[MT İzmir]28 Mayıs 2BİN10 "Yine Yeni Yeniden" SEZON Açılışı Buluşması ! !

inşallah ordayım...:)

vay kardeşim benim en son çorbacı seboda denk gelmiştik.

Zor ihtimal cumartesi hayati bi sınavım :pale: var ama belki bi süpriz olabilir :mrgreen:
hadi bakalım:)

:queen: Sınav mı ?
Niye hatırlattın ki şimdi Umutum :D
Hiç olmadı gelir kapıdan bir selam verir döneriz :) :D
sınav için moral olur hem. çalış çalış nereye kadar?:cat:

hayır serap değil ya :p bizim şule abla :cherry:

ben de 10 gibi gelirim oraya yeni motorüm ile :mrgreen:
burak canım kardeşim hayırlı olsun. gelde hasret giderelim hem mustafanın düğünü konuşalım:cat:

Bende gelmek istiyorum yolu bu taraftan geçen benide artçı olarak alabilirmi..

Kask-mont-eldiven-dizlik-bellik-tulum-pantalon-silah-top-tüfek ne ararsanız hangi ekipmanı isterseniz mevcut :p:mrgreen:

Murat abi dellendirme adamı az kaldı işte moralimi bozma hayatım kaydı zaten 3 gündür mühimmat taşıyorum günlük 500 ton mühimmat gönderdik yamuldummmmm...

sabah içtimasından sonra alalım seni yat yoklamasına geri götürelim diyecemde inanmayacak kimse:p

Bu sene illaki bir İzmir Mt toplantısına denk gelicez :cherry: ama ne zaman bakalım :mrgreen: Herkese iyi eğlenceler, tüm İzmir'e sevgiler :rendeer:

bak ben istanbul MT toplantısına denk getirdim. sizinde yolunuz illaki izmire düşecek. her zaman kapımız açık. emreye selamlar.

dur abi napıyonuz ya daha eglenmizi yapacagız ordunun fatsa ilçesine gidiyorum hayrlı bi iş için :D

hayırlı biş var özer abim onun için gidiyorum askere daha 3 ay var:)

bide alıntı yapmayı ve düzgün yazmayı ögrenirsem sorun kalmıcak sanırım:)
metin kardeşim hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.:cat:

Bende gelmek istiyorum yolu bu taraftan geçen benide artçı olarak alabilirmi..

Kask-mont-eldiven-dizlik-bellik-tulum-pantalon-silah-top-tüfek ne ararsanız hangi ekipmanı isterseniz mevcut :p:mrgreen:

Murat abi dellendirme adamı az kaldı işte moralimi bozma hayatım kaydı zaten 3 gündür mühimmat taşıyorum günlük 500 ton mühimmat gönderdik yamuldummmmm...

500ton mu:cyclopsan
ne o, Çinle saşa mı girdik yav:mrgreen: motorların birini alsaydın yanına oradaki MT ciler ile gezerdin hafta sonlarında:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------

Bu sene illaki bir İzmir Mt toplantısına denk gelicez :cherry: ama ne zaman bakalım :mrgreen: Herkese iyi eğlenceler, tüm İzmir'e sevgiler :rendeer:

Kapılarımız tüm MT üyesi kardeşlerimize açıktır..bekleriz:cat:

KBC

slm arkadaşlar , buluşma çok hoş olmuş . Genelde terasta olurduk hep ama size denk gelmemişim hiç :) bende siteye yeni üye oldum . Yarın ki buluşmada olmayı çok isterim fakat salı günü aldığım motoruma hala kavuşamadım ( sym gts 250 ) ruhsat ve plaka işleri tamamlanmamış daha yarın akşam alıcam inş ama toplantıya gelebilirmiyim bilmiyorum. Bu buluşmada olamasamda yine geziler buluşmalar olur inş onlarda aranızda olmayı çok isterim .. herkeze sevgiler saygılar :cat::cat:

Uğramaya çalışıcam...

Erdemcim sen uğramaya çalışırsan mutlaka Terasta görüşürüz...bekleriiizz:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

slm arkadaşlar , buluşma çok hoş olmuş . Genelde terasta olurduk hep ama size denk gelmemişim hiç :) bende siteye yeni üye oldum . Yarın ki buluşmada olmayı çok isterim fakat salı günü aldığım motoruma hala kavuşamadım ( sym gts 250 ) ruhsat ve plaka işleri tamamlanmamış daha yarın akşam alıcam inş ama toplantıya gelebilirmiyim bilmiyorum. Bu buluşmada olamasamda yine geziler buluşmalar olur inş onlarda aranızda olmayı çok isterim .. herkeze sevgiler saygılar :cat::cat:

Hoş geldin,
Güzel bir Maxi seçimi yapmışsın...güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah:cat:

Yetişemezsen de daha çook toplantılar olur merak etme...

KBC

Erdemcim sen uğramaya çalışırsan mutlaka Terasta görüşürüz...bekleriiizz:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

Hoş geldin,
Güzel bir Maxi seçimi yapmışsın...güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah:cat:

Yetişemezsen de daha çook toplantılar olur merak etme...

Teşekkür ederim özer , Allah hepimize kazasız belasız şürüsler nasip etsin inş.

Listeyi güncelleştirelim bir kez daha :)

Ben misafirimde ağırdır :)

Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
4-trdavutak(ve yanındaki ağır misafir)
5-izmirli_ua (İzmir e geri gelmene sevindim Hayırlısı..)
6-washburn24 (eğer motoru o zamana kadar satmamış olursam)
7-Wallace
8-Erudite ( ve yanında ki ağır misafir )
9-coolsoul
10-KadZe
11-dynner
12-APV41
13-KaPTaNHaSaN
14-rif
15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2
20-Umutus (hayati sınavı var,belki uğrayacak)

sonunda wallace yi de göreceğim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

Ben misafirimde ağırdır :)

Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
7-Wallace
9-coolsoul
10-KadZe
11-dynner
12-APV41
13-KaPTaNHaSaN & Yunus emre
14-rif
15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2
21-Ozcan35 & Misafir.

gerekli düzenlemeyi yapıyoruz orada olmaya çalışacağız yağmur,çamur olmazsa :wiinkk:

Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
7-Wallace+viper75
9-coolsoul
10-KadZe
11-dynner
12-APV41
13-KaPTaNHaSaN
14-rif
15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2

sonunda wallace yi de göreceğim :)
21-Ozcan35 & Misafir.

ooo süper süper iki can daha geliyor.

gerekli düzenlemeyi yapıyoruz orada olmaya çalışacağız yağmur,çamur olmazsa :wiinkk:
ayarla düzenle ittir kaktır icabında vurdur ama gel langırtta ihtiyar heyetini oyuncusuz bırakma:)

Seninki de bahane mi şimdi:bounce: sanki yağmurda çamurda yol yapmamış bir adamsın...merak etme yağmur yok..atla gel inşallah:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:14 ----------

ooo süper süper iki can daha geliyor.

ayarla düzenle ittir kaktır icabında vurdur ama gel langırtta ihtiyar heyetini oyuncusuz bırakma:)

Wallace'ım yeni mezun askerim...sen nasıl konuşuyorsun öyle...ittir..kaktır...vurdur murdur:mrgreen: Cengiz o kadar da ihtiyar değil canım benim..o ne yapar gelir merak etme sen:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------

sitede yeniyim izniniz olursa bende katılmak istiorum ve arkadaşlarla tanışmak istiyorum
22-hıghtower

Buyur gel kardeşim.. izin de ne demek...sen gel beğenirsek ok deriz beğenmezsek biz senin icabına bakarız:mrgreen::queen: gel güzel grubumuzla tanış...:cat: bu arada grupta MCT artışı var...

Kardeşim , bir sünger ile temzilik şampuanı kapıp geliyorsun:mrgreen:

Oyyy oyyy oyyy ben bunu biyerden hatırlıyorum kovayıda unutmasın bayada kalabalık olucak gibi toplantı...

Glmesemi ne :p:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

Ben gelicem diye yırtınıyorum liseteye adım eklenmiyo olmazki böyle:p:cherry:

Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
.
.
.
.

15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2
21-Chatkut

Katılan herkese teşekkürler:rendeer:
Güzel bir akşam oldu:cat:
Umarım bir dahaki daha kalabalık olur....gözlerim aradıysa da gelmeyenler oldu:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------

Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
.
.
.
.

15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2
21-Chatkut

6-15 arası neden yok??? biraderim:cyclopsan gelmeyeceklerini mi söylediler??

KBC

buluşma günü saat 22-23 arasında daha alalı 6-7 saat gecmiş yeni motorumla geldim oraya arkadaşlar ama hiç vaktim yoktu 10 dan fazla motor vardı dışarda galiba keşke daha erken gelseydim tanışırdım sizlerle. inş bidahaki sefere :) :cat:

Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
.
.
.
.

15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2
21-Chatkut
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

ilk toplantı için 20 kişi iyi bir sayıdır. benimde gönlüm sizinleydi fakat işler bazen hesaplandığı gibi gitmiyor mesai uzadı birde şehir dışı olunca dönüş geç saate kaldı yoksa motoru olan ve gönlü motorla atan birisi için kaçırılacak bir toplantı değildi eski DOST ları bir arada görmek ilaç gibi gelecekti. uzun bir aradan sonra motordan kopmamış kimler kalmış bir görecektik :cat:

cenkisssss abii. benide yaz listeye :) sucuk varsa gelirim .. yada menemen :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar