sporcudan zarar gelmez kardeş.
Abi badicinin karatecinin tersine gitmicen...:queen:
Yahu bu mişlenler yağ gibi akıyor şerefsiz yolda...bi topac açayımda malı övelim...![]()
irclerimin deseni bozuk diye gidonum sallıyor. irc yaramaz dedik, arkadaşım 800 liraya takım pirelli aldı koca motora onda da sallıyor.
mişlen dunlop metzelır deneyeceğim bundan sonra.
ben kacar herkese iyi akşamlar, benim cocuk arıza cıkarıyor.
mücahitim hıza göre yapıyor. 60-70 arası asena bende. bu hızın altı ve üstü delikanlı :mrgreen:
abi bende anti mişlen topacı açsam mı diyodum:mrgreen:harbiden okadar varmı bu lastikler bende hiç duro kullnmadım ki direk bunlara bindik birisi bana motorunu versin ama lastikler duro olsun:mrgreen:bakmak istiyorum nekadar dandik
ama motorun akıp gittiği dogru böle 100-110 giderken bile kaymak gibi akıyo maşallah:mrgreen:
irclerimin deseni bozuk diye gidonum sallıyor. irc yaramaz dedik, arkadaşım 800 liraya takım pirelli aldı koca motora onda da sallıyor.
mişlen dunlop metzelır deneyeceğim bundan sonra.
ya da bayi ile peşinen konuşup gidon sallarsa değiştiririm deyip ona göre alacağım.
ben kacar herkese iyi akşamlar, benim cocuk arıza cıkarıyor.
mişlen de kimi zaman sallıyor hafif ama bazende ellerimi bıraksamda istediğim yere kendisi gitcekmiş gibi duruyor bende anlam veremedimama genelde sallanma olmuyor sallanma oldugu zaman arkamda yük oluyor yani mişlen bu konuda iyi sonuçta asfalt lastiği
ve mete abi o lastikten almış en iyisi budur:mrgreen:
:
İyi geceler beyler...Allah rahatlık versin...:rendeer:
sen daha dur abi mişlenlerle bide yağmurda git daha zevkli oluyo full yağmurda lastikler sanki daha sağlam tutuyo yeri su değilde bali yağıyo sanki:mrgreen:
bende övmeye başladım ya helal olsun sana abiama sölediklerinizden onu çıkarıyorum öbür lastikler dandikmiş harbiden,kullanmadığım için bişe diyemiyorum..
günaydın arkadaslar size bişey danıscam yapmak istedigim şey bana mantaklı geliyo bide sizin fikrinizi alim dedim:silent: şimdi bende 150 zc vardı 1400 liraya elimden cıkardım parası 5 ay sonraya tam olarak elime gececek 2 ay sonrada elime 2100 lira para gececek allah kısmet ederse bu 1400 den haric motoru bu parayla mı alım yoksa bankadan 3000 liralık bi kredi cekip 2 senede 150 150 mi ödesem diorum bu sayede elimde ekstradan 3500 lira param olcak tanıdıklar dior kredi cekme boşver falan ama aklıma cok yatıyor benmde alırsam da yaa ybr 125 yada cbf 150 almak istiyorum bunların piyasıda fazla düşmüyor askere kadar rahatlıkla binerim die düşünüyorum ne dersiniz arkadaslar fikir verirseniz sevinirim:cat:
uzun kısa yeni eski takım benimde kafam karıştı aslında...tek yapmanız gereken taktıktan sonra aynanın %50 si gidonun bittiği yerden dışarı kaymış olması...ölçüyü buna göre yapın...uzun kısa anlarsınız aslında...