Motosiklet kullanacak birini arıyorum !

Süper Moderatör (BBRR)
benimde hafta içi veya hafta sonu vaktim müsait...537 335 22 33 istediğin zaman ara...

dönüş yol ücretimi birde köfte ısmarlarsan tamamdır ekstra para istemiyorum maksat gezmek ve hobi benim için...özellikle yazıyorum ekstra para falan verirsen bu işe girmem...maksat bir kardeşimize yardımcı olabilmek ve hava almak...

Tekirdağdaki arkadaşlarada uğrama fırsatım olur vesileyle...

sana motor teslim edilirmi ...:cherry:paralarsın sen motoru.. yarım ekmek köfe yiyim diye hakkari"ye gidersin valla :cherry:

Mesaj yağıyor XD. İzmir'e getirecek olsaydın seve seve bedavaya getirirdim.

Valla ben 1.5 köfteye yapardım ama mete_han abimiz önce davranmış :cherry:

Milletin piyasasını olürdün özelden yazsaydın bari :queen:

valla hacı düşünemedim ya ...tamam her işin bir hakkı emeğinde karşılığı vardır ama bana ters geliyor hacım...120 km tepip 85 almak pek adil değil...bir köfteye tavım napim ne gözüm ne göynüm aç değil...aile terbiyemiz Allah korkumuz kul hakları vs tarzım bu...ha verirsede elimize sıkıştırırsa da hayır demem bak...:cherry:

:)

ben sadece emek ve vakit harcayacak o yüzden hakkını veririm diye düşündüm. 85 tl bi ücret koydum. ama eğer köfteyse onu da ısmarlarım. Ha bi de dönüşte bir şişe de Tekirdağ rakısı niye hediye etmeyeyim...

Valla dostum birayla aram iyidir de rakı beni bozar...:p sağol sen bi köfte ısmarlarsan...Oraya vardığımızda şöyle sağlam bir lokantay agirersek ve yorgunluğumuzu atar 1.5 porsiyonu çakarsan motörcü kardeşine daha ne isteyim senden...1992 den beri popmuz seleden uzak olmadı...her türlü makinanın hakkını veriririm...benim makinam değil nasıl olsa diye gavur malı gibide kullanmam...devir vites tork ve fizik kurallarına aykırı haraketler yapmam için rahat olsun...zaten beni aracla takip edeceğin için sorun yok...

ehliyetim E+ A2...profesyonel vıp makam şoförüyüm ayrıca silahlı kimlikli yakın korumayım...

babam kayınpederim polis...yani makinanda sağlam sende...:queen:

Helal olsun metehan abi.
Sanada bu yakışırdı zaten.
Maksat bir insana yardımcı olabilmektir bencede. :cat:

kanka uyuz olan çıkmıştır belki...:p

Mete bu motor Roadstar olmasın sakın:)

suzukıymış abicim...vl 250...senin roadstarın Japon kuzeni...:queen:

arkadaslar motor vl 250 suzuki..

her türlüü cevooo...:p

Sevgili acu, motosiklet sağlam birşey mi? Mete_han'ın ebatlarına dikkat et diye soruyorum :p

Biraz tombiğiz diye hor görme pandayı...çeker çeker sorun yok...:p

milletin piyasasını altüst ettin. adamlar üçbeş kuruş yollarını bulacaklardı. belkide makine harley dawison 45000tl lik makina risk büyük. :queen::queen:

Hacı benim hakkını veremediğim motor olmadı ...bende köfte yiyip yolumu bulucam...:p

Üste parada veririm bu ihaleyi almam lazım :p

İhale bende reis...:cherry:en düşük fiyatı ben verdim...nıuhahahaha...:queen:

sana motor teslim edilirmi ...:cherry:paralarsın sen motoru.. yarım ekmek köfe yiyim diye hakkari"ye gidersin valla :cherry:

vayy Parış api...nettin...yahu bir porsiyon köfteye tav oldum...beni küçükkende çukulatayla kandırırdı abiler...:queen: hiç değişmedim...

seve seve yaparım bu işi :mrgreen::mrgreen: 0537 926 26 52

ihal ebende kaldı hacı...avucunu yala...sana çapıra teker yaptırmamm...:p psikoapaçisadomazo sedat...:queen:

Valla ben 1.5 köfteye yapardım ama mete_han abimiz önce davranmış :cherry:

ihale benim gibi hacı avucunu yala sen...köfteleri ben yicin...ohh canıma değsin..:p

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Önümüzdeki haftalarda alacağım motoru henuz kullanmayı bilmediğim için Kadıköy'den Tekirdağ'a motoru getirecek motor kullanmayı iyi bilen birini arıyorum. Araba ile kendisine eskort yapılacaktır.

Geri dönüş için otobüs masrafı ödenecektir.

Motor : 250 cc cruiser tip

Ücret : otobüs ücreti ( 15 tl ) + 85 = 100 TL

Hocam senin motor bir sekilde eline geçer merak etme.
Ama benim merak ettigim bisey var.
Kullanamadigin aleti niye aldin???

Hani ucuzluktan aldim, evde bulunsun türü bisey degil ki bu motosiklet.
Can tasiyor.:silent:

Hocam senin motor bir sekilde eline geçer merak etme.
Ama benim merak ettigim bisey var.
Kullanamadigin aleti niye aldin???

Hani ucuzluktan aldim, evde bulunsun türü bisey degil ki bu motosiklet.
Can tasiyor.:silent:

ögrenicek abisi...
üzerine gitme bukadar....:cherry:

madem rekabet yol+ilk 500 bakımı+ekmek arası köfte+100 ytl ücret bide kullanmasınıda öğretirim :queen:

kardeşim hayırlı uğurlu olsun şaka bir yana ALLAH kaza bela vermesın!

acu

Ben de ne yapacağım diye endişe ediyordum ama bu kadar yardım etmek isteyen arkadas olduktan sonra ben yolda kalmam. :)

Coq , motoru alınca öğreneceğim o ynzden getirmek sorun su an , kullanamadıgım bir aleti almak gibi bir olay yok elbette hocam :)

Selam,

eğer Metehan abimizde bir sorun olursa yardımcı olabilirim. Ücrete gerek yok gerçekten dönüş masrafını karşılasanız yeterli, kendi kaskım, eldivenim vs. var sadece mont gerekli olur. Kadıkoydeyim, mail: [email protected]

Selam,

eğer Metehan abimizde bir sorun olursa yardımcı olabilirim. Ücrete gerek yok gerçekten dönüş masrafını karşılasanız yeterli, kendi kaskım, eldivenim vs. var sadece mont gerekli olur. Kadıkoydeyim, mail: [email protected]

Montu ve temiz iç fanilayla donuda ayarlasak...:queen: :cherry: mont dedin başta kaybettin...:p

İhale bende kaldı gibi...hehehe beleş Tekirdağ gezisi olacak bana...Orada faruk 59 a akarım...:p onada sahilde çay ısmarlatırsam kısa gün karını çaıkartırım...:queen:

ihale kesinlikle metehana verilsinnnn
abi gelince ugra he umarım iste gitmemiş olurum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metehan köfteyi yer, her zaman böyle olmuştur.:cherry:

MFM

benimde hafta içi veya hafta sonu vaktim müsait...537 335 22 33 istediğin zaman ara...

dönüş yol ücretimi birde köfte ısmarlarsan tamamdır ekstra para istemiyorum maksat gezmek ve hobi benim için...özellikle yazıyorum ekstra para falan verirsen bu işe girmem...maksat bir kardeşimize yardımcı olabilmek ve hava almak...

Tekirdağdaki arkadaşlarada uğrama fırsatım olur vesileyle...

abi hakkikatten helal olsun:rendeer: böyle bişey kim yazıcak diye merak ediyordum işte bu forumu bu yüzden seviyorum :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:54 ----------

Montu ve temiz iç fanilayla donuda ayarlasak...:queen: :cherry: mont dedin başta kaybettin...:p

İhale bende kaldı gibi...hehehe beleş Tekirdağ gezisi olacak bana...Orada faruk 59 a akarım...:p onada sahilde çay ısmarlatırsam kısa gün karını çaıkartırım...:queen:

abi yorumları okudukça bütün fikrim değişti :p:p:p:p:p:p:queen::queen::queen::queen::queen: koptum yaaa

köfteyi ben yicin avcuna yala falan yazmışsın ya :D:D:D:D:D:d

şaka şaka fikrim hala sabit :cat: maksat gönüller hoş olsun

vay be.. hoş bir yardımlaşma oldu.
peki ben Rize'ye motor getiren olur mu diye bir soru sorsam 1000 km'ye gözü kesen olur mu?
köfteye endekslersek herhalde bir sığırdan kıyma eder : )

haberleri takip ediyorm :) hayılısı olsun şimdiden fotoğrafları bekleriz:)

vay ii iş zevk için aslına atlayıp gelip size yardım etmek isterdim ama calısıyorum birini bulmanız zor olmaz eminim kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar