[MT İzmir]28 Mayıs 2BİN10 "Yine Yeni Yeniden" SEZON Açılışı Buluşması ! !

Moderatör (forrap)
eskı dostlaaaaaar :) uzun zaman sonra sızlerle olmaktan mutlu olacagım kısmetse cumaya oradayım sevgıler

Valla seni gördüğüme çok sevinicem :) Hakikaten özlettin kendini..:rendeer:

Amanın da amanın.... Kimler gelmiş....
Eskiler geldi eskiler geldi dedik... Taa milattan öncekileri hesaba katmamış tuncer...:p:p

Hakikaten öyle oldu abi :) MÖ den kalma nostalji dolu bir akşam olacak gibi:)

gelmeyi çok isterdim ama cuma günü orduya gidiyorum hepinize iyi eğlencler

Maşallah maşallah.. :)
Liste gayet iyi gidiyor..Cuma ya var daha,görmeyenler olacaktır görenler görmeyenlere söylerse sevinirim:cat:
valla liste süper tam zamanında dönüş yapmışız:)

eskı dostlaaaaaar :) uzun zaman sonra sızlerle olmaktan mutlu olacagım kısmetse cumaya oradayım sevgıler

hadi bakalım bizde seni görürsek mutlu olacağız

açık ve net anlaşılır tamam.

sezon açılışı hayırlı olsun :rendeer: bakacağız duruma :wiinkk:

olmadı diyecem ama benimde kesin değil ki cengüzzz. neyse inşallah görüşürüz. askerde anıları çok konuşamamıştık burda bol bol konuşuruz.

Erkenden söyleseydiniz izin alırdım :p:mrgreen:

Size iyi eylenceler...

şşş alt devre bak ben tam hesapladım ona göre gittim geldim. sen 2011 sezon açılışına davetlisin. hatta kurdelayı sen kesecen:queen:

Motoru satmış olmam orada olmaycagım anlamına gelmez,ordayım :)
gel tabi ya utku. sınavdan önce moral depolarsın.:cat:

Amanın da amanın.... Kimler gelmiş....
Eskiler geldi eskiler geldi dedik... Taa milattan öncekileri hesaba katmamış tuncer...:p:p

valla kadro çok acaip oldu. desenize bardak oyunu ve langırtta kıyametler kopacak:p

Güzel bir Topic..Allah bir zeval mermezse Özer & RaceCat Terasta olacağız
Olursun, olursunuz...Cuma akşamı ne işin olacak başka:bounce:
Hem ağır abi'de tanımış olur Teras Cafe yoluna:mrgreen:

abicim bizim viper75'in iş temposu belli olmuyor ki. :)

kimmiş bu ağır misafir...ben burdan meraklandım...

Sen de pek hafife benzemiyorsun Metehandro, sen de gel...2 ağır nisafir olursunuz :mrgreen: aslında ben de pek mearklıyım bu ağır misafirin kim olduğuna

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------

Evet epey zaman oldu hep bir arada olmayalı..bu büyünün belini kıralım cuma akşamı...Herkes Terasta olsun kayıpsız firesiz hatta eş dost ahbaplarıda getirsin imkanı olan:cat:

gözlerime inanamadım
serap olmalııııı :cyclopsan:cyclopsan :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 ----------

Hayırlı teskereler Metin'im :rendeer:

Moderatör (forrap)

Orduya derken askere gidiyorsun heralde,şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim:rendeer:Biz buralardayız,döndüğünde eğlence de buluşma da burada seni bekliyor olacak,kaçırdığın bişey yok.Hayırlısıyla git gel hele..

inşallah ordayım...:)

İnşallah :) En son kordon da görüşmüştük,baya geçti üstünden:cat:

Zor ihtimal cumartesi hayati bi sınavım :pale: var ama belki bi süpriz olabilir :mrgreen:

Zor ihtimal cumartesi hayati bi sınavım :pale: var ama belki bi süpriz olabilir :mrgreen:

Umutus kardeşim benim...hayat mamat meselesi oldumu akan sular durur elbette...önce geleceğin daha sonra özel yaşam ve arkadaşlar:wiinkk:
Bizler buralardayız ve her an görüşebiliriz.

Bu arada Manisa tayfasını bir yoklasana sen oradan..havalar düzeldi artık bir araya gelme zamanı, özledik herkesi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Orduya derken, askere mi? yoksa Ordu da işin var da ondan mı?
Vatan görevi için ise, hayırlı tezkereler kardeşim...sağ salim git ve dön:cat:

Hayırlı teskereler Metin'im :rendeer:[/QUOTE]

dur abi napıyonuz ya daha eglenmizi yapacagız ordunun fatsa ilçesine gidiyorum hayrlı bi iş için :D

Orduya derken askere gidiyorsun heralde,şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim:rendeer:Biz buralardayız,döndüğünde eğlence de buluşma da burada seni bekliyor olacak,kaçırdığın bişey yok.Hayırlısıyla git gel hele..

yok abi daha buralardayım diğer toplantıya katılıcagım:)

Orduya derken, askere mi? yoksa Ordu da işin var da ondan mı?
Vatan görevi için ise, hayırlı tezkereler kardeşim...sağ salim git ve dön:cat:

hayırlı biş var özer abim onun için gidiyorum askere daha 3 ay var:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

Hayırlı teskereler Metin'im :rendeer:

dur abi napıyonuz ya daha eglenmizi yapacagız ordunun fatsa ilçesine gidiyorum hayrlı bi iş için :D

hayırlı biş var özer abim onun için gidiyorum askere daha 3 ay var:)[/QUOTE]

bide alıntı yapmayı ve düzgün yazmayı ögrenirsem sorun kalmıcak sanırım:)

yok özer abi işten 10:30 gibi çıkıyom 9- 9:30 gibi çıkmaya çalışacam ;) dynner ı alıp gelicem

Bende gelmek istiyorum yolu bu taraftan geçen benide artçı olarak alabilirmi..

Kask-mont-eldiven-dizlik-bellik-tulum-pantalon-silah-top-tüfek ne ararsanız hangi ekipmanı isterseniz mevcut :p:mrgreen:

Murat abi dellendirme adamı az kaldı işte moralimi bozma hayatım kaydı zaten 3 gündür mühimmat taşıyorum günlük 500 ton mühimmat gönderdik yamuldummmmm...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sene illaki bir İzmir Mt toplantısına denk gelicez :cherry: ama ne zaman bakalım :mrgreen: Herkese iyi eğlenceler, tüm İzmir'e sevgiler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar