Güzel bir gezi olmuş... 2 defa oraya cross motorlarla çıkmıştık ama arka yolu farketmemişiz. Öğrendiğimiz iyi oldu..
Güzel bir gezi olmuş... 2 defa oraya cross motorlarla çıkmıştık ama arka yolu farketmemişiz. Öğrendiğimiz iyi oldu..
Valla en zevk aldıgım tarafı kartepe ve üçümüzün dönüşü oldu. Tam grup sürüşü oldu bu apacilerden hayor yok bize anladım![]()
Tebrikler arkadaşlar, güzel gezmişsiniz.
İstanbulda olup aranıza katılmak isterdim doğrusu:cat:
Bu arada oralarda bi yerde Scorpion Kask kılıfı gördüm, hangi arkadaş kullanıyordu modeli neydi acaba?
@MeteHan
Abicim yaz geldi tamam ama Allah korusun asfalt yaz-kış dinlemez.
Bari siz tecrübeli kullanıcılar, gözünüzü seveyim korumalarınızı ihmal etmeyin.
abi çok güzel yerler gerçekten köfte de resimlerde on numara ama resimleri hep sen çekmişsin senin sadece mavi kaskınla motorun çıkmış..
güzel gezmişsiniz,tebrikler dostlar.:cat:
Valla Ahmet Birde YBR250 sahibi arkadaş Adını neydi tırlayamadım. Dönüşte biz üçümüz geldik cok ta zevkliydi. Aytebe zirveyi ben kacırdım ama kartepe superdi.
Metehan iki tel sacımız var onuda dağınık cekmişsiniz ya....:mrgreen:
NOT: Günün en tatsız yanı MEtehanın ucurum şakasıydı :rendeer: birde yaldır yaldır gitmekti doya doya bakmadım manzaraya doyamadık. He birde dönüş yolunda harbi apaci siniz siz ya valla canınız ama ucuzhele erdi :queen:
Ha son unutmadan o hayin rüzgar neydi oyle ya resmen tokatladı bir sağdan bir soldan bir sağ bir soldan :salut:
metehan abi teşekkürler cok keyif aldım sadece yuvacığa gidip dönsek hiç bi anlamı olmayacaktı kartepe fikri çok güzeldi çok eylenceli geçti herkes birbiriyle çok çabuk samimi olabiliyo bazılarının adını hatırlayamasamda kartepeye eşlik ettikleri için teşekkür ederim hepsine..
Evet dönüş yolu güzeldi.Rüzgar biraz sert olsada zevkliydi.Güzel tempoda döndük. :cat:
Bendede bi kaç resim var akşama upload ederim.Katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler.Vedalaşamadık ama tekrar buluşuruz nasıl olsa :cherry:
Valla en zevk aldıgım tarafı kartepe ve üçümüzün dönüşü oldu. Tam grup sürüşü oldu bu apacilerden hayor yok bize anladım![]()
O yoldan cıkmak zevklide inmek cok tehlikeli bence bir yanın sıfır ucurum ama agacların arasında manzara falan super. diğer yol SS ciler için cıkarken crosscuyduk inerken SS ci :cherry:
Tebrikler arkadaşlar, güzel gezmişsiniz.
İstanbulda olup aranıza katılmak isterdim doğrusu:cat:
Bu arada oralarda bi yerde Scorpion Kask kılıfı gördüm, hangi arkadaş kullanıyordu modeli neydi acaba?
@MeteHan
Abicim yaz geldi tamam ama Allah korusun asfalt yaz-kış dinlemez.
Bari siz tecrübeli kullanıcılar, gözünüzü seveyim korumalarınızı ihmal etmeyin.
Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. çok güzel bir geziydi gittiğimize fazlasıyla değdi. yeni insanlarla, yeni yollarla tanışma fırsatını bulduk.
Yalnız abicim comet li arkadaş (ismini hatırlayamadım özür dilerim) ile erdi bir ara kendilerini kaybettiler ve apaçi kardeşimiz erdi farkında olmasada çok büyük bir kaza atlattı. gereksiz hareketler bunlar diyorum
biz benzinlikte durduk metahan abi benzin aldı o arada siz basıp gitmiştiniz nasılsa yakalayamayız diye bizde 80 sabit reşit, metehan abi ve ben grup yaptık:queen::queen:
Scorpion kask Reşit'in nickte Reşit :mrgreen: exo 750 olması lazım görünce ayrıntılı cevap yazacaktır zaten.
Hacı nerede kaybettik birbirimizi acaba...Biz gerçekten çok yavaştık belli bir noktadan sonra (galiba Hereke tünellerinden kamyon ve otobosun arasında 120 de olduğumu hatırlıyorum... BP den sonra 80 e bağladık)
Cometli arkadaş çok sessizdi ya...yavaş yavaş açtık...yapı itibariyle öyle galiba...bizim gibi varayova konuşmayı sevmiyor...:cherry:
Kanka ilk benzilikte duralım dedik ama bunu sadece kendi kendimize söyledik sorun burda...:queen: Reşitde zaten girecekmiş en önde o vardı o doğal olarak habersiz girdi...
siz içerdeyken ben kaldırıma çıkıp uçuyordum benzinlikte...dikkat ettinmi...kaldırım vardı pompalara gelirken farkedemiyosun güneşten...ale:
Erdi hem kazayı hem bir zopayı atlattı dün...:queen:
metahan değil lan mete han...:cherry:
Giderken bana tabela daki benzin istasyonu göstermiştin ama oraya geldiğinde kimse durmadı daha sonra tahminimce siz tünerlerde kayboldunuz sonra ki istasyona girdiniz o arada da biz geçtik..
mete han abi çaydan sonra ben söylemiştim ama demek ki duyulmadı Reşit girceğimizi biliyordu hatta kaçırdı istasyon çıkışından dönüp geldi.
o kaldırıma bende vuruyordun sen kaçınca farkettim :queen::queen:
bu arada arkadaşlar benim msn [email protected] kullananlar eklerse irtibatı koparmamış oluruz:wiinkk:
hacı seni bu sitenin ideolu ilan ediyom sen olmasan kimse gezmeyecek haaa.
Aynı Yuvacık gezisine katılan başka bir yoğun katılımcı ekip biz inerken Aytepeye yine biz dönerken Kartepeye çıkıyordu...biz farklı konu açtık hacı o kadar...:wiinkk: sende bir düldül taka alda sende gel cümbüşe...
ama güzel gezdik be...bizde güzeliz bu arada...![]()
ya bişey dicem...Bizim kamyon süren arkadaş yoksa Tekteker Ramçomuydu yoksa...çok hoşsohbet bir arkadaştı...sedat nerde bi cevap yazsın... çok sevdim o dostumu...kanım hemen kaynadı...
o tabelada 17 km yazıyordu...ve koca TEM de 17 km sonra BP çıktı karşımıza...sonrası OPET galiba dimi...biz girdik BP ye..:cat: başka da yok hacım...
makinanla turlattığın için sağol...farkettiysen gavur malı gibi sert kullandım...:queen: ama performansı ölçmek adına ...yolda bal kaymakdı...kimi insan vardır malı kıymetlidir...kimi insan vardır tereddüt bile etmez...bu geziye fazerle gelme imkanaım vardı ama gelmedim...iyi yapmışım...:cat:
Giderken bana tabela daki benzin istasyonu göstermiştin ama oraya geldiğinde kimse durmadı daha sonra tahminimce siz tünerlerde kayboldunuz sonra ki istasyona girdiniz o arada da biz geçtik..
Ya Ahmet Bunlar bizi sattı gitti derken bizmi bastık gittik acaba :queen: ama imkansız benim motor 100 den yukarı cıkmadı ki. :silent:
Aynı Yuvacık gezisine katılan başka bir yoğun katılımcı ekip biz inerken Aytepeye yine biz dönerken Kartepeye çıkıyordu...biz farklı konu açtık hacı o kadar...:wiinkk: sende bir düldül taka alda sende gel cümbüşe...
ama güzel gezdik be...bizde güzeliz bu arada...![]()
ya bişey dicem...Bizim kamyon süren arkadaş yoksa Tekteker Ramçomuydu yoksa...çok hoşsohbet bir arkadaştı...sedat nerde bi cevap yazsın... çok sevdim o dostumu...kanım hemen kaynadı...
benide sev hacı:salut:
Sorun değil benimde çok farklı kullandığım söylenemez ...17 km olayını hatırlamıyorum ama ilerledikten bir süre sonra o benzin istasyonuna geldiğimizi gördüm belki de karıştırdım neyse herşeyi ile güzel bir geziydi herkese teşekkürler..
Ya Ahmet Bunlar bizi sattı gitti derken bizmi bastık gittik acaba :queen: ama imkansız benim motor 100 den yukarı cıkmadı ki. :silent:
Ama onlarda 80 den yukarı çıkmamış ki![]()
ta kendisi :cherry:
Ya ağalar siz neden benzin aldınız ben eve gittim bizim ordaki benziklikte 11,5 litre benzin aldım yine o benziklikten almıştım 401 km yol yapmışım eve götürdü yani.
Sizin benzin ve km durumunuz nedir?
benim ybr ye 20tl benzin almıştım 180km dün yaptım sabah okula git gel yaptım şuan 194 km'de hala yedeğe düşmedim ama taş çatlasın 10 km daha gider çok zorluyorum çünkü:cherry: