[Adana - MT]

Yusuf,
Yeni motorun hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

Günaydın kıymetli dostlarım :rendeer:

Yusuf kardeşim doğum günün kutlu olsun vede yeni motorun hayırlı olsun :rendeer: zannedersem kendine doğum günü hediyesi almışsın :mrgreen:

Günaydın Millet

Yusuf motorun hayırlı olsun.

Teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------

Yusuf,
Yeni motorun hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

Teşekkür ederim Yusuf Abi

Günaydın kıymetli dostlarım :rendeer:

Yusuf kardeşim doğum günün kutlu olsun vede yeni motorun hayırlı olsun :rendeer: zannedersem kendine doğum günü hediyesi almışsın :mrgreen:

Teşekkür ederim Muzaffer abi. Evet biraz öyle oldu sanırım :) Baktım kimse bana Doğum günü hesiyesi almıyor bağri ben kendime bir kıyak geçim dedim :queen:

sevgili adana mt nin cömert,anlayışlı,iyilik sever dostarım ve arkadaşlarım.. 06/05/2010... tarihinde yeni yaşıma gireceğim:salut:bu tarihi gözönünde bulundurarak bana süpriz yapacağınıza eminim:cat:buhafta hem gezimizide hemide bu özel günümüzde beni yalnız bırakmıyacağınız gibi süpriz hediyelerimide alacak karaktere ve olgunluğu düşünecek yaşa ve kişiliğe sahip oldugunuzdan hiç şüphem yok. zaten bunun aksini düşünen kuşum aydın olsun:queen:yalnız bu gezi proğramına adana il SORUMLUSU değerli mütevazi,yardımsever iyilik abidesi sevgili BORA kardeşim benden bir pastayı esirgemiyecektir..:salut: lütfen herkes şanına,şöhretine,adabına,örf ve adetlerine göre hediye getirmesini özellikle rica ederim:bounce:önemli not...lütfen çiçek ve değersiz hediye getirmeyin:cat:getiren olursa malumunuz DOST ACI söyler fakat gerçeği konuşur:bounce:tüm adana mt organize olup katılımın çok olması temennisiyle derim(motorlu motorsuz tüm site davetime katılması temennisiyle:queen:

Herkes benim ne kadar şüpheci olduğumu bilir onun için kırılmayacağını bilerek senden kendine ait kimlik cüzdanını göstermeni rica edecem çünkü benim bildiğim doğum günü kimlikte yazan doğum günü ile aynı olmalı :p
Ama madem kutlamayı çok istiyorsun o zaman vereceğin doğum günü partisine seve seve katılacağımı bildirmekten onur duyarım :p :queen:

Canım abim,
Katılmayı çok isterdim ama yarın sabah Erzurum'a uçuyorum. Bu saatden sonra hediye alacak fırsatda yok. Neyse artık seneye telafi ederiz. Sağlıklı , mutlu nice seneler diliyorum.:rendeer:

Yusuf abicim, maden sen yarin sabah Erzuruma gidiyorsun o zaman sana tank pad i nasıl gösterecem :silent: Ama malzemeden anlayan bir arkadaşa göstermemi istediğin biri varsa ona seve seve gösterebilirim :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Bora kardeş, bildiğim kadar pazar günü TOPKASEN için demir yapacaktınız :silent:
en son durum ne:silent: nasıl oldu:silent: herkes beğendimi :mrgreen:

yaptık yaptık.4 tane demir için 5,5 saat uğraştık,şöylemi olsun,böylemi diye.sağolsun iki cengizin büyük emekleri geçti.kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum.:cat:dün boyattım,akşam da çantayı monte ettim.bugün de kullandım.iyi oldu.:cat:

yaptık yaptık.4 tane demir için 5,5 saat uğraştık,şöylemi olsun,böylemi diye.sağolsun iki cengizin büyük emekleri geçti.kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum.:cat:dün boyattım,akşam da çantayı monte ettim.bugün de kullandım.iyi oldu.:cat:

Hayırlı olsun, güle güle kullan :cat: Bir foto rica edebilirmiyiz?

Adana İl Temsilcisi
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
MAŞALLAH AMA MİSAFİRİMİZ VAR, ALLAH YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar