Milletin piyasasını olürdün özelden yazsaydın bari :queen:
valla hacı düşünemedim ya ...tamam her işin bir hakkı emeğinde karşılığı vardır ama bana ters geliyor hacım...120 km tepip 85 almak pek adil değil...bir köfteye tavım napim ne gözüm ne göynüm aç değil...aile terbiyemiz Allah korkumuz kul hakları vs tarzım bu...ha verirsede elimize sıkıştırırsa da hayır demem bak...:cherry:
ben sadece emek ve vakit harcayacak o yüzden hakkını veririm diye düşündüm. 85 tl bi ücret koydum. ama eğer köfteyse onu da ısmarlarım. Ha bi de dönüşte bir şişe de Tekirdağ rakısı niye hediye etmeyeyim...
Valla dostum birayla aram iyidir de rakı beni bozar...

sağol sen bi köfte ısmarlarsan...Oraya vardığımızda şöyle sağlam bir lokantay agirersek ve yorgunluğumuzu atar 1.5 porsiyonu çakarsan motörcü kardeşine daha ne isteyim senden...1992 den beri popmuz seleden uzak olmadı...her türlü makinanın hakkını veriririm...benim makinam değil nasıl olsa diye gavur malı gibide kullanmam...devir vites tork ve fizik kurallarına aykırı haraketler yapmam için rahat olsun...zaten beni aracla takip edeceğin için sorun yok...
ehliyetim E+ A2...profesyonel vıp makam şoförüyüm ayrıca silahlı kimlikli yakın korumayım...
babam kayınpederim polis...yani makinanda sağlam sende...:queen:
Helal olsun metehan abi.
Sanada bu yakışırdı zaten.
Maksat bir insana yardımcı olabilmektir bencede. :cat:
kanka uyuz olan çıkmıştır belki...
Mete bu motor Roadstar olmasın sakın
suzukıymış abicim...vl 250...senin roadstarın Japon kuzeni...:queen:
arkadaslar motor vl 250 suzuki..
her türlüü cevooo...
Sevgili acu, motosiklet sağlam birşey mi? Mete_han'ın ebatlarına dikkat et diye soruyorum
Biraz tombiğiz diye hor görme pandayı...çeker çeker sorun yok...
milletin piyasasını altüst ettin. adamlar üçbeş kuruş yollarını bulacaklardı. belkide makine harley dawison 45000tl lik makina risk büyük. :queen::queen:
Hacı benim hakkını veremediğim motor olmadı ...bende köfte yiyip yolumu bulucam...
Üste parada veririm bu ihaleyi almam lazım
İhale bende reis...:cherry:en düşük fiyatı ben verdim...nıuhahahaha...:queen:
sana motor teslim edilirmi ...:cherry

aralarsın sen motoru.. yarım ekmek köfe yiyim diye hakkari"ye gidersin valla :cherry:
vayy Parış api...nettin...yahu bir porsiyon köfteye tav oldum...beni küçükkende çukulatayla kandırırdı abiler...:queen: hiç değişmedim...
seve seve yaparım bu işi :mrgreen::mrgreen: 0537 926 26 52
ihal ebende kaldı hacı...avucunu yala...sana çapıra teker yaptırmamm...

psikoapaçisadomazo sedat...:queen:
Valla ben 1.5 köfteye yapardım ama mete_han abimiz önce davranmış :cherry:
ihale benim gibi hacı avucunu yala sen...köfteleri ben yicin...ohh canıma değsin..