2.000 km sonra bakımı var. Bakım günü geldiğinde nereye gideceğim henüz belli değil. Tavsiyelere bakacaz.Selam arkadaşım,
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Marka olarak suzukiden eziyet çekeceğini pek sanmıyorum umarım yanılmam. Türkiye de belki en iyisi değil -yaygınlaşma açısından-, ama bir japona en iyi marka hangisi diye sorarsan cevabı bu marka oluyor.
Fevzi bey ve yücel motor hakkında güzel şeyler duydum şimdiye kadar. Hatta google da yücel motor diye arat çıkıyor bazı yorumlar.. zamanında gs500 ü alırken ben de onlara emanet etmiştim, bir müddet misafir olsun diye. cilasında bile çizik yoktu motosikletin, güvenecek yer bulmak sorundu. sağolsunlar yardımcı olmuşlardı fazlasıyla.
Tşk ederim, hakikaten makina çok temiz. Bir sıkıntım yok. Ve inanılmaz torklu. YBR250 binince sanki gitmiyor gibi geliyor. Yamahanın FZ6 nakedini gördüğümde bir kez daha tercihimi suziden yana kullandığım için içim çok rahat. Çok memnunum darısı olmayanların başına. Ve unutmadan herşey bir hayalle başlamakda. Gerisi size kalmışgüle güle bin dostum motor çok temiz herkesin hayali bir makina...
iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileklerimle...
hayırlı olsun...motor bir harika 4 silindir neymiş öle abi ya......
Metehan abi, Cbf kaç kmde?biz tek silindirle baş edemezken...![]()
dostum sanki lastiklerinin de zamanı gelmiş. orjinal lastikleri var üzerinde dimi. benim de lastik değiştirme zamanım geldi ne yapacağımı bilmiyorum. inşallah toto dan loto dan bişeyler çıkar da değiştiririm lastikleri.
anlaşılan motor alınmış ancak hani fotoğrafları?
Not: cumartesi artçımla Kemer'e kadar gidip geldik full depoyu 77 km sonunda tekrar fulledim 20 tl'ye. km'de 0,260 tl yakıyor yaklaşık
Metehan abi, Cbf kaç kmde?
Seni tanıdım tanıyalı geziyosun, Ümmet gibi heryerdesin. Aldık ama yapamadık ki senin kadar yol :mrgreen: Emin ol bende baş edemiycem galiba. Elimde bidon yakalanırsam şaşırma![]()
Tşk Okanca, Kanucan. Darısı başınıza![]()
Tşk Okanca, Kanucan. Darısı başınıza![]()
genc arkadaşlara hakaret etsen daha iyiyidi hacı...ne zaman olcak o darısı...:queen:
Lastiklerimin durumu iyi. 9800 idi km aldığımda. Zaten sıfır lastikde bitik gibi duruyor. Diş derinliği diğerleri gibi değil ki. Ve lastikler bu arada beni rahatsız etmiyor. Henüz bir sıkıntı yaratmadı. Duruma göre yinede bakabiliriz.dostum sanki lastiklerinin de zamanı gelmiş. orjinal lastikleri var üzerinde dimi. benim de lastik değiştirme zamanım geldi ne yapacağımı bilmiyorum. inşallah toto dan loto dan bişeyler çıkar da değiştiririm lastikleri.
Metehan abi, evet hakikat ordada. Yakıt ve masraf. Ama dedim ki 4 silindire bineceğim YBR250' yide mumla arayacağım. Dolayısıyla dediğimi yaptım GSR aldım. Hayat renk değiştirmekde, GSR da satar isem bir daha motor da almam, alamam. Bari almışken rüzgara dalayım. Durumumda müsait. Sigaraya karıya kıza yedireceğime varsın hayalim yesin,yaksın. Selamlar Muratkankam imzamda yazıyor ...52.000 km 2007 Ocaktan beri makina cayır cayır asfalt eskitiyor...genelde işten eve evden işe ...yahu elim ayağım oldu makina...:cat: bizim metreslerimiz motorlarımız...hacı makinan iyi hoş ama gelirin sabitse işin zor...Allah sana sabır versin...istediğin yere gidemezsin...istediğin yere çok kısa zamanda ulaşırsın vs...yani bu hevesin kısa zamanda bitecek ve makinay fazla zarar etmeden satma fikri kafanda yer edecek...daha insaflı bir makina alacaksın...ahanda buraya yazdım...az hevesini al yeter ki...:rendeer:
[/COLOR]
Metehan abi, evet hakikat ordada. Yakıt ve masraf. Ama dedim ki 4 silindire bineceğim YBR250' yide mumla arayacağım. Dolayısıyla dediğimi yaptım GSR aldım. Hayat renk değiştirmekde, GSR da satar isem bir daha motor da almam, alamam. Bari almışken rüzgara dalayım. Durumumda müsait. Sigaraya karıya kıza yedireceğime varsın hayalim yesin,yaksın. Selamlar Murat![]()