- Konu Yazar
Harika muhteşem bir gün oldu yine...
Yuvacık organizasyonu için Sedata teşekkür edemedik sağolsun varolsun..
Ama bizim için gezi Yuvacık sonrasında başlamıştı...11 Motor (hepsi apaçi)
birleşip Aytepeye çıktık...Hain domdom Sedat 57 bizi ekti ve ayrıldı eve erken döndü...saat 16 da eve gidip süt içmeyeceğimize göre daha gezi yeni başlıyor parolasıyla Kartepeye gidleim dedik...
Ama ne yolculuktu yahu...
Siz İzmit Kartepeye tek çıkış yolu var zannederseniz yanılırsınız...Koca dağın eteklerini törpüleyip arkasındanda bir yol açmışlar...
Oralar gerçekten cennet...Arslanbey tarafından dağa çıktık...yolda bozuk sayılır...
Bende Kartepe yolunun geçen yıldan bu yana böyle bozulamayacağını düşünerek yeni bir güzergahtan çıktığımızı gecde olsa farkettik...
2000 rakımlı Kartepeye arkadan dolanmanızı tavsiye ederim...
Trafik mrafik yok...yollar senin...yahu cennetten yine geldik İstanbula...ohh şittt...
bu (Amerikan tepkileride çok salakca oluyor...)
Neyse fotolara geçelim...Yuvacığa giden Aytepeye gitmeli...Aytepeye gidende Kartepeyi görmeden eve dönmemeli derim...
Gezi devamına katılan eşlik eden Kartepe önerisine sıcak bakım bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara selm olsun...
Herşeyiyle keyif aldım muhabbetinizden varlığınızdan...:cat:
Levent BP de Zenon (sabit)...erdi arıkan ve ben cbfciler olarak bir kare çekildik...ama fotoyu ben çekmedim çok belli oluyor ayarlardan dimi..
Mücahidim çok şey kaçırdın be haco...
r:
Erdi yine geziye apaçilik ünvanını kimselere bırakmadı ve damgasını vurdu...:cherry:
Yuvacık organizasyonu için Sedata teşekkür edemedik sağolsun varolsun..
Ama bizim için gezi Yuvacık sonrasında başlamıştı...11 Motor (hepsi apaçi)
Ama ne yolculuktu yahu...
Siz İzmit Kartepeye tek çıkış yolu var zannederseniz yanılırsınız...Koca dağın eteklerini törpüleyip arkasındanda bir yol açmışlar...
Oralar gerçekten cennet...Arslanbey tarafından dağa çıktık...yolda bozuk sayılır...
Bende Kartepe yolunun geçen yıldan bu yana böyle bozulamayacağını düşünerek yeni bir güzergahtan çıktığımızı gecde olsa farkettik...
2000 rakımlı Kartepeye arkadan dolanmanızı tavsiye ederim...
Trafik mrafik yok...yollar senin...yahu cennetten yine geldik İstanbula...ohh şittt...
Neyse fotolara geçelim...Yuvacığa giden Aytepeye gitmeli...Aytepeye gidende Kartepeyi görmeden eve dönmemeli derim...
Gezi devamına katılan eşlik eden Kartepe önerisine sıcak bakım bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara selm olsun...
Herşeyiyle keyif aldım muhabbetinizden varlığınızdan...:cat:
Levent BP de Zenon (sabit)...erdi arıkan ve ben cbfciler olarak bir kare çekildik...ama fotoyu ben çekmedim çok belli oluyor ayarlardan dimi..
Mücahidim çok şey kaçırdın be haco...
Erdi yine geziye apaçilik ünvanını kimselere bırakmadı ve damgasını vurdu...:cherry: