Motosiklet kullanacak birini arıyorum !

Daha bıse almadıysan benım suzukı satılık ıstersen gorusebılırız sahıbınden comda ılan no:24986594

ihale kesinlikle metehana verilsinnnn
abi gelince ugra he umarım iste gitmemiş olurum :)

kısmetse bende ihale Hacı cavcav...:p Sende bir magnum ısmarladın mı tamamdır...dostluğumuz pekişir...:queen::p

Mete Han Perkitan şekli..:queen::cherry:

Metehan köfteyi yer, her zaman böyle olmuştur.:cherry:

Esas oğlan eas kızı öper ivit...:p

vay be.. hoş bir yardımlaşma oldu.
peki ben Rize'ye motor getiren olur mu diye bir soru sorsam 1000 km'ye gözü kesen olur mu?
köfteye endekslersek herhalde bir sığırdan kıyma eder : )

Değil Rizeye Karsa kadar giderim büyük cc olunca Ülke dışına itinayla çıkılır...

abi hakkikatten helal olsun:rendeer: böyle bişey kim yazıcak diye merak ediyordum işte bu forumu bu yüzden seviyorum :rendeer:

abi yorumları okudukça bütün fikrim değişti :p:p:p:p:p:p:queen::queen::queen::queen::queen: koptum yaaa

köfteyi ben yicin avcuna yala falan yazmışsın ya :D:D:D:D:D:d

şaka şaka fikrim hala sabit :cat: maksat gönüller hoş olsun

Bir köfte nelere kadir görüyon dimi dostum...Köfteyi ısmarlayan düdüğü çalar...:p

Önümüzdeki haftalarda alacağım motoru henuz kullanmayı bilmediğim için Kadıköy'den Tekirdağ'a motoru getirecek motor kullanmayı iyi bilen birini arıyorum. Araba ile kendisine eskort yapılacaktır.

Geri dönüş için otobüs masrafı ödenecektir.

Motor : 250 cc cruiser tip

Ücret : otobüs ücreti ( 15 tl ) + 85 = 100 TL

üstad s.a
l.burgazlıyım komşu sayılırız ve ehliyetliyim eğer almadınızsa hala motoru bize bi iş düşerse her zaman hazırız önceden haber etmeniz yeterli...
saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar