eveeeeet.çarşamba akşamı çamlıktayız biliyorsun değil mi?:queen:Motorumu aldımKuyruklar düzelsin artık :mrgreen:
Günaydın Millet
Yusuf motorun hayırlı olsun.
Yusuf,
Yeni motorun hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
Günaydın kıymetli dostlarım :rendeer:
Yusuf kardeşim doğum günün kutlu olsun vede yeni motorun hayırlı olsun :rendeer: zannedersem kendine doğum günü hediyesi almışsın :mrgreen:
sevgili adana mt nin cömert,anlayışlı,iyilik sever dostarım ve arkadaşlarım.. 06/05/2010... tarihinde yeni yaşıma gireceğim:salut:bu tarihi gözönünde bulundurarak bana süpriz yapacağınıza eminim:cat:buhafta hem gezimizide hemide bu özel günümüzde beni yalnız bırakmıyacağınız gibi süpriz hediyelerimide alacak karaktere ve olgunluğu düşünecek yaşa ve kişiliğe sahip oldugunuzdan hiç şüphem yok. zaten bunun aksini düşünen kuşum aydın olsun:queen:yalnız bu gezi proğramına adana il SORUMLUSU değerli mütevazi,yardımsever iyilik abidesi sevgili BORA kardeşim benden bir pastayı esirgemiyecektir..:salut: lütfen herkes şanına,şöhretine,adabına,örf ve adetlerine göre hediye getirmesini özellikle rica ederim:bounce:önemli not...lütfen çiçek ve değersiz hediye getirmeyin:cat:getiren olursa malumunuz DOST ACI söyler fakat gerçeği konuşur:bounce:tüm adana mt organize olup katılımın çok olması temennisiyle derim(motorlu motorsuz tüm site davetime katılması temennisiyle:queen:
günaydın arkadaşlar.
yusufcuğum,senin de yeni yaşın ve yeni motorun hayırlı olsun.
:rendeer:
eveeeeet.çarşamba akşamı çamlıktayız biliyorsun değil mi?:queen:
Canım abim,
Katılmayı çok isterdim ama yarın sabah Erzurum'a uçuyorum. Bu saatden sonra hediye alacak fırsatda yok. Neyse artık seneye telafi ederiz. Sağlıklı , mutlu nice seneler diliyorum.:rendeer:
günaydın arkadaşlar.
Bora kardeş, bildiğim kadar pazar günü TOPKASEN için demir yapacaktınız :silent:
en son durum ne:silent: nasıl oldu:silent: herkes beğendimi :mrgreen:
yaptık yaptık.4 tane demir için 5,5 saat uğraştık,şöylemi olsun,böylemi diye.sağolsun iki cengizin büyük emekleri geçti.kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum.:cat:dün boyattım,akşam da çantayı monte ettim.bugün de kullandım.iyi oldu.:cat:
Hayırlı olsun, güle güle kullan :cat: Bir foto rica edebilirmiyiz?
Hayırlı olsun, güle güle kullan :cat: Bir foto rica edebilirmiyiz?
Hayırlı olsun Bora abi sağlıkla kullanasın.
Muzaffer ne acele ediyorsun, Çarşamba canlısını görürsün.
Gerçi resminide görsek fena olmaz:queen:
Hayırlı olsun Bora abi sağlıkla kullanasın.
Muzaffer ne acele ediyorsun, Çarşamba canlısını görürsün.
Gerçi resminide görsek fena olmaz:queen:
Nasıl göreceğim be abicim, adam yürüyerek geliyor evinden :mrgreen: