Almak isteyen arkadaşlar varsa adını listeye yazıp adreslerini bana ÖM ile göndersin.
Aydoğan emeklerin için sağol biradercim...:rendeer:
Sonunda 100km'yi tamamladımDepoyu fulledim 13 tl yakmışım. Rodajda ve genelde devirli kullanıma bakarak oldukça iyi bir değer.. Regal ile 10 liraya 55 kilometre gidiyordum.
1000 km olsun bir açılsın makina hem yakıtı düşer hemde performansı artar. Naked kullanmayı özlemişim onu fark ettim![]()
Yanımda Ö.Z.E.R abi vardı 1100xx ile yanımda geldi o da. Her ne kadar arkasından kopmadım şöyle uzadım gittim demek isterdim :mrgreen: ama değerler ortada. Yinede eğlenceli oldu.
Havalarda bir türlü düzelmedi şöyle gezi organize etseydik..Kimsede gidelim demiyor biryerlere ...
Ahalii sürekli yazarak olmaz gaz kolunuzu oynatın biraz![]()
Aynen öyle ilk benimde tüketim fazlaydı yavaştan düştü...kazsız belasız bin...az basma 80-90 ı geçme...sabret...
jr,
verdiğin ilanlardan birinde aşağı bölümün üstüne gelen plastikten yok o yüzden uzun gözüküyor olabilir?
metehan,
aynaları sirkeciden almıştım 25 diyor adam 20ye hiç vermedik diyor ama 20ye alıyorsun,bir de nasıl duymadın yahu köprüye pankart açmıştım
köprü demişken discovery'nin belgesellerine sardım bu sıralar, adamlar neler yapıyorlar tampon korkusundanbiz gayet rahatmışız. hollanda su altında kalmamak için milyar dolarlar harcıyormuş hersene bariikatlara, hongkong yer yokluğundan iki ada arasını adaları düzleyerek çıkan toprakla doldurarak havaalanı yapıyor. hey yavrum hey
yinede benim için mühendisliğin zirvesi her zaman panama kanalıdır.
bu arada aydoğan veribank oluşturuyor reklam pzarlama şirketlerine bilgilerimizi satacakmış aldığımız son duyuma göre![]()
uzun cam değil aradığım aydoğan, normal camdan alıp bir ilanda vardı ya üstüste iki camı montelemiş eleman. öyle birşey yapmak, ön camı biraz yükseltirken estetikliği de kaybetmemek yani. eleman bi cam takmış 6000küsür fiyat yazmışo zaman benim motorda ikinci cam yok 6000-50=5950 lira eder
![]()
İnan farkına bile varmamışım...veya unutmuşuz bu hızlı forum ortamında...kısmet olursa uygun bir zamanda ybrleri çakıcam...kendi aynalarımıda satarım artık...iki camı monteleme işi nedir hacı ...