Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bence sen pc başında fazla kalıyorsun :queen:

:) :mrgreen::mrgreen:
İlk başta Nikuni yazıyordu evet, ben msnden firma yetkilisine "nikunimi yoksa mikunimi?"
diye sorunca kontrol ediyorum diyip "mikuni evet orijinal parça" dedi.
Sonrada sitedeki harf hatasını güncellemişler :)

Orjinal olmayan xenonlara ceza yazcaklarmış diye duydum.

Ayrıca sorunum hala çözülmedi artık motora binmiyorum iyice soğudum motordan :pr: Allah cezasını versin bu servislerin hiç bakmıyolar gıcık oldum gıcıkkkk :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

Ybr karbüratör tamir takım ı mı varmı piyasada internette başka modellerin var ama ?

kardeş bak senin sonunda benim gibi oldu cup motorumun karburatoruyle bi oynamıstı salak usatanın biri daha da eski haline gelmedi gittim 50 tl yeni karburator aldım sorun çözüldü he bu arada rialliden tamir seti almıştım onuda taktım oda çare olmamıştı al bi kaburator sorunun çözülsün:cat:

kardeş bak senin sonunda benim gibi oldu cup motorumun karburatoruyle bi oynamıstı salak usatanın biri daha da eski haline gelmedi gittim 50 tl yeni karburator aldım sorun çözüldü he bu arada rialliden tamir seti almıştım onuda taktım oda çare olmamıştı al bi kaburator sorunun çözülsün:cat:

Anlaşıldı daha ben motora binemem :pr:
Bi karbüratöre 170,10 TL veremem.

uniqe ben motor alayım diye çabalıyorum sen binmem diyosun yaz günleri biyerden biyere gitmek için daha keyifli bi alet yokki ona binelim

az çok bu başklıktaki yorumlarını okudum inş. durumu çözersin seni motorların üstünde görmek istiyoruz :)

uniqe ben motor alayım diye çabalıyorum sen binmem diyosun yaz günleri biyerden biyere gitmek için daha keyifli bi alet yokki ona binelim

az çok bu başklıktaki yorumlarını okudum inş. durumu çözersin seni motorların üstünde görmek istiyoruz :)

hiç yani:)bi karburatorden sebep motora binilmezmi ya:)motorun sana maviş maviş bakıcak sen binmiceksin ayıp ayıp:)

Hayır olmuyor bu 2004 model.Olan model bu:

http://www.rialli.com/urunler/yamah...nikuni-karburator-komple-ybr-125-2005-ms2483/

Yok binmicem ya valla çok soğudum tiksiniyorum motordan bu problem yuzunden :pr::pr:

buradaki fiyat çok pahallı ya bi karburtor bu kadar para edermi enjeksiyon sanki he...seni çok iyi anlıyorum motor bi ayar tutmuyo çok yakıyo içinde hep bi sıkıntı sanki hiç düzelmicek gibi ama düzeliyor bozma moralını:cat:

bikaç yere baktım cidden bu orjinal karburator çok pahallı neden acaba jiglede üstünde olduğu içinmi?

Son düzenleme:
buradaki fiyat çok pahallı ya bi karburtor bu kadar para edermi enjeksiyon sanki he...seni çok iyi anlıyorum motor bi ayar tutmuyo çok yakıyo içinde hep bi sıkıntı sanki hiç düzelmicek gibi ama düzeliyor bozma moralını:cat:

bikaç yere baktım cidden bu orjinal karburator çok pahallı neden acaba jiglede üstünde olduğu içinmi?

Boşver abi ya yatsın odunlukta.

Uniqe, senin sorunun rölantide oynama idi...
Çözülmedi herhalde..Karbüratör kolay bozulmaz..
Senin arızan bağlantılardan bir yerden hava alması..

Uniqe, senin sorunun rölantide oynama idi...
Çözülmedi herhalde..Karbüratör kolay bozulmaz..
Senin arızan bağlantılardan bir yerden hava alması..

Değil abi ya daha sıfır motor bütün kablolara bakdım servis bile hava ayarı dedi oynadı düzelmedi.Abi sen bilirsin ybr karbüratör bakım seti var mı ?

Mesela ilk zamanlar bende de rölantide az da olsa oynama vardı..
İlk baktığımda hava filltresi hortumunda çatlaklar gördüm..Silikon sürdüm düzeldi...Dediğim yerler kirli ise iyice bir temizle ondan sonra bak..Çatlak yırtık var mı..?

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 ----------

Motoru veya sorunu görmeyince herkes değişik anlatıyor..
Ön teker rulmanlarını değiştirdim...NSK taktım..
İyi oldu..
Karbüratör tamir seti serviste vardır..Napacaksın..Senin yeni motorun hiç karbüratör temizlenmedi ki..
Sana daha öncede git önce rölanti vidası al servisten (10 TL), tak demiştim...Hava ayar vidası bozulur mu bilmem ama öyle yay ve o-ring li ise şimdi hatırlayamadım..Onuda değiştir. Napacaksın yeni karbüratörü...gerek yok..

Son düzenleme:
mert abinin dediği gibi benimkide oradan hava alıyordu silikonla halloldu bana göre karbürötörü değişmeye gerek olmaması lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar