ilk motor ybr 125 tercihim yorumlarınızı beklıorum

emin ol tam bir öğrenci motoru.Yağını eksik etme hava fitresi bujisine bak yeter.Parça fiyatı bence uygun.Zaten düşmedikçe sorun çıkarmıcak bir makina bile diyebilirim.Ben geçen yaz 15 bin km aldım 2004 model.Suan 26 bine yaklaşıyor.Eski sahibi 5 yılda 15 bin yapmış ben bir yılda 11 bin km yaptım.30-36 bin km de de sorun çıkarcanı zannetmiyorum.100 bini aşmış birçok ybr 125 var.Sadece bazı parçalarını değiştirmen gerekebilir ki bu km aralığında zaten değişmiştir.zincir+dişli seti / debriyaj grubu vs vs.Alırken anlayan biri yanında olursa ilerde sorunsuz binersin.

vay bee:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::wiinkk::cherry::rendeer:

senı zorlamaz ama cbf 150 tavsiye ederim ;)

aslında en hoşama giden tip olarak kanuni windy S sonra cbf sonra ybr

ama cbfyi 2500 tlye mağazadan bulmam pekde kolay deil :S

mağazandan alma mecburiyetindeyim bi de kredi kartıyla alacaım için temiz bi cbfyi zor bulurum 2000 2500 e

bide cbflerde akü sorunu var dıolar sende akü durumu nasıl ?

Mettoxin, Bende Yeni Motorcuyum. Yani Motorcu Adayıyım. Araba Kullanabiliyorum Ve İlk Kez Motosiklet Kullandığımda (1 ay önce) Sadece Bir Günde Vİtes Değiştirmesine, Kalkışına Alıştım. Dert Etme Öğrenmeyi, ßence.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
yardımların için saol 30 36 bin km lerdeki ybrler sorun çıkarır mı bana
hep dolasıom mağazaları 30 36 bin km den aşağı ybr göremedım şimdiye kadar
parça fiyatlarına bazılar pahalı dio bazıları ucuz dio onada bi anlam veremedım bu gun bı motor mağazasına sordum ne çok pahalı ne çok ucuz dio hani bi servise gittigimde 200 300 tl masrafla çıkmasak iyidir :D

şu anda 33000 kmye yaklaştım daha tık demedi akü bile değiştirmedim sadece patlayan bir kaç ampül fren balatası ve 1 sefere mahsus debriyaj balatası debriyaj balatasıda hatalı kullanım sonucu gerisine sen karar ver artık

motor 2007 model 3 yaşında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar