inşallah ordayım...![]()
vay kardeşim benim en son çorbacı seboda denk gelmiştik.
hadi bakalımZor ihtimal cumartesi hayati bi sınavımale: var ama belki bi süpriz olabilir :mrgreen:
sınav için moral olur hem. çalış çalış nereye kadar?:cat::queen: Sınav mı ?
Niye hatırlattın ki şimdi Umutum
Hiç olmadı gelir kapıdan bir selam verir döneriz![]()
![]()
burak canım kardeşim hayırlı olsun. gelde hasret giderelim hem mustafanın düğünü konuşalım:cat:hayır serap değil yabizim şule abla :cherry:
ben de 10 gibi gelirim oraya yeni motorüm ile :mrgreen:
Bende gelmek istiyorum yolu bu taraftan geçen benide artçı olarak alabilirmi..
Kask-mont-eldiven-dizlik-bellik-tulum-pantalon-silah-top-tüfek ne ararsanız hangi ekipmanı isterseniz mevcut:mrgreen:
Murat abi dellendirme adamı az kaldı işte moralimi bozma hayatım kaydı zaten 3 gündür mühimmat taşıyorum günlük 500 ton mühimmat gönderdik yamuldummmmm...
sabah içtimasından sonra alalım seni yat yoklamasına geri götürelim diyecemde inanmayacak kimse
Bu sene illaki bir İzmir Mt toplantısına denk gelicez :cherry: ama ne zaman bakalım :mrgreen: Herkese iyi eğlenceler, tüm İzmir'e sevgiler :rendeer:
bak ben istanbul MT toplantısına denk getirdim. sizinde yolunuz illaki izmire düşecek. her zaman kapımız açık. emreye selamlar.
metin kardeşim hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.:cat:dur abi napıyonuz ya daha eglenmizi yapacagız ordunun fatsa ilçesine gidiyorum hayrlı bi iş için
hayırlı biş var özer abim onun için gidiyorum askere daha 3 ay var
bide alıntı yapmayı ve düzgün yazmayı ögrenirsem sorun kalmıcak sanırım![]()