Yuvacık Sonrası Aytepe ve Kartepe...

vayy kartepe tayfası..barış abi güzel kareler yakalamişsin sagolasın sizinle gelmedigime pişman olmadım yani resimleri görünce :queen::queen: 210 kmde ben yapmişim..

Saolasın sedat :cherry:
Bu gidişle bu tayfa daha çok yol yapar gibime geliyo :cat:

Saolasın sedat :cherry:
Bu gidişle bu tayfa daha çok yol yapar gibime geliyo :cat:

abi senin motor 317 kmde bitirdimi yaw benzini:silent::silent: istersen haftaya sülüklü göle gidelim sakarya akyazıya ayın 23 ü oluyor ben gitmeyi düşünüyorum biaksilik olmazsa..

abi senin motor 317 kmde bitirdimi yaw benzini:silent::silent: istersen haftaya sülüklü göle gidelim sakarya akyazıya ayın 23 ü oluyor ben gitmeyi düşünüyorum biaksilik olmazsa..

İst gişelerden sonra kadıköy-bostancı sapağından atatürk caddesine çıktım oradan minübüs caddesine indim zannediyorum atatürk caddesinde tek dişe düştü tek dişle bi 30-40 km daha yapar gibime gelio :silent:
Mangal varsa her yere gelirim :cherry:

İst gişelerden sonra kadıköy-bostancı sapağından atatürk caddesine çıktım oradan minübüs caddesine indim zannediyorum atatürk caddesinde tek dişe düştü tek dişle bi 30-40 km daha yapar gibime gelio :silent:
Mangal varsa her yere gelirim :cherry:

mangalı tam olarak bilmiyorum ama oraya kuru kuruya gidilmez zaten :cherry::queen: [email protected] benim adresim haber veririm burdan detayları ögrenip :p

Aferin çekirge...sevdim seni ben...:cherry:

Hacı senin fotolar daha güzel...e neyle çektin bunları anlamadım...sende cep tel vardı galiba...

evet telefon vardı mete_han hocam.durduğumuz yerlerde bende çektim çaktırmadan :cherry:
saolasın

Bu arada en çok hayret ettiğim şey tünele girmeden yanımdan geçtin 120 falandı heralde aerodinamik süperdi :cat:

mete işim olmasa bende çıkardım ama 1700 da evde olmam gerekiyordu................

evet telefon vardı mete_han hocam.durduğumuz yerlerde bende çektim çaktırmadan :cherry:
saolasın

Bu arada en çok hayret ettiğim şey tünele girmeden yanımdan geçtin 120 falandı heralde aerodinamik süperdi :cat:

önünde otobüs vardı o yüzden adam işi biliyor:queen::queen:

saolasın

Valla dostum 120 ile köklüyordum Allah ne verdiyse...benim makina aerodinamikten değilde ağırlıktan asfalta sağlam basar bizim düldül...arac sonrası rüzgar falan bende vantilatör etkisi yaratıyor...:p

senin makinayla o rüzgarsız akımsız tünel içinde ve aşağısı ramp aboyunca 160 lara vururdum muhtemelen...maksimumu görürdüm o kesin...

Aynı Yuvacık gezisine katılan başka bir yoğun katılımcı ekip biz inerken Aytepeye yine biz dönerken Kartepeye çıkıyordu...biz farklı konu açtık hacı o kadar...:wiinkk: sende bir düldül taka alda sende gel cümbüşe...

ama güzel gezdik be...bizde güzeliz bu arada...:p

ya bişey dicem...Bizim kamyon süren arkadaş yoksa Tekteker Ramçomuydu yoksa...çok hoşsohbet bir arkadaştı...sedat nerde bi cevap yazsın... çok sevdim o dostumu...kanım hemen kaynadı...

abi ben burdayım işim olmasaydı inan sizi yalnız bırakmazdım zaten tanıyan tan ır... muhabbetimde yolların verdiği azimet ile dertli ve tatlıdır....

Kanka senle tanıştığıma çok sevindim...kısmet artık...Tuzlada Köfte sözünü unutma...:p

önümde otobos olsa hızım 140 lara dayanırdı...120 ile yardıra yardıra iniyoz hacı sen yeberecisin bilmezsin...:queen:

mete atla gel sedat ıda alırız köfteler benden hadi.ç...

Dur lan bi Mücahidle Erdiyi arayım...he derlerse üşenmeden çıkmazsam panda değilim...:p

ne lan sen mi ısmarlıyacaksın.... mete seni eline geçirirse seni yer....:queen::queen:

Hemde var ya nası yerim...lime lime kopararım totoşu...:cherry: birde sülüklügöl çıkardı başımıza...gezi mazoşisti adam ben gelmem diye tutturdu ya...:mrgreen:

metocuğuma feda olsun çiğ köfteler:queen::queen:elimle yediririm ben ona:p:p aç ağzini bak goldwing geliyoo :queen::queen::queen:

neyse paranız getmesin...Erdiyle Mücoyada ulaşamadım ...azda geç oldu ya Hacı abiler...başka bir zaman ama inşallah...sağolun davetiniz için...çok naziksiniz...:rendeer:

Sedat zaten izin alamaz şimdi...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar