Adam telefonunu açmıyor yahu...! Satmaya pek gönlü yok galiba...! :farao: En sonunda gidip kredi kartıyla sıfır scooter alıcam o olacak...
yapmaaaaaaaaaa sakın scotter falanr:
adam mecbur satacak çünkü alacağı motor hazırda bekliyor
kardeşim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii al artık :silent:
öyle bir anlatmışsınki diyecek söz bulumuyorum :silent:
senin için en hayırlısı diyelim o zaman.
bu arada fotoraftan ziyade unıverse88 in beni ve pinkkuvarsı çektiği video görüntüsü var, buraya koysada izlesek :cat:
Beyler tekrar merhaba Yeni bir yer açtık Etlik mototamir üzerine fiyatlarımız uygun hepiniz bekleriz.. TLF no için özelden veririm.
Abicim motor mu kalmadı çok naz aşık usandırır.Aklında başka biri vardır yada vazgeçemiyodur motorundan ara konuş hem usta mı yok bak ulus ta hacı var halis usta var ararız özkanda arar.gidersin bizden çok daha iyi bakarlar.Önemli olan sen karar ver. gerisi hikaye.
neo kardeşim biliyorsun bu sıralar başıma kaşımaya vaktim yok zaten pinkkuvars kardeşimde isyanlardar:
r:
gelemesekte ankaradaki çevremizle herşekilde sana yardımcı oluruz,bunu biliyorsun zaten.
bugün bir tanıdığım hysoung aldı,beni çağırdı bakmaya ama ben gidemedim ,hacıya yönlendirdim, oda güzelce motora bakıp ok i vermiş, motoru bugün almışlar,hatta motoruda hacının oraya koymuşlar :queen::queen:
sen yeterki niyetlen biz elimizden geleni yaparız, ankarada iki tane kardeşin var biliyorsun
bu arada stagflasyon hayırlı olsun,bol kazançlar...
müsaid bir zamanda inşallah uğrararız yanınıza . çayınızı içeriz![]()
Hayırlı uğurlu olsun, arıza, kaza değil de inşallah bakımlar için uğrarırız... :wiinkk:
Teşekkür ederim..
Bu arada evren nerdesin yine kapandın kutuna.
.

Yandaki En500 de depoda çıkartmalar varmıydı ? alev şeklinde simli ?![]()
Vayy Evren süper olmuş ellerine sağlık sen gülüyodun bi ara o zaman çektin bunları
Yaaww bu arada ne buluşma akşama kadar sıkıntıdan patladık adam gibi buluşalım abi şöyle güzel bişeyler yapalım birlikte..
Özellikle sen de satmadan makinayı hala chopper cıyken![]()
Maaşallah canavar ya bunlar... :cat: 3. resimde aynadan seni de yakaladım bu arada, kaçırdım sanma.. :cherry:
Evt ben heralde akşam 20:30 da çıktım. Bayıldım beklemekten...
Dolaşalım beyler ayarlayın bir gün cmrtesi 13:30 dan sonra pazar bütün gün boşum... benim motoru alışım haftaya sarkabilirr:
Bizim Etliğe takılıyor o abi Serdar ismide kayış aktarmalı 190 tık demiyorEski model biraz ..