Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı olsun mrsago xenon hangi marka ? benimkindede Vardı ama sahibi alırken çıkarttı . Kendim alıcam bende 12 k Ları düşünüyorum..Bu arada siyah ybr her zaman kralıdır..Çok şık makina allah kaza bela vermesin..Kırmızı Ve mor da çok iyi gidiyor siyaha..

Uniqe Kırmızı renk'e hangi Renk şeritler Gider ?

Yuvarlak içine aldığımdan 1 tanesinin olması lazım nereye koymuş onu gördünmü ?

2hhm4g8.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

Hayırlı olsun mrsago xenon hangi marka ? benimkindede Vardı ama sahibi alırken çıkarttı . Kendim alıcam bende 12 k Ları düşünüyorum..Bu arada siyah ybr her zaman kralıdır..Çok şık makina allah kaza bela vermesin..Kırmızı Ve mor da çok iyi gidiyor siyaha..

Senin şeritler güzel :silent:

sağolasın ama markasına hiç bakmadım valla performansı iyi şimdilik sorun yok ama tam bi akü canavarı :D

Yuvarlak içine aldığımdan 1 tanesinin olması lazım nereye koymuş onu gördünmü ?

2hhm4g8.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

Senin şeritler güzel :silent:

7.jpg

biraz ucları beyazladıda..
sağolasın ama markasına hiç bakmadım valla performansı iyi şimdilik sorun yok ama tam bi akü canavarı :D
:) Hayırlı uğurlu olsun tekrardan

xenon far takma maliyeti nedir..?
2005 ybr lere takılır mı..?

ben yeni aldım şuan elimde zenonlar taktırıcam ybryede daha rahat oluyomuş bizim cbf grenaj varya sadece orası farklı gerısı aynı:cat:

ben bunu aldım çok araşıtrdım okadar çok paara vermeye gerek yok zaten ampulde balasta 2 yıl garantılı iki kişi aldık kişi başı 55 tlye geldi bide takma için para veririz işte...kargo bedava...

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=271585&productid=otrotah48000

ben yeni aldım şuan elimde zenonlar taktırıcam ybryede daha rahat oluyomuş bizim cbf grenaj varya sadece orası farklı gerısı aynı:cat:

ben bunu aldım çok araşıtrdım okadar çok paara vermeye gerek yok zaten ampulde balasta 2 yıl garantılı iki kişi aldık kişi başı 55 tlye geldi bide takma için para veririz işte...kargo bedava...

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=271585&productid=otrotah48000

Bunda 2 ampul oluyor dimi ? 2 beyin 2 ampul yani 2 motor kullanabilir ?

Mercek takcaksınız dimi ?

arkadaşllar herkes için yazıyorum. bu mercek işini birazdaha açalım. hatırlarsınız l200 mitsubishi minibüslerde normal farda mercek vardı. xenon yoktu ama mercek vardı. veya mercek olupta xenon olmayan çeşitli modeller hala mevcut mesela ford cargo kamyon farı(hella marka)

şimdi bir de şu var bizim far tasları araba kadar aydınlatmıyor+ bizim aküler zayıf akım veriyor oto aküsüne göre ve far veya xenon kör yanıyor.+ otolarda ki 100 wattlık normal ampüller emin olun az yukarı verse motordaki xenondan kat kat fazla göz alıyor.+ xenonun önünde sac varsa o oldukça az göz alır. benim xenon yere doğru ışık veriyor ve saclı , mercekli xenon araba farı daha çok göz alıyor benim motodan

HID-Xenon-Lamp-H4A-High-Low-Beam-.jpg

H4-high-low.gif

hid_xenon_lamp_h4_high_low.jpg

711276.jpg

çeşitleri var bendfeki saclı olan göz almıyor. ama gelde polis e anlat:queen:

arkadaşllar herkes için yazıyorum. bu mercek işini birazdaha açalım. hatırlarsınız l200 mitsubishi minibüslerde normal farda mercek vardı. xenon yoktu ama mercek vardı. veya mercek olupta xenon olmayan çeşitli modeller hala mevcut mesela ford cargo kamyon farı(hella marka)

şimdi bir de şu var bizim far tasları araba kadar aydınlatmıyor+ bizim aküler zayıf akım veriyor oto aküsüne göre ve far veya xenon kör yanıyor.+ otolarda ki 100 wattlık normal ampüller emin olun az yukarı verse motordaki xenondan kat kat fazla göz alıyor.+ xenonun önünde sac varsa o oldukça az göz alır. benim xenon yere doğru ışık veriyor ve saclı , mercekli xenon araba farı daha çok göz alıyor benim motodan

HID-Xenon-Lamp-H4A-High-Low-Beam-.jpg

H4-high-low.gif

hid_xenon_lamp_h4_high_low.jpg

711276.jpg

çeşitleri var bendfeki saclı olan göz almıyor. ama gelde polis e anlat:queen:

Halil abi Çok sağol Güzel anlatım :)
recai motorun hayırlı olsun bide burdan kutlayim dedim :D
Sağolasın dostum 3.motorum Darısı başına Bundan sonra hedef r6 :queen:

Orjinal olmayan xenonlara ceza yazcaklarmış diye duydum.

Ayrıca sorunum hala çözülmedi artık motora binmiyorum iyice soğudum motordan :pr: Allah cezasını versin bu servislerin hiç bakmıyolar gıcık oldum gıcıkkkk :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

Ybr karbüratör tamir takım ı mı varmı piyasada internette başka modellerin var ama ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar