu daytona modeli çok başarılı eğer bu olsaydı ben Spyder' ı alırken kesin bunu alırdım spder' ı almazdım![]()
yani 1000 olunca300 km ye geldim... 700 km sonra rodajın ilk kısmı bitecek...
ciddden bu daytona modeli çok başarılı eğer bu olsaydı ben Spyder' ı alırken kesin bunu alırdım spder' ı almazdım
gene yağmurlar başladı salı çarşamba - cmrtesi yağmurlu gene !r:
kesinlikle :cat:
![]()
saol Sonerimdünde hayırlısıyla benim makineyi Ozan diye bir arkadaşa satmış bulunuyorum... Kazasız belasız sürer inşallah... Artık yeni bir üyemiz daha var ama arkadaş henüz ehliyetini almamış alınca artık hep beraber gezeriz inşallah..
Bu arada şu lanet hava bi düzelmedi sürekli yağmur soğuk bayıldım artık! :salut:
Hayırlı uğurlu olsun Saintozy, aramıza hoş geldin... :cat:
demirden korksak motora binmezdik
biz binecezde yağmurlar bırakmıyorki. ::angry2:: ağustostada kar yağarsa hiç şaşırmam
bu arada "tencere dibin kara seninki simsiyah olmuş" olmuş hesabısenin makina kaçta
3 haneleri gördüğünde haber verde kutlayalım ::wish::::sefereee
:queen::queen::queen::queen:
Herkeze merhaba,
Öncelikle universe88 sana tesekkür ederim. Emaneti ben devraldım. 3 haftadır garajda yatan canavara binmek dün kısmet oldu. Sürüş yapmadığım günlerde garaja inip sesini dinlemek bile yetti aslında. Hatta insanların dönüp bakması, nazar değmesinden korkup gezimi kısa tutmama neden oldu..
Yaklaşık 6 aydır motor arıyordum ve eski model bir Japon almak üzereyken tamamen tesadüf olarak seninle tanışmam sanırım şans. Umarım kazasız ve belasız sürüşler nasip olur. Şuanda hiç bir sorun yok. Tek sıkıntım sanada sorduğum gibi 2 nci vitese geçiş ve bazen boşa alırken takılması. Ön firen ile hafif sarsma ile debriyaj bırakıyor ancak sıkıntı yaratıyor. Birde bana servis için bir yer önerirsen sevinirim. Yamaha almadığımı duyan servisime gidemem beni vurur.. Çankaya dakiler çok güvenilir gelmedi bana..
kesinlikle :cat:
yani 1000 olunca
ben şu an 1000 deyim fotorafını çekiyimmi![]()
devralaldığın makina üzerine çok titrenmiş,hor kullanılmamış bir makina,bence aklında en ufak soru olmasın,güzel makinaHerkeze merhaba,
Öncelikle universe88 sana tesekkür ederim. Emaneti ben devraldım![]()
Yaww abartmayın allaşkına şekilci adamlar aldıkları motorlara bakın bide bobber dan daytona dan bahsediyosunuz yuff size)
OOOOO 1000 haa... iyi iyi artık egzozu açtırabilirsin... dememk oluyor bu.. siz ikiniz iyi geziyorsunuz anlaşılan gizliden gizliye![]()
evet aynen öyle evrenim,bikaç yüz km sonra direk açtırıyorum.ama nasıl ve nereye kadar açtırsam kararsızım.:silent:
senin makinanın sesini duydum ama kapalı mekandı, bana ozan lazım açık alanda dinlemem lazım, bakalım
Evren çok sevinirim.. Haftasonu bekliyorum ozaman. Telefonlaşırız.
alırdım walla siyah modelinde airbrush çakması yok en azından birde jantları çok canlı ,alırdım ,alırdım![]()
devralaldığın makina üzerine çok titrenmiş,hor kullanılmamış bir makina,bence aklında en ufak soru olmasın,güzel makina
Ozan kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız-belasız kullanma dileğiyle.
şu havalar bi tat versede haftasonu tanışsak
Teşekkür ederim Özkan.. Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
En kısa zamanda tanışalım. Saygılar.
Evren, harika motor, kazasız belasız kullanman dileğiyle, maaşallah diyelim...Biz de Agusta'ya helikopter yapıyoruz, aynı firma olma olasılıkları yüksek, onlar havada sende yerde uçarsın artık... :cherry:
yük ağırlık hesaplaması yapınca hakikaten helikopter gibi makina çıkıyor ortaya amaaaaaaaaaaaaaa
senin helikopter ne zaman :silent::silent:
bu arada evrenim ozan haklı ,bencede arka açamurluk yamuk gibi düzeltmek lazım,ıslatalım bi arada :cat: